PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=864985}
5,7 37 tys. ocen
5,7 10 1 37254
5,0 60 krytyków
Napoleon
powrót do forum filmu Napoleon

NUDA

ocenił(a) film na 1

We wcześniejszych komentarzach napisano już praktycznie wszystko, co istotne. Ja od siebie dodam jedynie, że ten film to totalna nuda. Wczoraj zobaczyłem go na apple tv. Byłem zaskoczony, bo to dość świeże dzieło, a za darmo. Za wiele innych, nawet dużo starszych filmów apple każe sobie płacić. Przypomniało mi się rozczarowanie, o jakim czytałem i pomyślałem, że to musi być niezły gniot, skoro udostępnili go za free. Jak bardzo nudny jest ten film? Zacząłem oglądać wczoraj wieczorem, przerwałem po ok. 1,5 godziny. Ten komentarz piszę, gdy do końca filmu zostało ok. pół godziny. No nie daję rady obejrzeć tego na jeden rzut. Najbardziej rozczarowujące w mojej opinii są sceny batalistyczne. Kilka minut i po wszystkim. I nawet te kilka minut to nic wielkiego. Pomiędzy tymi scenami wiele posępnego marudzenia. Ten film, to przykład, jak nie należy robić filmów. Pomijam już fakt, że życie i kariera takiej osoby jak Napoleon, jest chyba niemożliwa do przedstawienia w jednym filmie. Jedna bitwa, to owszem, ale nie całe życie.