DObry, ale nie tak dobry jak ten z dwójki. Ta muzyka w środku trailera wogóle mi się nie podoba. Nie
pasuje. Czekam teraz aż Sly potwierdzi, że na dvd i blurayu ukaże się wersja unrated, albo jeszcze
lepiej mpaa ogłosi oficjalnie R-kę, wtedy pójdę kilka razy do kina. Nie będę płacił grubych pieniędzy
za wersję dla cieciuchów.
No nareszcie ten zwiastun,qrwa akurat musial mi pasc internet domowy i widzialem trailer tylko na 3,3 calowym telefonie ale cos tam widzialem i nie moge sie doczekac...Oby bylo tylko duze pierdo.lniecie :)
Fajnie się zapowiada a Mel Gibson będzie grał czarny charakter tego się nie spodziewałem dużo Arniego z tego co widać na trailerze ale wgl nie widać Jet Li i coś mi się wydaję że będzie tak jak w drugiej cześć tylko pierwsza scena w pociągu i później go nie będzie ale mam nadzieje że nie bo brakuję mi małego Chińczyka jak kopie im tyłki trzeba będzie się wybrać do kina na dobry film Akcji :)
dla mnie lepszy niż dwójka , może będzie lepszy niż jedynka , wygląda obiecująco z humorem ale bez przesady jak w 2 częsci.
Fajny zwiastun, faktycznie muzyka nie pasuje tutaj i wreszcie go puścili :) Oby jeszcze R była no ale może zrobi tak jak przy 2, że miało być PG-13 a tak naprawdę była R-ka
Do jedynki i dwójki bardziej mi się podobały. Coulture też mało widać. Nie żebym jakoś żałował z tego powodu.
Myślałem początkowo, że na tych taśmach Antonio ma zawieszoną na szyi gitarę (w 2:04) :-) Coś w ogóle mi się wydaje, że Banderas będzie mocnym punktem filmu.
Właśnie też o nim pomyślałem przed napisaniem posta, ale pisząc go zapomniałem o kogo mi chodziło. Kminie, kminie kogo to mi brakowało i nawet przeleciałem po trailerze raz jeszcze ale sobie nie przypomniałem. Nie dziwne skoro go w zwiastunie nie widać.
PG-13 sprawiło, że odechciało mi się na to czekać, ale trailer faktycznie nie pozwala stracić nadziei
Ze zwiastuna raczej nie wywnioskujemy czy bedzię PG -13 czy R ? Chociaż z zwiastuna Exp1 szło wywnioskować że bedzię R -ką z dwójki już nie bardzo ...
Zapowiada się dobre kino akcji z niezłymi efektami na dodatek, jak dla mnie szykuje się najlepsza część z serii (gdyby nie te lucki, powelle i inni).