Wiem, wiem :) Internet mi się strasznie zacina i w pewnym monecie rozmowa zatrzymuje sie w jednym miejscu a ja odświeżam i odświeżam i nic :|
Na poprzednim "Tęsknicie..." też podałeś, jak sam napisałeś... Przecież tu ciebie nikt nie zna.
Racja! Internet to błogość w sensie anonimowości! Mogę mówic wiele...
A tak wracając do smutnego tematu gwiazd... Obejrzałem parę klipów z premier. Głównie tej niemieckiej... Ach! szkoda że do nas nie zawitała...
Tak, można wiele mówić. Ja też zdradziłam swój wiek i żyję!:)
Co do premiery, to naprawdę szkoda! Też kiedyś oglądałam filmiki z premier. Ilu fanów tam zawsze jest! Chciałabym być tam razem z nimi!
MOżna przynajmniej z daleka nagrać sobie filmik!.. I pewnie wyślę następny list... Coś mi mówi, że i tym razem nie będzie odpowiedzi...
Ja już idę. Będę wieczorem :)Papa :)
<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>
Pa Aniu!
Ja nawet wyślę kilka listów! Nie za jednym razem, ale jak długo nie będzie odpowiedzi, to wyślę następny!
Właśnie oglądałam filmiki na youtube.. Lubię słuchać jak William mówi, chociaż prawie nic nie rozumiem!
Jak ta Georgie wypowiadała się to jakoś łatwiej było mi ją zrozumieć... gorzej juz z resztą...
Najbardziej to ja chyba Skandara nie rozumiem. Szkoda, że w wywiadach nie ma chociaż napisów polskich.
ja żeby w pełni zrozumieć to musiałbym przebywać w anglojęzycznym towarzystwie przez co najmniej miesiąc!
Miesiąc co najmniej. I wytrwale uczyć się w tym czasie angielskiego. Wtedy może być szansa na powodzenie.
Uuuu no nie weszłam na forum i was nie ma:(
Ale w powyższym temacie absolutnie się zgadzam. Ja jestem zdania, że aby mowić płynnie w jakimkolwiek obcym języku, trzeba znaleźć w środowisku, w ktorym ten język funkcjonuje. Szkoda, że nie umiem mówić bardzo dobrze po angielsku:(
Julia, Tatar, Aniaaa i ktoś tam jeszcze, przyjdziee. Prooszę:))
Uhuhuhu no fajnie;) Mam nadzieję, że nie uważacie mnie za wariatkę, mi się tylko tak napisało. Nie gadam ze sobą przysięgam!!!
CO się stało?? dzisiaj weszłam na maila myśląc o następnej powodzi mailów powiadamiających mnie o nowych wpisach w tym temacie a tu... NIC, tylko jeden mail :. co się z wami stało?? już nie ma o czym gadać czy cooo??
Jak to? Przecież gadamy! Tu jest trochę inaczej niż na poprzednim "Tęsknicie...", tam było więcej wypowiedzi o samej Narnii...
Zawsze możesz się przyłączyć do nas:)
No to o czym rozmawiamy??
<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>
Wiece, ja na wikipedii znalazłem pewną ciekawą rzecz: w artykule "Książe Kaspian" ktoś napisał że Zuzanna stylem walki przypomina Legolasa. Co w tym ciekawego? To, że jakieś dwa miesiące temu, ja na filmwebie napisałem że ona posługuje się łukiem jak Legolas.
Czyżby ten, co tam pisał artykuł, wcześniej czytał mój komentarz?
Hmm ciekawe. Ale może tamten artykuł został napisany przed tym, jak sam napisałeś podobnie tu na filmwebie?
W kazdym razie, mam marzenie zagrać u boku Anny, albo innej gwiazdy kina. Ciekwae że jakos najbardziej mnie ciekawią ci brytyjscy aktorzy... Obym tylko dostał i przede wszystkim umial wykorzystać szansę, jeśli taka...
Ja też jakoś wolę tych brytyjskich, lub też amerykańskich aktorów. Mało oglądałam filmów produkcji innych krajów niż te anglojęzyczne. Zresztą takich jest najwięcej.
A ilu Brytyjczyków jest w światowym kinie? Przykłady? Sean Connery, Keira Knightley, Orlando Bloom, Emma Watson, Clive Owen, Roger Moore, Timothy Dalton, Daniel Craig...
I jeszcze może Daniel Radcliffe, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Gary Oldman, Alan Rickman, Kate Winslet...
Czyli tacy co się urodzili w UK i tam mieszkali nie są wg ciebie Brytyjczykami? Są pochodzenia brytyjskiego.