Ja nie ćwiczylam ostatnie 3 lata na wychowaniu fizycznym i teraz troche żałuje bo wszyscy tacy wysportowani a ja, nic prawie nie potrafie...ale za to uwielbiam jeździć na rowerze ;). Co prawda ostatniego roku nie ćwiczenia nie żałuje bo mieliśmy taiego dziwnego faceta od w-fu,ciągle na nas krzyczał ;/ I ciesze sie ze poprzedni rok szkolny nie ćwiczyłam :)
Nie ćwiczyłam dletego że miałam problemy z sercem :|, ale w ostatnio juz jest lepiej i bede ćwiczyć w szóstej klasie :)
Dobra przyznam się ide dopiero do szóstej ;) Mam nadzieje że na tym forum nie liczy się wiek bo z tego co wiem jestem najmłodsza :(
Bałam się, że nie będziecie chcieli gadac ze mną, jak to bywa czasem w mojej szkole ;/. Ale wy jesteście super :) Dodam Was do ulubionych jesli się nie obrazicie :)
Ja co prawda podałem swój wiek jeszcze w części pierwszej, więc chyba nie muszę tego mówić. Ale jak mówicie o tym, to czuję się jakiś "stary".
Ja jestem w wieku Skandara:) A od Williama jestem tylko o 4 lata młodsza, więc jeszcze coś mogłoby być:D Mam 17 lat.
Tygrysek, a ja nie wiem ile ty masz lat :)Chyba gdzieś pisalas ale ja nie pamiętam :) (Skleroza nie boli) :)
Więc powtórzę zagadkę, której rozwiązanie to mój wiek...
moim rówieśnikiem jest niejaki rudzielec; chciało mu się latać na miotle, ale Danny go wygryzł; natomiast Andy wsadził go do... szafy.
Oj Tatar ja nigdy nie miałam głowy go zagadek. Powiedz ( napisz) naromalnie... bo ja nigdy nie zgadnę tej zagadki ( nie wiem czy to było napisane poprawnie gramatyczni :) )
Chętnie bym się dalej w to pobawił, ale podam wam wskazówkę.
Oto i ona:
W.P.M
Jest bardzo blisko... :)
Jako ciekawostkę powiem, że jakbym stanął obok nich, to patrzyłbym im na czubki głów.