Może kiedyś spełnią się nasze marzenia i będziemy na fotkach razem z nimi! Och!!!..
Oj Julia bo ty jeszcze zasłabniesz z wrażenia;)) Ale warto o tym pomarzyć, być może kiedyś sie spelni...
No to dobrze. Bo wiesz po tych rozmowach z nami, ty tak powiedziałaś "Och" i sobie pomyślalam, ze może... cos tam ci się dzieje
Jakbym ja miała mieć z zdjęcie z nimi wszystkimi to zrobiłabym sie czerwona jak burak i zapomniałabym języka w jamie ustnej :D
Och, tysiąc!?!?! Ja mam ok. 200. Nie wiem jakim cudem ty masz aż tyle. Tyle ile komentarzy w Tęsknicie...
Chlip! Gdyby jeszcze było możliwe tak wręczyć kwiatki i czekoladki w prezencie!... Chlip!
To takie smutne :( Ja juz mam łzy w oczach... Razem z nimi gadam, śmiejemy się... Chlip! :( Mogłabym grać nawet jakiegoś fauna czy coś byleby ich spotkać ;(
Och nie mowmy o takich rzeczach. To okropne jak bardzo czegoś pragniemy, ale mamy świadomość, ze to sie nie uda:(((
Ja chę ich spotkać ;(;(;(;(;(;(;(;(;(:(;(;(;(;( Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!
ja chcę odpowiedź od Anny!! Ja chcę odpowiedź od Anny!!
:(:(:(:((:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:( chlip!Chlip, chlip, chlip!
Ja miałem taką nadzieję i chyba dalej mam, że jakimś cudem... Jak pojadę do Londynu...
Moja 14-letnia kuzynka leci w wrześniu czy październiku do Bristolu i napewno odwiedzi Londyn :(:(:(:(:(:(:(:(:( Ja też chcę :( I ona mogłaby poszukać ich ale ona nie jest ich fanką :(:(:(:(:(:(:(:( Ja chcę do Londynu!!!!!!!! Ja chcę do Narnii!!!!!! ;(;( Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Ch lip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!Chlip!
Tatar ty sie znasz na zdjeciach Anny, a ja mam jakieś dzisiaj zaćmienie mózgowe , mam prośbę możesz mi powiedzieć czy ta dziewczyna obok tej blondynki to Anna? http://benbarnesonline.net/gallery/displayimage.php?album=26&pos=22
Z góry dziękuje :)
Ona zawsze wychodzi ładnie na zdjęciach!! :) Nawet jeśli nie ma makijażu!!
Nie wiem kim jest ta obok niej...
ja raczej fotogeniczny nie jestem...
A dla poprawienia sylwetki, będę musial zaczął chodzić na siłownię! Chciałbym znowu popodnosić hantle i sztangi!
W szkole chodziłam na siłownię. Lubiłam nawet tak ćwiczyć. Ale nie na każdym sprzęcie.
Ja swego czasu chodziłem przez parę miesięcy i efekt był nieiwelki, bo tylko raz w tygodniu! Ale za to kiedy założyłem marynarkę (a robię to bardzo rzadko) zauważyłem, że ona zrobiła się trochę przyciasna...