Z tymi wspomnieniami. Bo jak żyć i byc z kimś napradę szczerym, mając w sercu coś, co inni uznają za szaleństwo? Można pomyśleć, że to właśnie dręczyło Zuzę... Bolało ją to i chciała uciec i zapomnieć o tym bólu...
Wiesz Tatar, może to i prawda... Ty jakoś tak patrzysz głębiej... ja zawsze myśłalam, że ona po prostu zapomniała i już
Patrzeć głebiej... Ja wielokrotnie coś zauważam dopiero wtedy, gdy ktoś mi to wskaże!.. :(
Wg mnie Zuzanna bała się ośmieszenia przez innych, dlatego wybrała takie a nie inne życie...
Rzeczywiście chyba wiele osób ma uczucie, że wcześniejsze lata, miesiące lub dni niewlaściwie przeżyło. Ja np. jakoś niespecjalnie czekałam na "Kaspiana". Jak teraz o tym myślę to mi się niedobrze robi:( Zobaczyłam trailer, pomyślałam" Fajny film" i tyle. A Narnię kocham... Mimo to po rza pierwszy nie ciągnęło mnie na film.
Uchh jaka ja żla jestem na siebie. Teraz opętało mnie do reszty. Wszystko co kojarzy sie z Narnią, od razu idzie do mnie. Czasem myślę, że tamte chwile, przed premierą" Kaspiana" i po mogłam dużo inaczej przezyć...:(:(
Ja właśnie nie mogłam się doczekać "Kaspiana". Już w styczniu ten czas premiery wydawał mi się bardzo odległy.. Nawet się nie obejrzałam, a tak szybko to zleciało.. Teraz już jest po...
Ja przez cały ten czas ciągle zaglądałem na NarniaWeb i annapopplewell.org, ciągle wyczekując nowych wiadomości i zdjęć.
A właśnie! Odnośnie tej strony Anny, to gdzie jest tam jakakolwiek galeria? Tam gdzie są podobno te listy...
Tatar a nie znasz innych stron o Annie? UUU Słabo, słabiutko;)) Np. apoppewell.org moja ulubiona strona o niej...
Ja byłem na tym w kinie już 30 maja, czyli dniu polskiej premiery. Dziwiłem się, kiedy brytyjska premiera nastąpiła parę czy kilka tygodni później.
Ja też byłam wtedy:) Początkowo wcale tego nie planowałam, mialam iść kilka dni pózniej, ale poszłam wtedy i strasznie się z tego cieszę. To był wyjątkowy dzień:)
Ja w ogóle nie interesowałam się kiedy wejdzie do kin nowa ekranizacja "Opowieście z Narnii", jak zobaczyłam trailer też jakoś mną to nie ruszyło, ale w maju tego rokuz tuż przed premierą zainteresowałam się filmem. Potem dwie koleżanki pojechał do Rzeszowa do kina i opowiadały, jaki to fajny film ( no i oczywiście przyjechały zakochane w Benie :D ). Kiedy film był u mnie w kinie poszłyśmy z koleżankami, raz i drugi no i w końcu zrobiłam sobie konto na filmwebie by móc zagłosować na film :)
Wow, muszę poznać twoje koleżanki;) Co to jest w Benie, że każda do niego lgnie... Ja też początkowo, teraz mi przeszło (prawie)
Ja byłam jakoś dopiero w środku czerwca... Zamierzałam jechać 30 maja do kina, ale drobne przypadki uniemożliwiły mi to:/
No cóż rożne są gusta przecież:) Ale co z tą stroną o Annie, podałam i jakoś nikogo nie ciekawi:( Tatar co z tobą:(?:(?:(?
A ja też pytałam się o tą galerię, której nie mogę tam znaleźć! Hello! Tatar, odbiór!:)
Hmmm chyba ja ci odpowiem. Galeria jest na stronie podanej przeze mnie. Bardzo mi się ona podoba:) Gadamy o Annie, a Tatara to nie rusza... dziwne...
Przepraszam, musiałem na chwilę odejść od kompa! Ale ostatnio na stronie były zmiany. Wejście do galerii zostało jakby zakryte i nie wiem, gdzie jest teraz! Ja cały czas mam dostęp do galerii, bo mam ją w ulubionych jako oddzielny link.
Nie wiem jak teraz jest zrobione to wejście... ale dobrze zrobiłem, że już dawno dodałem to do ulubionych. mam tam jeszcze kilka oddzielnych linków do poszczególnych zdjęć... Dodatkowo, każdy artykuł o Annie umieszczam w swoich ulubionych.
Fajna ta strona, dzięx xD Zauważyłam, że Anna pisze podobnie "A" jak ja:) Bo widziałam te autografy tam:)
Nie ma za co:) Ja też wchodziłam na zdjęcia z autografami. Ach jak bym chciała taki dostać...
Oj, ja to jestem. Mam już dwa i jeszcze mi mało. Ojoj:))
Szkoda że Narnia mi sie nie śniła. Za to anna śniłą mi się chyba z pięć razy! najlepszy sen polegał na tym, że chciałem ją pocalować, ale nie zrobiłem tego. Ja i ona mnie powstrzymały. Potem dostałem od jakiegoś draba w wojskowym drelichu. Dalej to ją przepraszałem na kolanach tłumacząc, że ona moja ulubiona i jedyna możliwość... Ostatecznie mi wybaczyła, uśmiechnęła się i gdzieś za sobą pociagnęła...
Hehh nawet w śnie nie wszystko się udaje! Ale samo bycie przy tym kimś to już coś:)
Co do strony annapopplewell.org to właśnie znalazłem nowe wejście do galerii. Widać dopiero dzisiaj dodali okno AA, którego wcześniej nie było, lub po prostu nie zauważyłem.
Naprawdę nie mam tego na annapopplewell.org! Ale jest to na apopplewell.org. Dziś już tam oglądałam trochę tych zdjęć. Fajne:)
Faktycznie! Pomyliło mi się! Wydawało mi się, że widzę tam "anna"!!
czyli powinienem podać
apopplewell.org
Oj ty! I'll kill you! Ja cały czas myślałam, ze tam jest jakaś fajna galeria! Tam na annapopplewell.org!
!!!
Dobra tam, to tylko mały błąd! Bo tam na annapopplewell.org nic nie ma ciekawego chyba!
A na Absolutely Anna jest mnóstwo ciekawych rzeczy! Zdjęcia, wiadomości, wywiady, artykuły...
Tak i ja je wszystkie przeczytałam:)) Ja też wchodzilam na tą stronę co podał Tatar i jakos mnie nie zaciiekawiła, Troche zdziwiona byłam, że Tatar tak ją wychwala
Mnie się podobały zdjęcia z premiery w Paryżu. I chyba Czech, już nie pamiętam. Zresztą, wszędzie mieli fajnie!
Rzeczywiście na premierach to mieli super.
Widzialaś zdjęcia z phootoshotow czy czegoś takiego?
Najlepsze są Georgie i Skandara.
Nie ma takiego zdjęcia Anny, którego by moje oczy nie widziały... A na każdym ona wychodzi świetnie!.. :)
Przyznam, ze niedawno się dopiero skapnęłam, ze Anna prawie na wszystkich zdjęciach jest uśmiechnięta!:)
Co prawda, to prawda:)
A tak w ogóle, to... Ludzie! Ja myślałam że wy tu już sporo napisaliście wczoraj, a tu kompletnie NIC! Pustka! A wczoraj nie było mnie cały dzień z powodu barku neta... Gdybym gdzieś wyjechała, to bym wcześniej was poinformowała tutaj xD Trzeba nadrobić:D