PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=972}

Ostra jazda

Road Trip
2000
6,8 34 tys. ocen
6,8 10 1 33782
4,9 15 krytyków
Ostra jazda
powrót do forum filmu Ostra jazda

film typu eurotrip czy american pie, gdzie najważniejsza jest impreza, alkohol, narkotyki,
cycki i seks. Później Ci młodzi ludzie biorą tego typu filmy za swoje myśli przewodnie. Jak
tak dalej pójdzie to w Polsce będą sami poskramiacze dziurek.

atol23

trafiłem na to forum "z polecenia" filmwebu (swoją drogą what the...:)? i zobaczyłem Twój post w tej dyskusji. Pewnie domyślasz się, że o Twojej generacji, gdy była młoda - mówiono to samo :) ?

Einshaew

Ale o co ci gościu chodzi.?

atol23

o Twój post w którym psioczyłeś na dzisiejszą młodzież - może tego nie pamiętasz, ale kiedy Ty byłeś młody to dokładnie takie same rzeczy mówiono o Twojej generacji. Plucie na młodszych to oznaki dziadzienia :)

Einshaew

Możesz się nie powtarzać....filmy kiedyś i dziś o młodzieżach opierają się na imprezach, narkotykach, alkoholu,cyckach i seksie nic w tym się nie zmieniło musi tak być...a osoba która podjęła temat chyba ma ogromny problem, ze sobą....jest brzydki i w dodatku prawiczkiem.....a mlodzież jest teraz nie wychowana, hanska, nie liczy się z niczym, głupia beznadziejna itp.

kubajtk

rozwalil mnie totalnie twoj bufoniasty, nadety, sztywny komentarz... bez przesady... ogladalem ten film bedac w liceum mam swoje wartosci w zyciu. a takie filmy sa po to by smieszyc, zrelaksowac sie... a le ty chyba te rzeczy robisz przy szopenie albo przy "słowo na niedziele"....

ocenił(a) film na 6
mac_cud

Hehe - dobre. Cherrzzz i Pozdro dla zdrowo rozsądnych.

ocenił(a) film na 6
mac_cud

Przyjacielu ^^ widzę nie zrozumiałeś za bardzo komentarza.. zresztą każdy ma swoje zdanie :)

ocenił(a) film na 6
kubajtk

Wyraziłeś się nader jasno, stąd takie a nie inne komentarze...

kubajtk

Dzieci się pilnuje a nie zrzuca wszystko na filmy

ocenił(a) film na 6
Danio31b

Też słuszna uwaga :)

ocenił(a) film na 6
Danio31b

Jakby tu był przycisk "Lubię to" to bym 'lajknął' Twój post. :)

ocenił(a) film na 8
Danio31b

Racja ogladałam różne filmy w dzieciństwie, dużo grałam w bijatyki i nie latam teraz z Maczetą po ulicy, narkotyków nigdy nie brałam
To nie filmy i gry robią z młodych przestępców tylko brak odpowiednich wzorców i wychowania
A ten film widziałąm pierwszy raz w wieku 10 lat:D Byłam w wypożyczalni z ciocią po Garfielda ale nie było więc włączyła z swojej kasety ten film:) Najbardziej mnie rozwaliła scena z psem i tym dziadkiem Poźniej mówiłam do mamy żeby usmażyła naleśniki z jagodami:D