Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42223
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

najbardziej idiotyczna czesc "Pily" jaka widzialam. Zadna nie byla dobra, moze jedynka, trzymala poziom calkiem niezlego thrillera z elementami delikatnego gore, ale to badziewie to juz jakas katastrofa. Nielogiczny, durny i plytki film, ktory tylko w #d mogl robic jakiekolwiek wrazenie. Niekoniecznie dobre.

Z czystym sumieniem 2/10 .

krolowa_sniegu_2

Skt lubi się czepiac tej samej formułki. To żadna nowość.

ocenił(a) film na 1
skt84

Na pierwszej stronie widać do czego się odnosi ten tekst.
"Skt lubi się czepiac tej samej formułki. To żadna nowość." - to przeczytaj regulamin (ze zrozumieniem)

skt84

i to jest to, o czym pisałem wczesniej. Nie znasz regulaminu, nie pouczaj mnie.

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

od czepiania to chyba akurat jestes ty.

krolowa_sniegu_2

nie czepiam się bez powodu.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Muszę pouczać. Chyba nie chcesz, żeby moderator ciągle blokował twoje posty bo go nie przeczytałeś i go nie znasz. Albo po prostu nie rozumiesz. (najbardziej prawdopodobne.)
BTW. To jest dowód, że nie znasz go i nie rozumiesz. Twoim dowodem jest jedynie twoja subiektywna bzdurna ocena. Żaden to fakt. Jednak nie możesz odróżnić tego od dowodu mając ten analfabetyzm wtórny.

skt84

chcesz pouczac innych zacznij od siebie, tym bardziej, ze lepszy nie jesteś. Mam Ci przypomnieć kto zaczął te wyzwiska w temacie Nieogladałeś daj 1?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Wyzwiska padają od ciebie. Mylisz ostry język z przekleństwami. Są one dozwolone w porównaniu z twoimi gdzie jesteś blokowany analfabeto. Fakt jest na pierwszej stronie jak byk. Więcej nie trzeba po prostu jesteś beznadziejny.

skt84

przypominam , ze ty pierwszy nazwałes mnie osłem. wiec nie zwalaj wszystkiego na mnie. A propo tego twojego pseudotematu dowiedziałes się czym sie charakteryzują serie filmowe, czy dalej będziesz zgrywac madrego?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Osioł... rzeczywiście wyzwisko. Trzeba na to dać cenzurę. I tak lepiej to brzmi niż idiota albo podobne stwierdzenia których nie zacytuje bo "Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem". Game over.

skt84

jeżeli nazywasz kogos osłe m, to jest to wyzwisko."Game over." rozumiem, ze juz znikasz z tego forum. no i, że sie boisz pytania, które ci zadałem?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Które? Czy będę zgrywać mądrego? Dla ciebie może zgrywam, bo ci się wydaje, że cie przewyższam ale dla innych po prostu jestem krytyczny wobec twojej całej osoby. Osioł jest dla ciebie wyzwiskiem ale tak czytałeś regulamin i nie masz pojęcia co wolno a co nie. Może dać ci link co?
Czy może chodzi o twoje serie filmowe? Co nazywasz serią? Odchodzisz od tematu bo nie znasz regulaminu więc spychasz rozmowę na inne tory? O którą serię ci chodzi? BTW. To twoje pytanie jest tak ogólnikowe jak wszystkie posty. Ktoś coś pisze, a ty wyskakujesz z jednym zdankiem i oczekujesz odpowiedzi. Śmieszny jeszcze jesteś. Jak czegoś nie wiesz to idź w google i szukaj odpowiedzi.

skt84

"Które?" wszystkie."Czy będę zgrywać mądrego? Dla ciebie może zgrywam, bo ci się wydaje, że cie przewyższam ale dla innych po prostu jestem krytyczny wobec twojej całej osoby. " ale mi się nic nie wydaje ty mnie w niczym nie przewyższasz. "Czy może chodzi o twoje serie filmowe? Co nazywasz serią? Odchodzisz od tematu bo nie znasz regulaminu więc spychasz rozmowę na inne tory? O którą serię ci chodzi?" seria, to seria. Widac, że dalej nie wiesz, bo jak zwykle próbujesz mi wcisnąc kit. wiec tę rade którą napisałes na końcu zastosuj dla siebie. chcesz uczyc innych, zacznij od siebie.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Hehehe michał, nawet manipulator z ciebie marny. To po co zadajesz te głupie pytania skoro nawet nie interesuje cie odpowiedź. Mały szkodnik z ciebie nic więcej.

skt84

"Hehehe michał, nawet manipulator z ciebie marny" manipuluuje, dobry kawał."To po co zadajesz te głupie pytania skoro nawet nie interesuje cie odpowiedź. Mały szkodnik z ciebie nic więcej." naucz się wreszcie czytac. Oczekuje odpowiedzi. Głupie pytania, bo dobrze wiesz, że nie znasz na nie odpowiedzi.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Michał idź sobie lepiej melisę wypij bo już ci szkodzi myślenie, a twoje posty są coraz bardziej denne. Może działasz pod wpływem stresu czy coś. Czy ktoś kiedyś odpowiedział na jedno z twoich pytań? Czy po prostu każdy się zastanawiał jaki jest sens odpisywać coś tobie.Wiesz co to jest argument? Nie odpowiadaj. Bo z góry wiem, że nie wiesz ale zadajesz ciągle to pytanie innym. A wiesz skąd wiem? Bo nigdy żadnego nie napisałeś. ;)

skt84

"Michał idź sobie lepiej melisę wypij bo już ci szkodzi myślenie, a twoje posty są coraz bardziej denne. Może działasz pod wpływem stresu czy coś" no i znowu sie powtarzasz.. wiele osob mi odpowiada na pytania, ty tego unikasz.. w przeciwienstwie do ciebie wiem co to jest argument. Znowu ci przypominam konrad ci już pisał cos na ten temat, ja też, ale nie dziwi mnie fakt, że tego nie zauwaźyłes. będe tak dobry i dam ci jeszcze jedną szanse, czy dowiedziałes się już jakimi prawami rządzą sie serie filmowe?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Hahahha Konrad już pisał... On pisze przynajmniej sensownie, weź się nawet nie porównuj bo przecież to, że ktoś pisze argumenty tzn. że ty mu pomagałeś je pisać czy coś? On powiedział, że gdzieś się wypowiadałeś ale ty sam nawet nie wiesz gdzie to było. Ja też tego nie znalazłem. On może coś pamięta, ale gdzie to jest to nie wiem. Pewnie zablokowali bo było niezgodne z regulaminem znając ciebie.

skt84

a Ci dalej swoje.. nie szkoda wam prądu ?
rozprawka nad "argumentem" nie poruszyła się ani o krok ? Fajnie że czerpiecie przyjemność z tej szarpaniny ale moglibyście sie jej poddawać w zaciszu gg.. ///stk84 niezniszczalni na 10? i ty się jeszcze swobodnie wypowiadasz na temat filmów :D? (dziękuje/dobranoc) .. uczepiłeś się jednego M.Zawiskiego i sie tak pastwisz (nie mowie że "wygrywasz" bo sorry ale pewnie psycha by mi siadła jakbym to przeczytał) a później wstajesz od komputerka zadowolony że "tępisz fanów piły" :)..niektórym tak mało do szczęścia trzeba :)..nie bede wam klocków zabierał..

ocenił(a) film na 1
zjadacz_filmow

Skąd wziąłeś to 10? Nie mam takiej oceny za ten film
" "tępisz fanów piły" - tylko michała. Widać, że nawet nie czytasz wypocin michała. No to klocków nie zabieraj. Jeden film nie tworzy całego repertuau a u ciebie cały repertuar to 10 i nic więcej :D hahahaha Dodałeś jednak klocków do tej gry.

skt84

właściwie to tępisz wszystkich, którzy się z tobą nie zgadzają i mają wiecej wiedzy od ciebie.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Michał daruj sobie. Jesteś sam w tej walce, czytać nie potrafisz i jak ktoś tutaj ci przytaknie zgrywasz kozaka. IQ nie przybywa tylko więcej twoich głupich postów po prostu.

skt84

"Michał daruj sobie. Jesteś sam w tej walce, czytać nie potrafisz" sam masz problemy z czytaniem a dalej mi zarzucasz, o czym także wiadczy twj post powyżej.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

właściwie to tępisz wszystkich, którzy się z tobą nie zgadzają i mają wiecej wiedzy od ciebie.

skt84

rozumiem, że nie masz już co odpowiedzieć i zrrzynasz ode mnie?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

sam masz problemy z czytaniem a dalej mi zarzucasz, o czym także wiadczy twj post powyżej.

skt84

nudny jestes gosciu

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Btw. Co mam ci napisać. Żebyś w końcu przeczytał ten regulamin w celu uzupełnienia swojej niewielkiej wiedzy?

skt84

a co ja mam zrobi żebys ty zrobił to samo?

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

najnudniejszy i najbrdziej irytujacy jestes Ty.

krolowa_sniegu_2

odpowiedź na poziomie skt84

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

dzieki bogu, ze nie na twoim ;D
prawda w oczy kole ?

krolowa_sniegu_2

są trzy rodzaje prawdy: prawda, nieprawda i g..oprawda. Nie dziekuj , bo poziom skt84 jest naprawde niski, więc nie ma za co

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

twoj za to jest na prawde wysoki.
Wyzej srasz niz dupe masz, tyle na twoj temat chlopie.

krolowa_sniegu_2

oj nie przystoi tak sie 'damie' wyrażać :) wyjdź! i wróć jak przemyślisz swoje zachowanie..

ocenił(a) film na 2
zjadacz_filmow

rozkazywac mozesz swojej mlodszej siostrze, nie mnie:)

krolowa_sniegu_2

to mnie zagięłaś.. może cie to zdziwi ale nie każdy posiada taki myk jak "młodsza siostra"..powaga :)... a ty mi nie rozkazuj żebym ci nie rozkazywał!

ocenił(a) film na 2
zjadacz_filmow

nie interesuje mnie czy posiadasz taki jak to nazwales 'myk' czy tez nie. Dalam ci tylko do zrozumienia, rzecz oczywista- nie powinienes wydawac polecen ludziom ktorych nie znasz . Nie rozkazuje ci.

krolowa_sniegu_2

nie bierz tak wszystkiego do siebie.. całe szczęście ze nie napisałem tego dużymi literami..pewnie byś zrobiła scene ze na ciebie krzyczę :|

ocenił(a) film na 2
zjadacz_filmow

scene zrobic byloby trudno, biorac pod uwage fakt, ze to internet, a nie rzeczywistosc . :)

krolowa_sniegu_2

strach sie bać..

krolowa_sniegu_2

"Wyzej srasz niz dupe masz, tyle na twoj temat chlopie. " wiesz dziecko co ten zwrot oznacza?

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

po pierwsze - nie jestem dzieckiem.
po drugie - wiem.

krolowa_sniegu_2

Jak wiesz to wytłumacz?

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

pytasz czy rozkazujesz? Forma zdania podpowiada to drugie, natomiast pytajnik pierwsze.

krolowa_sniegu_2

mój bład oczywiście wytłumacz.

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

odpowiedz mi tylko na jedno proste pytanie : po co ? Jesli nie wiesz co ono oznacza, w co szczerze watpie, odsylam do wujka google.
Jesli chcesz wylapac jakikolwiek kruczek w mojej interpretacji tego oto powiedzenia, tym samym- upokarzajac mnie, z gory uprzedzam- nie uda ci sie to . :)

krolowa_sniegu_2

Nie upokarzyc. Ja wiem co to znaczy. Tylko zwazywszy na posty skt84 i na to jak come2me27 wyjasniła to pieknie w swoim ostatnim poście, zastoswałaś wyrażenie błednie. ( nie na miejscu) dlatego się pytam czy wiesz co ono oznacza?

ocenił(a) film na 2
michalzawiski

zastosowalam dokladnie takie wyrazenie, jak odczuwam. Piszesz w sposob dla mnie irytujacy, by nie napisac zarozumialy. Uzycie slowa "dziecko" w stosunku do mnie, zwazajac na to, ze nie znasz mnie oraz nie wiesz w jakim wieku jestem, jest dla mnie checia ukazania swojej 'wyzszosci' lub jakiejs przewagi. Dlatego napisalam dokladnie tak, jak napisalam (masło maślane, ale nie mam weny by ujac to w inny sposob). Jest to moje subiektywne odczucie i mam do niego pelne prawo.

krolowa_sniegu_2

dzieckiem się nie tłumacz, bo dzieckiem nazwałem cie poźniej.masz prawo do wyrażania swoich subiektywnych uczuc. Jednak pisząc takie zwroty trzeba wiedziec, że znaczą one "miec wieksze wymagania niż mozliwosci" Come2me27 juz wyjasniła wszystko w swoim poscie, więc to wyrażenie jest całkiem nie na miejscu.