Wszystkich dręczonych bezsennością, entuzjastów wielkich gadów oraz tradycyjnie KSDS-ów zapraszamy na emisję tego filmu o zapierającym wręcz dech dusicielu. Jako że pierwszej części nie oglądałem, nie mogę powiedzieć nic o przewidywaniach. Jednakże myślę, że wiele różnic między Pytonem a serią o Anakondzie nie zaobserwujemy. Dla wytrwałych bez herpetofobii ;)
Tak naprawdę to nic nie zrobili tym MEGA GIEMO BOMBARDOWANIEM. Widzicie? Nawet dołku w ziemi nie ma :)
bo to są takie grwaitacyjne bomby :D Dobra ja daję 2 temu filmowi za napięcie, przełom w nauce oraz za niepowtarzalnie ujęcia jak w RPGach nowej generacji z ujęcia WONSZA. a WY?
Takowe sprzężenie dziwnościowe :)
I jak oceniacie?
Powiem wam że od Chupacabry tak dobrze się nie bawiłem na seansie powtórkowym. Dziękuję wam :D
Hehe Chubamacabra <3 niezapomniany seans :D Ja/MY również dziękujemy Tobie za głowę pełną pomysłów jak zawsze, hahaha :D tylko szkoda, że tak mało nas było dzisiaj na seansie
Nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie ocenie na 2 bo jakoś wybitnie złe ani nudne to to nie było
No to czas na ocenke :D WONSZ jaki jest każdy widzi. Dla mnie 3 za The Room i nawiązania do innych dzieł, ładnie zanimowanego WONSZA i wysadzanie pożatu :D
coś mi się dziwnie pozmieniało :P
nawet 3 tygodnie bez piwa i innych alkoholi wytrzymałem ale po tym weekendzie wyzerowałem licznik
Dobry Wieczór, filmu nie ma bo pyton zjadł..... ale też jest zaj(^(*&ście bo w tv leci też " chłopaki nie płaczą " więc będzie na co przełączać..
Wąsz ryczy bo mu zimno, jak myslisz wąsz z tropików na zimnym Uralu, się wkórzył teraz nawet kwiczzy
Ja tez ale , to z pierwszej części urywki bo wonsz mniejszy...... na tych urywkach, samolot leci burza, a tu ruskie z bazuką
30 zł miesięcznie???!!! nono no.... chyba, ze tm chleb kosztuje 0,05 rubla, piwo 0,5 rubla itd itd :)