PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633417}

Raport z Europy

Europa Report
2013
6,1 18 tys. ocen
6,1 10 1 17720
5,7 6 krytyków
Raport z Europy
powrót do forum filmu Raport z Europy

No to chyba wszyscy wiemy już gdzie odbywała się prawdziwa akcja Matrixa.

Otóż wszystko by się zgadzało teraz trzeba wrócić do korzeni i pomyśleć o Matrix 0 czyli rozwinięcie Europa Report bo
skąd maszyny wzięły ludzi by ich rozmnażać i klonować już wiemy, do dzieła bracia wróć rodzeństwo wachowicz!!!

ocenił(a) film na 8
lukagrabo

Czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl bardziej?Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
enforcer_fx

chodzi zapewne o finalne minuty rzeczonego dzieła;)

ocenił(a) film na 8
tiglatpilesiar

Ok,ale jak mam to rozumieć - że akcja matrixa odbywała się na Europie?Dziwna teoria choć nie powiem(SPOILER) że jak Katya wyszła na zewnątrz i poszła w stronę światła to powierzchnia przez chwilę wyglądała jak miasto maszyn(z lotu ptaka).

ocenił(a) film na 4
enforcer_fx

Nie wiem jak to widzi lukagrabo ale, mi nie chodzi o akcje;)

uwaga ( SPOILER) - widziałeś okaz fauny na samym końcu? :P

ocenił(a) film na 4
enforcer_fx

p.s. widziałem też Last days on Mars i moim zdaniem dużo lepszy niż Europa ;)

ocenił(a) film na 8
tiglatpilesiar

Wogóle z tym last days on mars to niezły motyw-jakis czas temu rozmawiam z żoną na temat walking dead i moją wersją od czego zaczęła się epidemia czyli podróż na marsa,pobranie próbek i przywiezienie ich z powrotem na Ziemie dalszy rozwój wydarzeń znany,mija miesiąc i czytam komentarze na temat europa report i widze tytuł który wymieniłeś po czym łapie się za głowe jak widzę temat przewodni last day in mars z tym że ja poszedłem jeszcze dalej w swojej wyobraźni czyli że mars był kiedyś zamieszkały ale bakteria którą przytargają na Ziemie wyniszczyła całe życie na Marsie.Takie trochę coolstory:)pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
enforcer_fx

Jasnowidz znaczy się ;) ;) ;)

pozdrawiam również ;)

ocenił(a) film na 6
tiglatpilesiar

Tak jak mowisz chodzi o elektromaszynowa osmiornice

ocenił(a) film na 8
lukagrabo

Sądziłem że chodzi nie tylko o ośmiornicę bo to chyba oczywiste skojarzenie.sądziłem że widzisz tu jakieś inne podobieństwa.