PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633417}

Raport z Europy

Europa Report
2013
6,1 18 tys. ocen
6,1 10 1 17720
5,7 6 krytyków
Raport z Europy
powrót do forum filmu Raport z Europy

To film

ocenił(a) film na 8

Mi się podobał, nie nudziłam się ani przez chwile. Ale trzeba pamiętać, że to film więc zakłada
jakąś koncepcje. Tu Ludzka załoga leci na księżyc Europa... no i fajnie lecą a film trzyma się kupy
załoga jest fachowa i realizuje misje mimo kłopotów. Widzę, że w komentarzach piszecie że
załoga zachował się nie profesjonalnie? lekkomyślnie? Ja tam bym oszalała już po samej
podróży bez kontaktu z światem zewnętrznym nie mówiąc co było dale...więc reakcje ludzi
odpowiadają wydarzenią

ocenił(a) film na 3
megabuu

Na plusa zasługuje to iż nie było scen typy jakaś psychoza i próby mordowania załogi, do końca trzymali się razem.
A film nudny jak flaki z olejem, zero pomysłu, kopia Apollo 18 tylko mniej straszna.
Przewidywalny z oklepaną fabułą.

ocenił(a) film na 8
tihomax

W kinie już wszystko było... nie da się już wymyślić czegoś w 100% oryginalnego, a ten film prezentuje historie w ciekawej formule dokumentu więc akacja trochę inaczej się rozkręca. Może trochę wolniej ale ja nie uważam tego za minus.
A gdyby był przewidywalny z oklepaną fabułą to dziewczyna by przeżyła... :P

ocenił(a) film na 3
megabuu

Nie przeżyła by, taki urok obecnie filmów że wszystkich trzeba wybić.

ocenił(a) film na 7
megabuu

Film się podobał rzeczywiście podobny do ostatniego sf apolla ale to wcale nie źle.Film nie miał przestojów cały czas coś się działo ale osobiście nie jestem osobą obiektywną:)bo bardzo lubię takie filmy także jak ktoś ma podobno propozycję to czekam z niecierpliwością.
Klimat jest 7/10