PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134853
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Złote Maliny...

użytkownik usunięty

Wicie za co Saga Zmierzch dostała tyle złotych malin?
Za to że filmy i aktorzy są megapopularni.....

ocenił(a) film na 9
matio14

lepsza jest bitwa czarodziejów HP insygnia śmierci. :D Szkoda, że mało jej pokazali.

akusatiw

No mało, mało. Ale ta wg mnie była przyzwoita - lepsza niż walka na linii Voldemort vs Potter ;)

ocenił(a) film na 9
matio14

:)) tak, heh

Hahahahahahahahhahahahaha..... mega popularny to jest Johnny Depp i Robert De Niro.

użytkownik usunięty

tak samo było z filmem ,,Abduction" (Porwanie) z Taylorem Lautnerem
na początku z tego filmu drwili a później go chwalono
Ci ludzie sami nie mają pojęcia o czym oni piszą
wszyscy mówią że Brad Pitt jest dobrym aktorem ale ja uważam że może on potrafi grać ale mi on ogólnie nie przepada do gustu
każdy ma kogoś ulubionego artystę bądź artystkę
ja na przykład uwielbiam zespół THE WANTED

użytkownik usunięty

Hah! Ja jestem Directioners i kocham ONE DIRECTION ♥

ocenił(a) film na 9

Film nie zasługuję na te głupie złote maliny. Durna nagorda nic nie znaczy mam ją w dupie. jest dużo durnych filmów które nie dostały malin..... boże......

użytkownik usunięty
akusatiw

Zgadzam się a tobą. Ale wkurza mnie to, że teraz antyfani się naśmiewają z Sagi Zmierzch....

użytkownik usunięty

a to źle że lubię the wanted??

użytkownik usunięty

Nie?.... Ja nic takiego nie mówiłam.......

użytkownik usunięty

tak ja wiem tylko myślałam, że zaraz będzie kłótnia który zespół jest lepszy
bo mi to obojętne kto jakiej muzyki słucha :)

ocenił(a) film na 9

Ci antyfani to pseudo krytycy, 30-letni faceci, którzy po prostu nie lubią tego rodzaju filmów i się wyżywają. Taka prawda. Film jest dobry, a po za tym na pewno gdyby był zły to nie miał by tylu fanów..

akusatiw

Zdziwiłabyś się, ilu facetów skrycie lubi ten film. ;) Problem polega na tym, że wielu się do tego nie przyznaje, bo to obciach, bo piszczące panienki itp. Nie jestem nastolatką i generalnie nie przepadam za romansidłami, a jednak lubię tę sagę i nie mogę nie przyznać, że ma w sobie coś urokliwego. Bajkowy klimat, piękne scenerie, miłą muzyczkę, można się nieco oderwać od rzeczywistości. :)

ocenił(a) film na 9
superwydra

:) Ja jestem facetem ;P

ocenił(a) film na 9
superwydra

Poza, tym mam podobną sytuację co Ty :)

ocenił(a) film na 4

A w czym ci to przeszkadza? Lubisz film? Lubisz. W czym więc problem? Co cię tak naprawdę obchodzą komentarze innych?

użytkownik usunięty
Grawmug

No w sumie nic, ale jest mi po prostu przykro.....

ocenił(a) film na 2

Jakoś po obrażaniu Jennifer nie jest ci przykro ;) Trzeba mieć dystans do takich pierdół.

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

A mi było przykro jak ela17 obrażała Jennifer. Przecież to dobra aktorka! :)

ocenił(a) film na 2
akusatiw

Zgadzam się :) A zazdrośnice niech się lepiej schowają ! Już się znalazła taka co napisała że Jennifer wyglądała jak gówno w tej sukni, a według mnie wyglądała przepięknie :)

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

No, Jennifer to świetna aktorka. :) Wystarczy obejrzeć z nią parę filmów. Ma też fajny charakter. Zazdrośnice. Takie, które obrażają naprawdę dobrą aktorkę która jest wschodzącą gwiazdą (właściwie już jest) a te zazdrośnice niby są ładne ? Pewnie są nikim :) nie żebym obrażał, ale taka mądra to niech sama zgarnie oscara zostanie dobrą aktorką, a nie się wypowiada

ocenił(a) film na 2
akusatiw

No właśnie ja nigdy tego typu hejtów nie zrozumiem. O dziwo największa krytyka idzie od fanek zmierzchu (na profilu Jennifer jest cała masa tego aż szkoda czytać te bibeloty). A to im się nie podoba gra aktorska a to sukienka, a niektórzy nawet wypominają jej że się potknęła na gali. Gołym okiem widać że Kristen jej do pięt nie dorasta i fanki muszą się na kimś wyładować :p

FightClub_2

Może się rewanżują za to że my jeździmy bo ich sadze

ocenił(a) film na 2
sentia

Może i tak... Taka zemsta ;) Tylko że my mamy argumenty a one jak na razie nic (przynajmniej ja nic nie zauważyłam).

FightClub_2

Tak te piękne posty..." Bo ona jest głupi i jest głupia i jest brzydka i głupia"

ocenił(a) film na 2
sentia

Albo że wygląda jak gówno xD Ach te zakompleksione dziewuchy.

FightClub_2

przeciez ona jest strasznie ładna... i pisze to ja DZIEWCZYNA.

ocenił(a) film na 2
sentia

Oraz utalentowana. No cóż fanki zmierzchu wolą bardziej urodę oraz talent Kristen :P Co za ironia.

FightClub_2

Niedługo będą dwa obozy fani Jen i fani K.S. i beda pałały do siebie taką nienawiścią

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

Tak, lubię Zmierzch, to znaczy Kristen jest okej. Ale właśnie jak wspomniałaś lepsza jest Jennifer, pod względem gry aktorskiej. Jakieś jej fanki muszą się na niej wyładować, bo zdobywa dużą popularność, a to coraz bardziej przyćmiewa Kristen. Chociaż, odtwórczyni roli Belli Swann, też nie jest złą ;)

ocenił(a) film na 4

Jeśli ktoś próbuje cię przekonać, że twój ulubiony film jest gówniany, to znaczy, że jest za głupi, żeby zrozumieć zasadę mówiącą o tym, że o gustach się nie dyskutuje. Albo po prostu celowo cię prowokuje. Nie lubię sagi zmierzch, ale nie mam zamiaru też obrażać tych, którzy to lubią :)

ocenił(a) film na 9

Wiem, mi też jest przykro. Bardzo się postarali z filmem :) Był w ogóle wzruszający i widać, że się postarali. Nie przejmuj się złotymi malinami, bo przecież, gdyby film był taki zły, to przecież tyle by o nim nie pisano, nie miał by tylu fanów i anty fanów. Tak, tak anty fani są potrzebni. W końcu film był spoko, a niektórzy nie mogą tego znieść :):)

użytkownik usunięty
akusatiw

Racja. Z resztą mam gdzieś jakieś jeba.ne Złote Maliny. Nikomu to nie potrzebne....

ocenił(a) film na 9

No :) Każdy odbiera film inaczej :) Np. Życie Pi dostało Oscara. Ja nie wiem skąd ten oscar. Film był dobry, ale na oscara nie zasługuje. Dla mnie żaden szał.... :) I tak to właśnie jest. Co mi będą jakieś złote maliny dawać zmierzchowi, skoro mi film się podoba i leje na to co powie sobie jakiś głupi zakompleksiony krytyk :):)

użytkownik usunięty
akusatiw

Jeśli film jest dobry to ma antyfanów. Taka jest prawda...

ocenił(a) film na 9

Tak, zawsze się znajdą anty fani. Ale najczęściej właśnie takie filmy typu "Harry Potter", "Zmierzch" ,czy "Igrzyska Śmierci" mają fanów no i anty fanów :)

użytkownik usunięty
akusatiw

Ja nienawidzę igrzysk......

ocenił(a) film na 9

Ja uwielbiam. Film i książka naprawdę bardzo dobre! ;D ale widzisz każdy lubi co lubi ;)

ocenił(a) film na 2
akusatiw

Trylogia rządzi :D

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

Tak ! ;) Kocham ją :)

użytkownik usunięty

ludzie się nie znają na filmach
jest pełno gatunków filmowych
a wg te wszystkie filmy są do siebie podobne

ocenił(a) film na 4

Gadasz bzdury w tym momencie. Może i typowi zjadacze chleba nie znają się na filmach (choć nie chcę mi się kłócić, że jest inaczej), ale ludzie, którzy decydują o przyznaniu takich nagród jak Oscary, Złote Globy czy choćby Złote Maliny, to znają się na filmach i to bardzo... To są ludzie, którzy z filmem mają do czynienia przez całe życie, a skoro decydują o przyznaniu nagród, to ,logicznie rzecz ujmując, są najlepszymi specjalistami w tej dziedzinie.

użytkownik usunięty
Grawmug

słuchaj panie mądralo chcę ci przypomnieć , że film pt ,,Abduction" był wyśmiewany przez wszystkich i nawet dostał nominacje do złotych malin, ale nie otrzymał jej a po paru tygodniach dostał nominację do choice awards i jakoś wygrał chociaż były tam inne filmy bo dajże z Tomem Cruisem.... I co Abduction wygrało i zaraz była inna gadka o tym filmie dużo osób chciało to obejrzeć...
I co ty na to?? i to prawda co napisałam o tym, ludzie są zawistni, zazdrośni i wg...
raz chwalą film a później gadają durnoty i przez takich ludzi jak ty wychodzą ploty
więc jak się nie znasz to nie dodawaj takich durnych komentarzy
bo ja nie mam pojęcia czy ty wg znasz się na kinie
nie bronię tu filmu
bo ja wole harrego pottera ale jak widzę takie denne komentarze to rzygać mi się chcę !!!!
więc jak coś ci się nie podoba to pisz :P

choice awards ???????????????????????????????
przecież to nagroda bez żadnego prestiżu przyznawana przez nastolatków !!!!!!!!!!!!!!! :O
pleciesz bzdury o tym, że ludzie nie znają się na filmach (g**no prawda) a ty sama nie masz o tym bladego pojęcia....
nawet myślisz że zdobycie tej nagrody to coś dobrego ;/

ocenił(a) film na 4

Nie oglądałem "Abduction" i szczerze nie obchodzi mnie czy był wyśmiewany. Poza tym rozmawiamy tutaj o Malinach przyznanych dla Zmierzchu. Nie wyjeżdżaj mi tu z taką agresją, jakbyś chciała mi dowalić. Wyraziłem swój sprzeciw wobec twojej opinii, że wszystkie filmy są do siebie podobne, a ty smarujesz mi komentarz nie na temat i to z taką mocą, jakbym ci psa potrącił. Jak chcesz się kłócić, to idź na bazar, bo ostatnie zdanie dobitnie o tym świadczy. Że ludzie są zazdrośni i zawistni? Ot mi nowość. Jak chce ci się rzygać od moich komentarzy, to rzygaj. Nie obchodzi mnie to. Chyba nie rozumiesz czegoś takiego jak wyrażenie swojego zdania. A co do przekupienia, to mnie to naprawdę nie obchodzi. Jeśli dalej rozmawiamy o zmierzchu, to kto by na tym zyskał, żeby ośmieszyć Zmierzch siedmioma Malinami? Bo z czystej zazdrości i zawiści to jest zwyczajnie nieopłacalny interes. Na dłuższą metę nikogo tak naprawdę nie interesuje przyznanie Malin. Hejterzy się cieszą, fani płaczą, ale fani dalej pozostaną fanami serii. Kończę z tobą rozmowę, bo widać, że do wymiany poglądów czy rozwiania wątpliwości się po prostu nie nadajesz.

użytkownik usunięty
Grawmug

a ty myślisz że ja jestem fanką zmierzchu
jak chcesz wiedzieć to nie
wole inne filmy, ale moim zdaniem nie powinni tak pisać inni
o tym kto jest złym aktorem a kto się nadaje na aktora
bo ja np nie lubię dużo aktorów ale nie pisze że nie nadają się do filmów

ocenił(a) film na 4

Gdzie ja napisałem, że ktoś jest złym aktorem i nie nadaje się do grania? Albo za wszelką cenę próbujesz zmienić temat i przeinaczać wypowiedź albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty
Grawmug

no może dużo ludzi mi to mówi jak uraziłam to przepraszam
jestem bardzo nerwowa
wg przez taką jedną nie kontaktuje ze światem
jeszcze raz przepraszam

ocenił(a) film na 4

W porządku, ale staraj się panować nad emocjami :)

użytkownik usunięty
Grawmug

spoko:D