Czytając książki lub oglądając film można natknąć się na wiele "mądrości" zawartych w tej serii. Cytaty, sytuacje które dają do myślenia. Filozofia pewnych postaci. Jakie wy mądrość znaleźliście w Zmierzchu?
PS Wczoraj byłam na "Jesteś Bogiem" I muszę powiedzieć, że film jest genialny. Tak dobrze zagranego dramatu bohatera jego samotności i braku wsparcia dawno nie widziałam. Polecam:D
Ona ma na imię Iza. Bella się bardziej odnosi do Bellatrix. I faktycznie to trochę denerwujące, że znowu bierzesz udział w tych zaczepkach. Może zamiast tak się sprzeczać z antyfanami, znajdź wspólny grunt porozumienia?
Chociażby uszanuj to, że Iza nie che być nazywa "Bellą".
Bo kochana Meyer chciała być błyskotliwa xD Bella Swan po prostu znaczy piękny( znaczenie bella po włosku ) łabędź^^ Stworzyła tym jedno z najbardziej mary sueistycznych imion jakie istnieją.
Mam to samo imię co Ty i podobny problem. :) Koleżanki (fanki "Zmierzchu") przyczepiły się do mnie i do dzisiaj jestem Bellą. :/ Pomimo tego, że na każdym kroku ten ich Zmierzchuś obrażam, nie chcą przestać, głupie. :(
Ja też z początku o tym myślałam ;D ale teraz wiem, że ludźmi na poziomie Diablicy nie ma się co przejmować.
Moje ulubione cytaty to "zmierzch to gówno" , "zmierzch to największa szmira wszech czasów" ale to chyba nie są cytaty z filmu czy książki, mimo to filmu dotyczą.
Tak więc łapiesz się w temacie:) Co tam dzieje się na "inne" bo nie chce mi sie zaglądac? Jakieś ciekawe tematy?
Ale ja nie jestem planktonem z "inne", i nie siedze tam cały dzień =(.
Co do tematów, bo tak czy tak już tam dzisiaj byłem, sama nuda, jakiś suchy się wyzywa z katedrą, to co zwykle ....
Kurna musze trochę ponołlajfić żeby ogarnąć o co wam w tej całem "innej" społeczności chodzi, wchodzę i się cisną nie wiadomo po czym i nie wiadomo czemu emke, jak cały czas patrze to ona nikogo nie wyzywa tylko oni ją ....Świry jakieś .
Ja tam do emki nic nie mam. Miła i sympatyczna jest. Ale ciągle ją pulpetem nazywają itd, to głupie. A ona wcale nie jest gruba... ciekawa jestem kto to zaczął...
Nie wiem ale każdy temat jest spamowany przez imbecyli, nie da się nic napisać bo zaraz lecą wyzwiska... Emka mogła po prostu nie wrzucać zdjęcia w avatar, za dużo tu gimbazy, zawsze coś się doczepi ...