Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163989
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Edwardzie.

użytkownik usunięty

Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.

ocenił(a) film na 5

też ubolewam nad zmianą Victorii. co do Catherine H. to po pierwsze doświadczenia dużego jako reżyserka nie ma, ale na wielki, wielki plus można dać właśnie charakter, klimat filmu, jej zaangażowanie i to co przelała od siebie do filmu. nie określiłabym tego dobrze wyreżyserowanym filmem, ale co ona przelała do filmu przebija dla mnie wszystkie wady i sprawia, że pierwsza część mi się podoba.

ocenił(a) film na 6

ech a ci dalej ciągną swoje ;]

poza tym 5- 0 dla Hiszpanii!!! idę wychlać pod to! :

ocenił(a) film na 3
Victor_Delacroix

Przynajmniej jakieś bramki będą w końcu padać, bo ostatnio to dość nudnawo było.

ocenił(a) film na 6
Legion_

jutro będę miał kaca giganta w robocie ale co się naśmiałem z tego obwoźnego cyrku Smudy to moje! :D Zaorać ORLIKI i posadzić bób będzie więcej pożytku!! :]

ocenił(a) film na 6
Victor_Delacroix

gdzie do kuźwy jest moja żarówa!?!!?!!!!!!!! WTF!!?!

ocenił(a) film na 3
Victor_Delacroix

Żarówy ponoć są, tylko tło takie ujowe, że ich nie widać.

Legion_

Masz tu:
http://demotywatory.pl/1728017/Sesja wytłumaczenie.

użytkownik usunięty
Bernee

Jak tam Twoja architektura, misiu? ;P

użytkownik usunięty

W ogóle irytuje mnie, ze nie mogę od razu wejść w daną stronę tematu, a strona dodatkowo ledwo chodzi. Jak ja się dla Was poświęcam :D

ocenił(a) film na 3

Doceniamy.

użytkownik usunięty
Legion_

Spróbowałbyś nie.

Hmm. Zajebiście.

A może Ty masz słabą przeglądarkę? Mi z explorerem wcale nie wchodziło. Chociaż Avocado jakoś się udaje...

Bernee

To "zajebiście" miało służyć za odpowiedź na pytanie, które mi zadałaś. Gwoli wyjaśnienia.

ocenił(a) film na 3
Bernee

Pod firefoxem działanie ujdzie, ale w godzinach szczytu jest masakra. I zauważyłem dziwne przestoje systemu, które pojawiają się najczęściej podczas zaglądania na fw.

Legion_

Cholera, faktycznie. Ostatnio mi też coś zacinało, ale nie zwróciłam tak bardzo uwagi, bo wcześniej zazwyczaj miałam jakieś problemy i przywykłam. W pierwszych dniach użytku "liska" podobała mi się jego sprawność, i teraz też w sumie jest w porządku, ale potrafi zaciąć.

ocenił(a) film na 3
Bernee

Lisek śmiga ładnie. Nie mam z niczym problemów, tylko właśnie z fw. A wina kompa raczej to nie jest, bo ostatnio wymieniałem.

Legion_

Może znowu coś zmieniają. Datowanie by poprawili.

ocenił(a) film na 4

O matko. Victor?! Brakowało mi twojego avatarku i braku przecinków!

ocenił(a) film na 5
Uzalezniona

ja korzystam i z exsplolera i z firefoxa i chodzi mi tak samo. problemy były tylko na początku zmiany na nowy filmweb.
datowanie mogliby poprawić. mi też już całkiem znikły informacje o dostępności, które już wcześniej dobrze nie działały.

ocenił(a) film na 2
LeaMao

Ciekawe, jak sprawuje się Opera i nowe dzieciątko Google'a: Chrome?
Wszystko się sypie.

Hominus_nocturnus

Chciałam zapytać, co takiego się sypie, ale właściwie jak wszystko, to wszystko.
Ale może jednak powiesz, co konkretnie? ;)

ocenił(a) film na 2
Bernee

Całokształt nowego FW, a szczególnie posty na blogach.

ocenił(a) film na 6
Uzalezniona

Mi też ciebie brakowało 15 stko! :*
Chwilowo musisz się pogodzić z brakiem zainteresowania z mojej strony w stosunku ;] do twojej osoby gdyż mundial się rozpoczął! :D

ocenił(a) film na 3

Joł!
Ciekawe podsumowanie:
http://theoatmeal.com/story/twilight

ocenił(a) film na 2
Legion_

Wyjebiste jak łoś w przerobionej wersji Kubusia Puchatka dla dorosłych.

ocenił(a) film na 1
Legion_

hahaha

ocenił(a) film na 5
UPADLY_WIDZ

http://demotywatory.pl/1790251/Zmierzch-meskosci
zapomnieli dodać Edwarda.

ocenił(a) film na 3
LeaMao

Trochę prymitywne.

"Na Uniwersytecie Jagiellońskim było czterech bardzo dobrych studentowi, radzili sobie świetnie na wszystkich egzaminach i testach. Zbliżał się egzamin z chemii, miał być w poniedziałek o 8.00, wszystkim z ocen wychodziła 5. Byli tak pewni siebie ze przed egzaminem zdecydowali poimprezować u kolegów z uniwersytetu w Poznaniu. Było super ale zapili ryja w weekend i jak zasnęli w niedziele po południu, obudzili się w poniedziałek koło 12.00. Na egzamin oczywiście nie zdążyli, postanowili zabajerować profesora. Tłumaczyli się ze w weekend pojechali do kolegów na uniwersytet do Poznania aby pogłębić wiedzę i wymienić doświadczenia, niestety w drodze powrotnej gdzieś w lasach złapali gumę, nie mieli koła zapasowego i długo nie mogli znaleźć nikogo do pomocy. Dlatego niestety przyjechali dopiero koło południa. Profesor przemyślał to i mówi:
- OK możecie przystąpić do egzaminu jutro rano.
Studenci zadowoleni ze się udało go zbajerować, pouczyli się jeszcze trochę w nocy i na drugi dzień przyszli jak zwykle pewni siebie. Profesor posadził ich w czterech osobnych pokojach, zamknął drzwi, a asystenci rozdali pytania. Cały test był za 100 punktów. Na pierwszej stronie było zadanie za 5 punktów, które wszyscy rozwiązali bez wysiłku. Na drugiej stronie było tylko jedno pytanie za 95 punktów:
-"Które koło?"

Proszę mi wybaczyć. To z nudów.

ocenił(a) film na 3
Bernee

Genialne. Boleśnie genialne ;]

Bernee

zajebiste, tylko nie rozumiem dlaczego w takich historiach zawsze sie jedzie do poznania...

Edie_Sedgwick_

Może mają jakiś słynny monopolowy.

Ty, Legion, mam do Ciebie pytanie. Ale to nie tutaj.

ocenił(a) film na 2
Bernee

Caa-łoo-doo-boo-wyy sklep mo-no-po-looo-wy!!!!

ocenił(a) film na 3
Hominus_nocturnus

Nie kuś, egzamin mam jutro.

Legion_

A ja piłam dzisiaj wiiino! ;P ;P ;P

ocenił(a) film na 3
Bernee

I już Cię tak suszy, że język na wierzch wywalasz? ;]

Jaka okazja?

Legion_

Bez okazji. Na doła. I tylko troszkę. :]

ocenił(a) film na 3
Bernee

W takim razie to się nie nazywa bez okazji, tylko ku pokrzepieniu serc! ;]

Legion_

Bardziej mnie pokrzepiła komedia, którą się dzisiaj uraczyłam - a na forum mówią, że słaba i nudna. Całkiem fajny film! Może zabrakło jej własnego stylu, ale ja się uśmiałam.
I obejrzałam dziś Złodzieja Pioruna, badziewie.
A co u Ciebie? Was?... Regis, jesteś tam??

ocenił(a) film na 3
Bernee

A u mnie po staremu - szukanie pracy, latanie po rozmowach etc. Ale na chwilę obecną jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że we wtorek już się wszystko rozstrzygnie pozytywnie.

Jaka to była komedia?

Legion_

Czyli dzisiaj. To trzymam zawzięcie kciuki. Ja trzydziestego otrzymam wyniki matur, a latanie po egzaminach też jeszcze mi się nie skończyło.

ocenił(a) film na 3
Bernee

Aj, machnąłem się. Dziś mam egzamin, rozmowy jutro. Ale trzymaj kciuki.

Legion_

Cholera, wybacz, nie doczytałam.
Dorwać byłą. Z Gerardem Butlerem.
A można spytać czym sobie zasłużyło Sin City na tak wysoką ocenę? Przypadkowo wyskoczył mi kokpit i jestem ciekawa. :)

ocenił(a) film na 3
Bernee

Napiszę Ci to w innym terminie. Dziś już uciekam spać. Dobrej nocy.

Legion_

Dziękuję, wzajemnie. ;]

użytkownik usunięty
Bernee

Ja też piłam winooooooooo!

ocenił(a) film na 3

No. To jak jeszcze raz coś powiesz a propos mojego spożywania alkoholu, to licz na to, że Ci to wypomnę.

użytkownik usunięty
Legion_

Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem pijana.

ocenił(a) film na 3

Też się zawsze zarzekam ;]

ocenił(a) film na 5
Legion_

http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22+Za%C4%87mienie-2010-494538/discus sion/za%C4%87mienie+czyli+jak+za%C4%87mi%C4%87+m%C3%B3zg+komercyjnym+filmem+i+zg arn%C4%85%C4%87+du%C5%BCo%2C+du%C5%BCo+kasy,1410264

Dziś byłam na premierze Zaćmienia, zapraszam do przeczytania mojej recenzji