Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.
Eee, Sangria to nie wino.
Lato czeka!
http://www.youtube.com/watch?v=Ny2daNuBzmY&feature=player_embedded#!
Tu trzeba szukać po kątach miejsca, gdzie można wpisać wypowiedź. :D
A ja nie wiem czemu, ale cały dzień oglądam to:
http://www.youtube.com/watch?v=2ESb3vVU8ak
W życiu. Napisałem to w sensie pozytywnym - podoba mi się styl w jakim się pojawiasz, waląc zazwyczaj coś z grubej rury. Żadnego ukrytego sarkazmu nie było.
I bądź tu człowieku miły. Wystarczy raz się przesiąść na zieloną herbatkę i od razu nikt mnie nie rozumie. Pieprzę to, idę po wódkę.
;]
A to ty teraz biedaku na herbatce jesteś? Oj! Co się tu porobiło... zostawić ich na chwilę samych i zepsuli Legiona...
1. nie mam z kim pić, 2. do sklepu daleko, 3. w sklepie i tak karty nie przyjmują, a gotówki brak,
1+2+3= czas naparzyć czaju
A propos tematu. Wiadomo, że jesli aktorzy talentu nie posiadają to muszą nadrabiać wyglądem.
Nie wiem z jakiego roku jesteście ale nie macie wrażenia że Pattinson cierpi chyba na syndrom Marka Hammila z Star Warsów, który w epizodzie IV jakoś jeszcze wyglądał a w VI już straszył?
No cóż nie ukrywam, że ja mam takie wrażenie, kiedy ja byłam w liceum widziałam Pattinsona w Potterze czwórce, to było jeszcze ok ale teraz to jest fatalnie...
WTF tu się dzieje?? Legion, nie moje, ale bardziej moje niż twoje. Chociaż żałuję, bo tacy zajebiści i ta sztuka jazdy na desce. MIstrzostwo wręcz! :D
Tylko z tymi włosami wyglądają identycznie jak cała banda dzieciaków, która uległa tej modzie.
Ale wyjebiście, mikka przyszła! :D Mikko, pragnę zauważyć iz otworzyłam to wino tak parę dni temu i właściwie to je zgubiłam i chyba wywietrzało, ale w sumie to je zgubiłam.
Biorąc pod uwagę składność i sens Twojej wypowiedzi, za nic w świecie nie uwierzę, że je zgubiłaś.
Legion, właśnie jedynie włosy z całego ich wizerunku uchroniły się przed słowem 'benzadzieja' :D MIkka, jeżeli myślisz, że będę robić to, co większość społeczeństwa, nawet z winem, to się myslisz.
Nie widzę :( Oł gasz!! Jesteś bogiem i królem i moim idolem! Dopieor teraz mi się pojawiło i mam tylko w tym poście tę opcję. No jak Legiona kocham! Ale cool :D Czyli jak jutro dojdę do wniosku, że pisałam bzdury, to mogę usunąć? Jakie to pokrzepiające!
Nie mylić z definicją: Dlaczego tanie wina są dobre? Bo są dobre i tanie.
Zamiłowanie do takich win już mi dawno przeszło.
Łoooooo faktycznie jest edycja! Ale się nie da sparówkować postów, bo jak się robi za blisko marginesu to się popinają równo pod siebie a nie w drzewku...