PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie
ocenił(a) film na 10

Mi tam na poczatku nie przeszkadzala a teraz juz sie przyzwyczailam :D zreszta lubie Kristen, jest podobna [charakter] do mnie ^^.

ocenił(a) film na 3
puma

jak dla mnie książka dużo lepsza niż film spodziewałam się czegoś lepszego

użytkownik usunięty
puma

Byłam w kinie na wszystkich trzech częściach i "Zaćmienie" jest zdecydowanie najlepsze :)

ocenił(a) film na 10

Tak :D zgadzam sie.

użytkownik usunięty

ksiazka Zacmienie momentami przynudzala. ;]

użytkownik usunięty

chyba chciałąs napisac ze film Zacmienie przynudzał, bo przy ksiązce ja sie ani przez chwile nie nudziłam w porównaniu do filmu

użytkownik usunięty

a mnie wlasnie ksiazka nudzila. Najlepsze dla mnie jest Przed switem,potem Zmierzch,Ksiezyc i na koncu Zacmienie. ;]

ocenił(a) film na 10

Ja sie tez momentami nudzilam na Zacmieniu. Wyddaje mi sie ze to przez to ze czytalam ksiazke i wiem wszystko co oni chciali powiedziec w filmie. Dla mnie tylko obrazy sie liczyly ;D Walka itp. Ksiazki nic nie pobije.

użytkownik usunięty
Sequine

na filmie nie nudzilam sie ani przez chwile. ;] choc wiedzialam co bedzie dalej,nie przeszkadzalo mi to. ;] bawilam sie rewelacyjnie. i jakos smutno mi sie zrobilo,gdy film sie skonczyl. ;]

użytkownik usunięty
Sequine

no ja liczyłam na bardziej rozbudowane sceny walki, i na scene w namiocie a tutaj niestety sceny walki króciutkie a scena w namiocie okrojona do granic mozliwosci.

ocenił(a) film na 10

ale tak to by film trwał z 5 godzin...;p

użytkownik usunięty
weramg

no wiem. Nie czepiam sie tego juz ze jest to tak barrdzo okrojone ale tego ze wybrane sceny nie sa zrobione tak drobiazgowo jak powinny wątki poprzestawiane nie ma tych emocji jakie były w ksiązce. Fakty nie takie jak powinny. I wszystko nie trzyma sie kupy. Specjalnie wziełam na seans mojego chłopaka aby ocenił to na zimno i wyszedł z załozenia ze film pocięty a Bella kocha napradwev indianina a z białym jest nie wiem po co(tutaj cytaty).

użytkownik usunięty
weramg

Zresztą wolałabym obejrzec film który trwa 5 godz a jest nakręcony tak jak trzeba i trzyma mnie w napięciu wtedy kiedy trzeba i wtedy kiedy trzeba mnie rozluźnia, niz taki który trwa 2 godz a sceny sa skrócone do minimun i zrobione niedbale byleby tylko upchac wszystko.

użytkownik usunięty

No juz nie przesadzaj.

ocenił(a) film na 10

no własnie;P

puma

Może mi sięwydawało, ale odniosłam wrażenie, że Edward w scenie oświadczyn ma czerwone oczy...

użytkownik usunięty
LunarDestiny

wydawało ci sie. Poprosru za duzo "złota" wokoło :P

Możliwe.

użytkownik usunięty
LunarDestiny

tak,wydawalo Ci sie. ;]

ocenił(a) film na 10
puma

Ja uwielbiam czytac ksiazki. Wlasciwie kino to moje zycie, kocham filmy i wgl, ale jezeli chodzi o Zmierzch to wole ksiazki.

użytkownik usunięty
Sequine

ja lubie i to i to. ;]

ocenił(a) film na 10
Sequine

no cóż...prawie zawsze książki są lepsze od filmów w przypadku ekranizacji... ale ja uwielbiam i Zaćmienie książkę, i Zaćmienie film <3

użytkownik usunięty
puma

Tak jak myślałem, więc przyn ajmniej nie byłem rozczarowany - po raz kolejny wyszło bardzo źle.

ocenił(a) film na 10

Twoje zdanie.

ocenił(a) film na 10
Sequine

http://www.eclipsemovie.org/images/twilightxchangehq9993223-560x837.jpg

Patrzcie na Kellana ;D
Ja jestem Team Emmet !

użytkownik usunięty
Sequine

ja team Riley. I basta. ;P

ocenił(a) film na 10

Riley to swoja droga.
Ja moge byc w wielu Temach ;D

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

weramg ten plik co mi wyslalas- wyswietla sie ,ze nie mozna odnalezc aplikacji . ;/

ocenił(a) film na 10

naprawdę??! to dziwne. Mi to wysłała wczoraj Piper i wszystko mi sie otwierało...

użytkownik usunięty
weramg

mi tez sie otworzyło. Moze nie masz zainstalowanego adoba?

ocenił(a) film na 10
weramg

Ja dostalam i wszystko jest dobrze :)

użytkownik usunięty
Sequine

nie wazne. ;] sciagnelam sobie z chomika. ;] krotka ta ksiazka.

użytkownik usunięty

i tak zamierzam sobie ja kupic. ;]]]] jak skoncze czytac ostatnia piosenke i pamietnik. ;]

ocenił(a) film na 10

też chciałabym ją sobie kiedys kupić :)

użytkownik usunięty
Sequine

ej dziewczyny ponoci was oceniajmy postacie wykreowane w filmie a nie w normalnym zyciu. Wtedy nie jedna z postaci wygląda o wiele lepiej :)

użytkownik usunięty

wlasnie ja oceniam w filmie. ;] dla mnie Riley to najprzystojniejszy wampirek . x3

ocenił(a) film na 10

My tutaj rozmawiamy na rozne tematy. Moglabys sie zdziwic o czym rozmawiaja inni ;D Ja mowie o Kellanie a zreszta od samego poczatku lubialam Emmeta :)

użytkownik usunięty
Sequine

Ja od zawsze siedziałam w Team'ie Edwarda, ale p tym filmie zastanawiamm sie za przejsciem do teamu Jaspera jesli takowy wogóle istnieje. Na serio zaczełam patrzec na tą postac pod zupełnie innym kątem :)

użytkownik usunięty

jest,jest team Jasper. ;p

użytkownik usunięty
Sequine

Cześć Sequine, widzieliśmy się w innym temacie, pamiętasz?

ocenił(a) film na 10

Oczywiscie ze pamietam :D Takich rzeczy sie nie zapomina. ;)

użytkownik usunięty
Sequine

Fotka całkiem niezła, zapomniałbym skomentować :). Wstawiłaś zgodnie z obietnicą... Natomiast, niestety, madeinjapan nie spełniła prośby :(.

ocenił(a) film na 10

To taka moja cecha, spelniam dane obietnice. Wybralam taka zeby nie bylo calkiem mnie widac, wole pozostac anonimowa. Madeinjapan, powiedziala ze niedlugo wstawi :)

użytkownik usunięty
Sequine

W sumie prawda bo obciach by był, gdyby ktoś skojarzył, że szalejesz akurat na forum "Zaćmienia" :). Ja tam też wolę się do końca nie ujawniać :).

ocenił(a) film na 10

No dokladnie.

użytkownik usunięty

No niestety. Na razie nie wstawie.

użytkownik usunięty

Why?

użytkownik usunięty

Wiesz,najpierw musze isc do kosmetyczki na brwi i w ogole. ;]

użytkownik usunięty

kochany,to nie jest film dla ciebie. ;]