Mi tam na poczatku nie przeszkadzala a teraz juz sie przyzwyczailam :D zreszta lubie Kristen, jest podobna [charakter] do mnie ^^.
Byłam w kinie na wszystkich trzech częściach i "Zaćmienie" jest zdecydowanie najlepsze :)
chyba chciałąs napisac ze film Zacmienie przynudzał, bo przy ksiązce ja sie ani przez chwile nie nudziłam w porównaniu do filmu
a mnie wlasnie ksiazka nudzila. Najlepsze dla mnie jest Przed switem,potem Zmierzch,Ksiezyc i na koncu Zacmienie. ;]
Ja sie tez momentami nudzilam na Zacmieniu. Wyddaje mi sie ze to przez to ze czytalam ksiazke i wiem wszystko co oni chciali powiedziec w filmie. Dla mnie tylko obrazy sie liczyly ;D Walka itp. Ksiazki nic nie pobije.
na filmie nie nudzilam sie ani przez chwile. ;] choc wiedzialam co bedzie dalej,nie przeszkadzalo mi to. ;] bawilam sie rewelacyjnie. i jakos smutno mi sie zrobilo,gdy film sie skonczyl. ;]
no ja liczyłam na bardziej rozbudowane sceny walki, i na scene w namiocie a tutaj niestety sceny walki króciutkie a scena w namiocie okrojona do granic mozliwosci.
no wiem. Nie czepiam sie tego juz ze jest to tak barrdzo okrojone ale tego ze wybrane sceny nie sa zrobione tak drobiazgowo jak powinny wątki poprzestawiane nie ma tych emocji jakie były w ksiązce. Fakty nie takie jak powinny. I wszystko nie trzyma sie kupy. Specjalnie wziełam na seans mojego chłopaka aby ocenił to na zimno i wyszedł z załozenia ze film pocięty a Bella kocha napradwev indianina a z białym jest nie wiem po co(tutaj cytaty).
Zresztą wolałabym obejrzec film który trwa 5 godz a jest nakręcony tak jak trzeba i trzyma mnie w napięciu wtedy kiedy trzeba i wtedy kiedy trzeba mnie rozluźnia, niz taki który trwa 2 godz a sceny sa skrócone do minimun i zrobione niedbale byleby tylko upchac wszystko.
Ja uwielbiam czytac ksiazki. Wlasciwie kino to moje zycie, kocham filmy i wgl, ale jezeli chodzi o Zmierzch to wole ksiazki.
no cóż...prawie zawsze książki są lepsze od filmów w przypadku ekranizacji... ale ja uwielbiam i Zaćmienie książkę, i Zaćmienie film <3
Tak jak myślałem, więc przyn ajmniej nie byłem rozczarowany - po raz kolejny wyszło bardzo źle.
http://www.eclipsemovie.org/images/twilightxchangehq9993223-560x837.jpg
Patrzcie na Kellana ;D
Ja jestem Team Emmet !
weramg ten plik co mi wyslalas- wyswietla sie ,ze nie mozna odnalezc aplikacji . ;/
naprawdę??! to dziwne. Mi to wysłała wczoraj Piper i wszystko mi sie otwierało...
i tak zamierzam sobie ja kupic. ;]]]] jak skoncze czytac ostatnia piosenke i pamietnik. ;]
ej dziewczyny ponoci was oceniajmy postacie wykreowane w filmie a nie w normalnym zyciu. Wtedy nie jedna z postaci wygląda o wiele lepiej :)
wlasnie ja oceniam w filmie. ;] dla mnie Riley to najprzystojniejszy wampirek . x3
My tutaj rozmawiamy na rozne tematy. Moglabys sie zdziwic o czym rozmawiaja inni ;D Ja mowie o Kellanie a zreszta od samego poczatku lubialam Emmeta :)
Ja od zawsze siedziałam w Team'ie Edwarda, ale p tym filmie zastanawiamm sie za przejsciem do teamu Jaspera jesli takowy wogóle istnieje. Na serio zaczełam patrzec na tą postac pod zupełnie innym kątem :)
Fotka całkiem niezła, zapomniałbym skomentować :). Wstawiłaś zgodnie z obietnicą... Natomiast, niestety, madeinjapan nie spełniła prośby :(.
To taka moja cecha, spelniam dane obietnice. Wybralam taka zeby nie bylo calkiem mnie widac, wole pozostac anonimowa. Madeinjapan, powiedziala ze niedlugo wstawi :)
W sumie prawda bo obciach by był, gdyby ktoś skojarzył, że szalejesz akurat na forum "Zaćmienia" :). Ja tam też wolę się do końca nie ujawniać :).