PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie
użytkownik usunięty

dlaczego? chciałabym poprostu dobrze zrobionego filmu na podstawie ksiązki to wszystko. Jesli ma to byc tylko i wyłacznie komercha dla nastek to wybacz, ale ja tego nie kupuje oczywiście wiem ze nie jest to kino wysokich lotów ale jak dla mnie ten filmpoprostu za bardzo odbiega od ksiązki. Niby to Zaćmienie Meyer ale nie do konca. Chyba mam prawo jako fanka ksiązki wymagac czegos wiecej od ekranizacji skoro mówią ze film jest zrobiony na podtswaie ksiązki. Gdyby powiedzieli ze jest zainspirowany ksiązka nie czepiałabym sie ale to ma byc ekranizacja ksiązki takze wybacz ale bede sie czepiac bo film nie spełnia moich oczekiwan.

ocenił(a) film na 10

Dokladnie.

użytkownik usunięty

W filmie zawsze cos jest zmienione,nie narzekajcie tak. No to masz problem,bo wiekszosci sie bardzo podobal.

ocenił(a) film na 10

Jezeli chodzi o filmy, to ja jestem bardzo wybredna. Ogladalam wiele filmow. Uwielbiam kino i wszystko z nim zwiazane a nawet chcialabym zostac aktorka. Wiec nie zadowole sie byle jakim filmem.

użytkownik usunięty
Sequine

Zacmienie to nie byle jaki film.

ocenił(a) film na 10

Oczywiscie ze nie. Ma wartosc sentymentalna. Mi sie podobal, ale myslalam ze bedzie lepiej.

użytkownik usunięty
Sequine

Jak sobie chcecie.

użytkownik usunięty

Zaraz zaraz, ile tutaj jest tych "Asiek"? Czy to przypadek, czy ktoś się pod kogoś podszywa? Bo wiecie, na "Avatarze" to było kilkanaście podrabiaczy kont, jestem wyczulony na tym punkcie.

użytkownik usunięty

ja i asiek_110 to dwie rozne osoby o tym samym imieniu:)

użytkownik usunięty

dokąłdnie a co nie widac po zdjeciach ze nie jestesmy do siebie podobne a tak na marginesie to nieźle asiek prawie cie na tym nowym avatarze nie poznałam ;)

użytkownik usunięty

;) Dzięki:D a to do natalki... wiem ze ci sie nie podoba moj sraczkowaty kolor oczu, ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaisz:D

użytkownik usunięty

Ja uwielbiam oczy niebieskie. ;] zreszta,chyba juz sie przyzwyczailam.

użytkownik usunięty

Bo sama takie masz (?). Cóż, ja uwielbiam oczy zielone, zawsze chciałam takie mieć. O, albo szare, takie mega jasne.

użytkownik usunięty

tak. ;]
szare sa rzadko spotykane,tak samo jak zielone . ;]

użytkownik usunięty

Dobrze, ja tak tylko się upewniałem, bo na "Avatarze" mieliśmy kilka gatunków Izuni0981, zazwyczaj z przestawionymi cyferkami, czterech Nationalów, dwóch Alexów Tylerów, no i całą plagę Pimpków. I teraz w różnych miejscach odruchowo węszę multikonciarzy ;)...

użytkownik usunięty

nie.. tutaj nie ma takich przekrętów teraz... jak na razie

ocenił(a) film na 10

'cala plage Pmkow'

hahaha..
mi kiedys ktos zarzucil ze mam dwa konta -.-
A nasjmieszniejsze jest to ze jak wejdziesz na moje konto to widzisz wg adresu IP skad ja pisze i u tamtej dziewczyny tak samo.

użytkownik usunięty
Sequine

To, jakie Ci się wyświetla miasto na profilu, możesz sobie dowolnie zmienić w ustawieniach, akurat to niczego nie dowodzi. Poza tym IP rzadko kiedy pokazuje faktyczne miejsce zamieszkania, a jedynie źródło, z którego dana osoba ma Internet - czyli siedzibę firmy. Np. Tepsy albo Netii w danym mieście.

użytkownik usunięty

wlasnie. ;]

użytkownik usunięty

Mało tego - teraz dużo firm oferuje Internet ze zmiennym IP więc u takich użytkowników dochodzi do parodii, gdy kliknie się kilka razy z rzędu w ich profil. Np. u mnie - niedawno mieszkałem jakiś czas w Toruniu, i wiesz co? Wszedłem na forum jednego dnia, to wyświetlało mi się, że mieszkam w Wąbrzeźnie, na drugi dzień, że w Warszawie, a na trzeci, że w Bydgoszczy O_o... A to po prostu dlatego, że tam ma rozległą sieć Telekomunikacja, na wiele okolicznych miast, i po prostu rzekomy "adres zamieszkania" jaki mam wyświetlał się codziennie jako inna miejscowość, do której Sieć Tepsy docierała i gdzie miała swoje siedziby.

ocenił(a) film na 10

hahaha xD

ocenił(a) film na 10

No ale napewno ci nie wyskoczy ze w Irlandii, bo tak sie sklada ze ja mieszkam w Irlandii a tamta dziewczyna w Polsce. Ja tez jeden dzien jestem tam gdzie mieszkam a na drugi dzien w miescie oddalonym o 200 km.

ocenił(a) film na 10

Na starym filmwebie nie mozna bylo tego zmienic. Sama sprawdzalam.

użytkownik usunięty
Sequine

mozna.

ocenił(a) film na 10

no ja nie moglam, wic nie wiem jak. Moze mi powiesz?

użytkownik usunięty
Sequine

wpisuje sie w takie ramki ;]. niech ci Arbiter wytlumaczy..

użytkownik usunięty
Sequine

Wejdź w Ustawienia, tam masz Miejsce Zamieszkania, kliknij na Edytuj i możesz tam wpisać dowolną lokalizację i współrzędne. Tylko... po co?...

ocenił(a) film na 10

Z ciekawosci. Nie bawie sie w podrabianie kont ;D

użytkownik usunięty
Sequine

Ja chyba zabłysnę podrobieniem Pimpka, tzn. teraz już UPADŁEGO WIDZA. Koleś to największy szajbus w historii tego forum, przez pół roku szalał na "Avatarze" po czym przyznał, że nawet nie oglądał filmu :). Trzeba go jakoś pokarać za to :D.

użytkownik usunięty

sa 2 aski. przeciez na swiecie jest wiele Asiek .;]

użytkownik usunięty

no dokładnie a wszystkie takie fajne :PP

użytkownik usunięty

bo wszystkie Aśki to fajne dziewoje..

użytkownik usunięty

heh ;]

ocenił(a) film na 10
puma

chciałabym być na ich miejscu...:)
http://twitpic.com/22e2s3
http://twitpic.com/210c54

haha, a to mnie rozwala xD
http://twitpic.com/228jjx

użytkownik usunięty
weramg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Riley,Riley,Riley. ... . ..

ja tez tak chcem. xD .

użytkownik usunięty

niech oni przyjada do Polski .;/ w Niemczech byli,w Londynie,a do nas nie chca przyjechac. ;/ zal.

ocenił(a) film na 10

Haha ;D Ja ma takie zdjecie z Hugh Jackman'em tylko ze ja wygladam jak jakas idiotka a nawet nie bylam jego fanka ;D

ocenił(a) film na 10
Sequine

wow :)

ocenił(a) film na 10
weramg

To bylo tak nagle. Ja i moja mama, wakacje naszego zycia. Idziemy sobie po Holywood walk of fame a tu premiera X-man Wolverine czy jak to tam bylo ;D

użytkownik usunięty
Sequine

zazdroszcze.

użytkownik usunięty
Sequine

co ty mówisz że masz zdjecie z JAckman'em!!!!!!!!!!!! Buuuuuu ja tez chce .....:((( noramlanie facet jak marzenie przystojny dojrzały z poczuciem humoru cóz tu duzo mówic ideał :P

ocenił(a) film na 10

Noo, naprawde jest boski.
Dzien wczesniej widzialam Matthew McConaughey na premierze 'Duchy moich bylych' wygladal ochydnie. Jennifer Garner tez nie powalala. A Hugh Jackman naprawde wygladal niesamowicie. Czulam ze stoje obok gwiazdy.

ocenił(a) film na 10

wlasciwie to mam filmik ;D Bo na zdjeciu wyszedl tylko czubek mojej glowy. straszny tlok tam byl i ktos popchna moja mame.

użytkownik usunięty
Sequine

jest na youtube ?

użytkownik usunięty
Sequine

no kobieto zazdroszcze Ci nie wiem czy gdybym staneła koło takiego gościa to chyba zachowałabym sie jak typowa fanka i sie na niego rzuciła :PP nie no moze nie byłoby ze mna tak źle znając zycie nawet bym nie podeszła. Boże... taki facet :**

ocenił(a) film na 10
weramg

Oo boze to ostatnie booskie ;d
hahahahahaha

użytkownik usunięty
weramg

no dokłądnie to ostatnie jest nieźle hehehhe

weramg

Hahah, ostatnie wymiata :D

użytkownik usunięty
Camilla3

hihi ;D