dlaczego? chciałabym poprostu dobrze zrobionego filmu na podstawie ksiązki to wszystko. Jesli ma to byc tylko i wyłacznie komercha dla nastek to wybacz, ale ja tego nie kupuje oczywiście wiem ze nie jest to kino wysokich lotów ale jak dla mnie ten filmpoprostu za bardzo odbiega od ksiązki. Niby to Zaćmienie Meyer ale nie do konca. Chyba mam prawo jako fanka ksiązki wymagac czegos wiecej od ekranizacji skoro mówią ze film jest zrobiony na podtswaie ksiązki. Gdyby powiedzieli ze jest zainspirowany ksiązka nie czepiałabym sie ale to ma byc ekranizacja ksiązki takze wybacz ale bede sie czepiac bo film nie spełnia moich oczekiwan.
W filmie zawsze cos jest zmienione,nie narzekajcie tak. No to masz problem,bo wiekszosci sie bardzo podobal.
Jezeli chodzi o filmy, to ja jestem bardzo wybredna. Ogladalam wiele filmow. Uwielbiam kino i wszystko z nim zwiazane a nawet chcialabym zostac aktorka. Wiec nie zadowole sie byle jakim filmem.
Oczywiscie ze nie. Ma wartosc sentymentalna. Mi sie podobal, ale myslalam ze bedzie lepiej.
Zaraz zaraz, ile tutaj jest tych "Asiek"? Czy to przypadek, czy ktoś się pod kogoś podszywa? Bo wiecie, na "Avatarze" to było kilkanaście podrabiaczy kont, jestem wyczulony na tym punkcie.
dokąłdnie a co nie widac po zdjeciach ze nie jestesmy do siebie podobne a tak na marginesie to nieźle asiek prawie cie na tym nowym avatarze nie poznałam ;)
;) Dzięki:D a to do natalki... wiem ze ci sie nie podoba moj sraczkowaty kolor oczu, ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaisz:D
Bo sama takie masz (?). Cóż, ja uwielbiam oczy zielone, zawsze chciałam takie mieć. O, albo szare, takie mega jasne.
Dobrze, ja tak tylko się upewniałem, bo na "Avatarze" mieliśmy kilka gatunków Izuni0981, zazwyczaj z przestawionymi cyferkami, czterech Nationalów, dwóch Alexów Tylerów, no i całą plagę Pimpków. I teraz w różnych miejscach odruchowo węszę multikonciarzy ;)...
'cala plage Pmkow'
hahaha..
mi kiedys ktos zarzucil ze mam dwa konta -.-
A nasjmieszniejsze jest to ze jak wejdziesz na moje konto to widzisz wg adresu IP skad ja pisze i u tamtej dziewczyny tak samo.
To, jakie Ci się wyświetla miasto na profilu, możesz sobie dowolnie zmienić w ustawieniach, akurat to niczego nie dowodzi. Poza tym IP rzadko kiedy pokazuje faktyczne miejsce zamieszkania, a jedynie źródło, z którego dana osoba ma Internet - czyli siedzibę firmy. Np. Tepsy albo Netii w danym mieście.
Mało tego - teraz dużo firm oferuje Internet ze zmiennym IP więc u takich użytkowników dochodzi do parodii, gdy kliknie się kilka razy z rzędu w ich profil. Np. u mnie - niedawno mieszkałem jakiś czas w Toruniu, i wiesz co? Wszedłem na forum jednego dnia, to wyświetlało mi się, że mieszkam w Wąbrzeźnie, na drugi dzień, że w Warszawie, a na trzeci, że w Bydgoszczy O_o... A to po prostu dlatego, że tam ma rozległą sieć Telekomunikacja, na wiele okolicznych miast, i po prostu rzekomy "adres zamieszkania" jaki mam wyświetlał się codziennie jako inna miejscowość, do której Sieć Tepsy docierała i gdzie miała swoje siedziby.
No ale napewno ci nie wyskoczy ze w Irlandii, bo tak sie sklada ze ja mieszkam w Irlandii a tamta dziewczyna w Polsce. Ja tez jeden dzien jestem tam gdzie mieszkam a na drugi dzien w miescie oddalonym o 200 km.
Wejdź w Ustawienia, tam masz Miejsce Zamieszkania, kliknij na Edytuj i możesz tam wpisać dowolną lokalizację i współrzędne. Tylko... po co?...
Ja chyba zabłysnę podrobieniem Pimpka, tzn. teraz już UPADŁEGO WIDZA. Koleś to największy szajbus w historii tego forum, przez pół roku szalał na "Avatarze" po czym przyznał, że nawet nie oglądał filmu :). Trzeba go jakoś pokarać za to :D.
chciałabym być na ich miejscu...:)
http://twitpic.com/22e2s3
http://twitpic.com/210c54
haha, a to mnie rozwala xD
http://twitpic.com/228jjx
niech oni przyjada do Polski .;/ w Niemczech byli,w Londynie,a do nas nie chca przyjechac. ;/ zal.
Haha ;D Ja ma takie zdjecie z Hugh Jackman'em tylko ze ja wygladam jak jakas idiotka a nawet nie bylam jego fanka ;D
To bylo tak nagle. Ja i moja mama, wakacje naszego zycia. Idziemy sobie po Holywood walk of fame a tu premiera X-man Wolverine czy jak to tam bylo ;D
co ty mówisz że masz zdjecie z JAckman'em!!!!!!!!!!!! Buuuuuu ja tez chce .....:((( noramlanie facet jak marzenie przystojny dojrzały z poczuciem humoru cóz tu duzo mówic ideał :P
Noo, naprawde jest boski.
Dzien wczesniej widzialam Matthew McConaughey na premierze 'Duchy moich bylych' wygladal ochydnie. Jennifer Garner tez nie powalala. A Hugh Jackman naprawde wygladal niesamowicie. Czulam ze stoje obok gwiazdy.
wlasciwie to mam filmik ;D Bo na zdjeciu wyszedl tylko czubek mojej glowy. straszny tlok tam byl i ktos popchna moja mame.
no kobieto zazdroszcze Ci nie wiem czy gdybym staneła koło takiego gościa to chyba zachowałabym sie jak typowa fanka i sie na niego rzuciła :PP nie no moze nie byłoby ze mna tak źle znając zycie nawet bym nie podeszła. Boże... taki facet :**