PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie
ocenił(a) film na 10

ja bym chciała, żeby przynajmniej Rob przyjechał ze swoim "podnieś nogę" xD

użytkownik usunięty
weramg

Ale DLACZEGO oni nie chca. Chce znac odpowiedz. Z Harrego Pottera ta ruda co grala Ginny byla w Polsce. A oni nie chca. WRRR.

użytkownik usunięty

gdyby przyjechali do Warszawy,od razu bym pojechala. ;] I narobilabym sobie zdjec z nimi . ;] ach,dotknac Xawiera. Marzenia.... ;

ocenił(a) film na 10

może przyjadą...mają jeszcze dwie szanse(Breaking Dawn 1 i 2)...jak nie - my polecimy do nich i się z nimi rozprawimy xD

użytkownik usunięty
weramg

tak,choc watpie. ;/ . haha. ja pojade. ;p. nie pojade,co ty.

ocenił(a) film na 10

Moze mi sie uda namowic mame ;D Ale w sumie nie chcialabym wyjsc na rozwrzeszczana wariatke. Albo sie poplakac o.O Co oni sobie mysla? Zobaczylam Roberta i sie poryczalam to nie fajne, wole ogladac w telewizji i przynajmniej nie wyjsc na jakas zwariowana psycho-fanke ;D

użytkownik usunięty
Sequine

ja bym tylko buraka puscila. ;] co najwyzej . ;]

użytkownik usunięty

Ale Xawier nie przyjedzie. buuu. ;

ocenił(a) film na 10
puma

Osobiscie uwazam,że to najlepsza część jak dotąd nakręcona !
Akcje super tak jak i aktorzy !
Uwielbiam tego reżysera.Jest boski.
Myślałam,że to będzie klapa a jednak okazało sie co innego !
Uważam,że jest to film dla ludzi w każdym wieku.No może nie poniżej 10 roku życia.
:)

ocenił(a) film na 4
Olus0104

czy mi się wydaje, czy jeszcze dzisiaj o 3 w nocy były tu 2 gora 3 strony tego tematu ??? :P

użytkownik usunięty
Vampire19

hahah. moze. ;]

ocenił(a) film na 10
Vampire19

Wydaje ci sie. Jeszcze przed wczoraj, Limonka, Arbiter, Madeinjapan i ja zapisalismy jakies 5 stron.

użytkownik usunięty
Olus0104

Dobra, ja lecę po gazety, trzymajcie się cieplutko piękne dziewczątka :*.

Postaram się jeszcze wrócić o 10 wieczorem jak wszystko załatwię. A własną, debiutancką recenzję dam jakoś za kilka dni ;D.

użytkownik usunięty

Okej. papa. ;]

ocenił(a) film na 10

Papatki ;*
Milego dzionka zycze.
Ja tez sie zbieram, film bede ogladac.
Buziaki ,3 ;&

użytkownik usunięty
Sequine

jaki ?

ocenił(a) film na 10

A tak sobie pomyslalam, bo wspomnialas o Harrym Potterze, ze milo bedzie zrobic sobie maraton. Pierwsza czesc ogladalam jakies trzy lata temu, fajnie bedzie przypomniec sobie wszystkie. :)

użytkownik usunięty
Sequine

O. ;] tez je lubie. ;]

dobra,tez lece pograc w simsy . ;] do napisania,kochani.

ocenił(a) film na 10

No to do wieczora ;D

użytkownik usunięty
Sequine

;] tak,do wieczora. bd gdzies okolo 20. ;]

ocenił(a) film na 10
puma

Nie zawiodlam sie na filmie:) Bardzo mi sie podobal, lepszy od drugiej czesci :P Przez caly film cos sie dzialo wiec nie bylo mowy o nudzie;)

lodowa88_88

a mam taką drobną nieścisłość do rozstrzygnięcia tych wszystkich, którzy oglądali Księżyc w nowiu i Zaćmienie.
Otóż w New moon Bella przyłożyła Paulowi, prawda? No ale tam po pierwsze nic sobie z ręką nie zrobiła, ani też owa rączka nie "odskoczyła" dość dziwnie.
Okey,wiem, że może to czepianie się szczegółów, no ale rzuciło mi się to w oczy;)

użytkownik usunięty
mamutek_09

no tu akurat masz racje ale to jest przeoczenie autorki ksiązki, bo w NM nic nie było o tym ze rozwaliła sobie rekę kiedy walneła Paula (mówie o ksiązce), a w Żacmieniu ta sytuacja kiedy walneła jacoba była jasno i dość zabawnie opisana.

użytkownik usunięty

a tak przy okazji nie wiecie kiedy to wyjdzie na dvd?

użytkownik usunięty

;] prawdopodobnie w srodku listopada.

chyba w połowie :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

tak,marudna zabo.

użytkownik usunięty

na moje urodzinki. jaki miły prezent. ja jeszcze to bedzie 13 to w ogole super;p

użytkownik usunięty

;D masz zamiar kupic ?

użytkownik usunięty

nie. mam zamiar sciagnac;)

użytkownik usunięty

aha. a ja kupie. ;P

ocenił(a) film na 1

to tylko wyjdzie na VHS

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

na VHS nie produkuja ;]

upadły żyje w innej epoce. Jak jest nowy film leci do kolegi, on mu nagrywa na VHS, bo wie, ze pimpek nie ma DVD/BR :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

hahahahaha. xD

tu nie było nic śmiesznego, moja wypowiedź była przepełniona dramatyzmem, to była szokująca historia! :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

;P mnie to smieszy. Nie no. Zabko,dobry komik z Ciebie. ;p

nie komikuj mi tutaj!, ja się zastanawiam czy nie zgłosić tego przypadku Owsiakowi, niech w następnym roku zbiera na odtwarzacze BR dla takich osób...

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

zglos,zglos. ;p

nie odbiera, pewnie przepija kasę za niebieskie serduszka...

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

kurcze no. ;/ to potem sprobuj.

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

upadly nosi żaboty?

lodowa88_88

kazdej dziewczynce sie podobal... pracuje w kinie i biletowalem akurat i na premierze na cala sale (ponad400osob nie wiem czy bylo 5kolesi :/ )

puma

ja nie żałuję pójścia na seans nocny ; ) , z ciekawością oglądałam wszystkie części chodź 2 pierwsze znałam już na pamięć ; ) . Zaćmienie było mega ; d. Najlepsza scena była w namiocie , kiedy Jacob poszedł przytulić Bellę , a Edward się wkurzał , kiedy się przy niej położył , żeby ją ogrzać , powiedział , że cieplej by jej było gdyby zrzuciła z siebie ciuchy xd, Edward się wtedy wkurzył xd

użytkownik usunięty
xpaullx3

No bo taka prawda. ;] to nie zaden zart,tylko Jacob mial racje. ;] W gorach jak jest zimno trzeba zdjac ciuchy,przytulic sie do siebie nawzajem,a potem okryc sie ciuchami. ;] wtedy jest cieplo .;]

użytkownik usunięty

Jacob do Edka- jestem od ciebie goretszy ;P.
albo Edek- on nie ma koszulki ? xD

ocenił(a) film na 1

to co poprzytulamy sie kicia ?

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

hahaha xP.

użytkownik usunięty

Okej ;P.

użytkownik usunięty

Ale na razie jest mi cieplo ;D .