Ale DLACZEGO oni nie chca. Chce znac odpowiedz. Z Harrego Pottera ta ruda co grala Ginny byla w Polsce. A oni nie chca. WRRR.
gdyby przyjechali do Warszawy,od razu bym pojechala. ;] I narobilabym sobie zdjec z nimi . ;] ach,dotknac Xawiera. Marzenia.... ;
może przyjadą...mają jeszcze dwie szanse(Breaking Dawn 1 i 2)...jak nie - my polecimy do nich i się z nimi rozprawimy xD
Moze mi sie uda namowic mame ;D Ale w sumie nie chcialabym wyjsc na rozwrzeszczana wariatke. Albo sie poplakac o.O Co oni sobie mysla? Zobaczylam Roberta i sie poryczalam to nie fajne, wole ogladac w telewizji i przynajmniej nie wyjsc na jakas zwariowana psycho-fanke ;D
Osobiscie uwazam,że to najlepsza część jak dotąd nakręcona !
Akcje super tak jak i aktorzy !
Uwielbiam tego reżysera.Jest boski.
Myślałam,że to będzie klapa a jednak okazało sie co innego !
Uważam,że jest to film dla ludzi w każdym wieku.No może nie poniżej 10 roku życia.
:)
czy mi się wydaje, czy jeszcze dzisiaj o 3 w nocy były tu 2 gora 3 strony tego tematu ??? :P
Wydaje ci sie. Jeszcze przed wczoraj, Limonka, Arbiter, Madeinjapan i ja zapisalismy jakies 5 stron.
Dobra, ja lecę po gazety, trzymajcie się cieplutko piękne dziewczątka :*.
Postaram się jeszcze wrócić o 10 wieczorem jak wszystko załatwię. A własną, debiutancką recenzję dam jakoś za kilka dni ;D.
Papatki ;*
Milego dzionka zycze.
Ja tez sie zbieram, film bede ogladac.
Buziaki ,3 ;&
A tak sobie pomyslalam, bo wspomnialas o Harrym Potterze, ze milo bedzie zrobic sobie maraton. Pierwsza czesc ogladalam jakies trzy lata temu, fajnie bedzie przypomniec sobie wszystkie. :)
Nie zawiodlam sie na filmie:) Bardzo mi sie podobal, lepszy od drugiej czesci :P Przez caly film cos sie dzialo wiec nie bylo mowy o nudzie;)
a mam taką drobną nieścisłość do rozstrzygnięcia tych wszystkich, którzy oglądali Księżyc w nowiu i Zaćmienie.
Otóż w New moon Bella przyłożyła Paulowi, prawda? No ale tam po pierwsze nic sobie z ręką nie zrobiła, ani też owa rączka nie "odskoczyła" dość dziwnie.
Okey,wiem, że może to czepianie się szczegółów, no ale rzuciło mi się to w oczy;)
no tu akurat masz racje ale to jest przeoczenie autorki ksiązki, bo w NM nic nie było o tym ze rozwaliła sobie rekę kiedy walneła Paula (mówie o ksiązce), a w Żacmieniu ta sytuacja kiedy walneła jacoba była jasno i dość zabawnie opisana.
na moje urodzinki. jaki miły prezent. ja jeszcze to bedzie 13 to w ogole super;p
upadły żyje w innej epoce. Jak jest nowy film leci do kolegi, on mu nagrywa na VHS, bo wie, ze pimpek nie ma DVD/BR :P
tu nie było nic śmiesznego, moja wypowiedź była przepełniona dramatyzmem, to była szokująca historia! :P
nie komikuj mi tutaj!, ja się zastanawiam czy nie zgłosić tego przypadku Owsiakowi, niech w następnym roku zbiera na odtwarzacze BR dla takich osób...
kazdej dziewczynce sie podobal... pracuje w kinie i biletowalem akurat i na premierze na cala sale (ponad400osob nie wiem czy bylo 5kolesi :/ )
ja nie żałuję pójścia na seans nocny ; ) , z ciekawością oglądałam wszystkie części chodź 2 pierwsze znałam już na pamięć ; ) . Zaćmienie było mega ; d. Najlepsza scena była w namiocie , kiedy Jacob poszedł przytulić Bellę , a Edward się wkurzał , kiedy się przy niej położył , żeby ją ogrzać , powiedział , że cieplej by jej było gdyby zrzuciła z siebie ciuchy xd, Edward się wtedy wkurzył xd
No bo taka prawda. ;] to nie zaden zart,tylko Jacob mial racje. ;] W gorach jak jest zimno trzeba zdjac ciuchy,przytulic sie do siebie nawzajem,a potem okryc sie ciuchami. ;] wtedy jest cieplo .;]