PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie
użytkownik usunięty

nie daj mu się przytulać. on ma kiłę:(((

użytkownik usunięty

naprawde ? No to nie,dziekuje bardzo ;P.

ocenił(a) film na 7
puma

Myslalam ze ta czesc bedzie lepsza od pozostalych ale sie pomylilam.Stwierdze ze ksiazka byla ciekawsza jak sie ja czytalo czekam teraz na ostatnia czesc wedlug ksiazki powinna byc super :)

użytkownik usunięty
majlo85

Tak ;P. Och,Nessie.

;D

użytkownik usunięty
Piper16

Uwielbiam te mala. ;P.

użytkownik usunięty

zobaczymy jaką aktorke do tego wezmą bo wiecie musi byc łagodnie zeby dzieciaczki nam na bajke wpuścili ;////

Czytałam, ze Kris sie wypowiadała, że one nie może być postrzegana jako mały potworek z zębami i możliwe, że wygenerują ją komputerowo.

użytkownik usunięty

Co ? tylko nie to .;/

użytkownik usunięty

Ja czytalam,ze Nessie bedzie malym,szczerbatym dzieckiem. ;P.

użytkownik usunięty

ty sobie chyba zartujesz, jesli ona ma wyglądac jak wilki to ja odpadam. Ja do wilków nic nie mam akurat w tej części były nieźle zrobione ale nie oszukujmy sie widac było ze sa sztuczne nie da sie zrobić tak zeby cos wyglądało idealnie naturalnie za pomoca grafiki.
To co juz nie ma slicznych małych dziewczątek które by sie nadały do tej roli bez jaj?!

użytkownik usunięty

wlasnie. ;] to jakas pomylka. ;] nie wierze.

użytkownik usunięty

skoro w Zacmieniu bylo wykrecanie lbow i inne straszne sceny,to Nessie tez bedzie.

Ale to tylko Krsietn tak mówiła, spokojnie , Ja myśle, że będzie aktorka

użytkownik usunięty
Piper16

Ech. Juz sie przestraszylam. ;] Ness to moja ulubiona postac zenska. Musi byc rzeczywista,a nie komputerowa.

użytkownik usunięty

pozyjemy zobaczymy ale ja nadzieji wiekszych niestety nie bede z ostatnia cześcia wiązac tak jak mówie jesli ma byc ŁAGODNIE to napewno bella wystąpi jako czerwony kapturek wilka juz mamy i zasiąda z Volturi prz krwawej herbatce i beda przegryzac jakiegos zwierzaczka :PP

użytkownik usunięty

Melissa R. mowi ze Przed switem bedzie pelne seksu i krwi. ;]

użytkownik usunięty

no to wiem, ale mówi tez ze przedstawi to w bardzo łagodny sposób aby młodsze fanki tez mogły to obejrzec ;// Halloo..... i gdzie tutaj jest jakaś logika? dzieci do kina na shreka a nie film mi psuć
:(

użytkownik usunięty

Ech. Dobra,mi tylko zalezy na tym,by Renesmee byla zywym czlowiekiem. ;] .

ocenił(a) film na 7

To sie nazywa wysoko postawiona poprzeczka dla producentow! xD

użytkownik usunięty
Alibi

Ness byla pol czlowiekiem,pol wampirem. Na pewno znajda jakas dziewczynke do roli.

użytkownik usunięty

no wiesz hipotetycznie rzecz biorąc to ona zwykłym człowiekiem nie była :pp ale wiem o co Ci chodzi :)

użytkownik usunięty

znajdą znajda jest tyle dzieci na tym swiecie ze napewno to bedzie zywa istota heheh

użytkownik usunięty

mam nadzieje. ;-]

ten temat mi się nie podoba, z braku wiedzy dotyczącego filmu nie mogę się udzielać...

ocenił(a) film na 7
Looney_Kermit

Dajcie mi antydepresanty bo ja tego nie zniose!

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

no to widzisz musisz nadrobić, ale wielki szacunek Ci oddaje ze sie przyznajesz do takiej niewiedzy i nie rzucasz tak zwanych słów na wiatr nie wiedzac o czym mówisz :))

nigdy nie krytykuje i nie zachwalam filmów, których nie widziałem, co najwyżej robię małego offtopa jak tutejszym forum :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

i to ci sie chwali :))

użytkownik usunięty

to by było głupie gdyby zrobili ja komputerowo, bo niby po co? wilka wiadomo nie znajda takiego duzego i łagodnego do tego stopnia :PP

użytkownik usunięty

No. ;]

zawsze mogą bizona ucharakteryzować :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

no nie gadaj bizon jeszcze gorszy to wytresowania niz wilk :PP

użytkownik usunięty

dobra ja spadam miłego wieczorku zycze i do jutra :))

użytkownik usunięty

PAPA ;]

puma

Nie jestem jedną z tych napalonych fanek tej sagi, ale według mnie film był genialny i dużo lepszy niż poprzednie dwie części. Spodobało mi się to, że było w nim więcej Jaspera, który dotychczas mało się pokazywał ;-).
Jednak mam nadzieję, że w ,,Przed świtem" będzie więcej mojego ulubionego wampira - Carlisle'a ;-)
Rzeczywiście akcji było w nim najwięcej, kocham scenkę, jak Bella próbowała uderzyć Jacoba i potem jego słowa do Charliego: ,,Pocałowałem ją i złamała sobie rękę" :D

ocenił(a) film na 10
puma

do Natalki (w innym wątku przeczytałam, że tak masz na imię, madeinjapan, więc będę tak do Ciebie pisała, oki?;])
niestety mam dla Ciebie przykrą wiadomość. Otóż Xavier Samuel(Twój ukochany Riley;p) chyba ma dziewczynę...;((
http://www.eclipsemovie.org/xavier-samuel-out-and-about-with-his-girlfriend-in-n yc/

użytkownik usunięty
weramg

och nie. ;

Łeeee, to zdrada!

użytkownik usunięty
Camilla3

Czuje sie oszukana i zdradzona. Jak on mogl. ;

Nie wiem właśnie :<

użytkownik usunięty
Camilla3

foch. ; P

użytkownik usunięty

dziwie sie,ze wzial kogos tak przecietnego....

ocenił(a) film na 10

:P

użytkownik usunięty
weramg

W Bravo sa 2 strony o Xawierze ;P. musze sobie kupic. ;P.

ocenił(a) film na 7

Taaa... Zaćmienie to najlepsza jak narazie część ekranizacja sagi Zmierzch!! NIe przeadzone Bella-Edward-Jacob'ową nudą. Jest dużo akcji i więcej z orroru lub thrileru niż typowego romansidła. Ta część napewno spodoba się chłopakom :D Czytała gdzieś jak mówił to również Peter Facielli i kellan Lautz [chyba w Kropce był wywad] Jako książka to moja ulubiona, bo nie wielbię Przed świetem jak wiekszość. To chyba dlatego, że kocham [pomijajać Carlisle'a oczywiscie :D] Jazza i Alice, których w tej części nie brakuje :D. No ogolnie kocham Zacmienie!

ocenił(a) film na 9
x3_Carlisle

zgadzam się że Zaćmienie jest najlepszą częścią ekranizacji Sagi:):) Charakteryzacja ujdzie....Edward zaczął się uśmiechać, zresztą Bella też:) więcej akcji niż w dwóch poprzednich częściach:) Alice i Jazz- super, Rosalie ładnie w scenach walki, poza tym nieszczególnie mi się podobała:( Ogólnie film bardzo mi się podobał. Reżyser Księżyca w Nowiu powinien obejrzeć Zaćmienie:) Chociaż NM jest średnią częścią Sagi to mimo wszystko film można było zrobić o wiele lepiej, pokazać ciekawiej, ale nie o NM jest to forum więc wracając do Zaćmienia - dla mnie rewelacja:)

ocenił(a) film na 10
holly_bell

Dużo osób czuje się zawiedzionych bo film duo odstaje od książki, ale przecież film jest robiony na podstawie książki więc nigdy nie zobaczymy na ekranie tego co jest w książce toczka w toczkę, trzeba się z tym liczyć ludziska!!! :) :) Gdzieś już rozmawialiśmy na temat małej Renesmee moje typy : http://images1.fanpop.com/images/photos/2000000/Renesmee-cul... albo http://crookedhouse.typepad.com/.a/6a00e54ecc6697883301156fd...

ocenił(a) film na 10
ollcia020

A co do Xawiera fakt niezłe CIACHO z niego :D :D :D

użytkownik usunięty
ollcia020

On jest boski. ;P Mam najnowsze Bravo. Podobno Xawier ma niesamowite poczucie humoru. ;P