PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Już dawno tak durnego filmu nie oglądałem. Po 20 minutach włączyłem przewijanie żeby
zobaczyć wszystko w skrócie.
Same efekty specjalne (w dodatku na średnim poziomie) nie wystarczą żeby film
przyciągnął uwagę widza. Przecież ten film bez chorych i bezsensownych "wstawek" miałby
może z 30 minut.

Nie polecam, szkoda czasu na to COŚ :)

Warborn

Hahahaha kogo mam się bać? Takiej cioty? Ahahahhaha

ocenił(a) film na 10
0wner2

Napisałeś na własnym blogu, że się mnie boisz i dlatego się nie spotkamy. Bo według ciebie jestem dresiarzem i biegam z nożem. Zapier dalaj usunąć tego posta, bo jeszcze ktoś screena zrobi.

Warborn

Zrozum pier dolona dziwko, że ja nie mam czasu na takiego buraka jak ty, a jak już byśmy się mieli spotkać to bym zabrał młotek, żeby cię zapier dolić jak świnię i może bym poszedł do paki, ale przynajmniej z poczuciem przysłużenia się społeczeństwu.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Widzisz, boisz się. Ciota 0wner.

Warborn

Tak to sobie tłumacz. Ciota Warborn.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Nie muszę. Sam tam napisałeś. Że się po prostu boisz. I uwierz mi, że nawet młotek ci nie pomoże, bo trzeba mieć odrobinę siły żeby go użyć. A ty? Z trudem klepiesz w klawisze, ciota 0wner.

Warborn

Nie kompromituj się dzieciaku tylko usuń to swoje żałosne konto.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Nie kompromituj się dzieciaku, tylko usuń to swoje żałosne konto. Ciota 0wner.

Warborn

Moje konto jest zajebiste, ty nawet ocen nie pokazujesz boś zbyt ciota.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Nie pokazuję, bo taka ograniczona pi zda jak ty potem będzie pisał "nie docenił [tytuł filmu], ale czego się spodziewać jak dał [tytuł filmu] ocenę 4". Mało takich idiotów tutaj? M. in. ty i wielki foch, bo ktoś dał watchmenom 7. Nie ośmieszaj się. Ciota 0wner.

Warborn

A no fakt, jeśli ktoś jest bezguściem i nie umie oceniać, to rzeczywiście, lepiej niech nie pokazuje. A w ogóle to spier dalaj, idę oglądać Dextera.

ocenił(a) film na 10
0wner2

A sam wczoraj marudziłeś jakie to podobne mamy oceny. Ty pier dolony imbecylu. Ciota 0wner.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Zeszmaciła to się twoja skur wiała matka, ty je bana cioto pozwoliłem ci zamknąć mordę co zresztą potulnie zrobiłeś. Wszystkie moje posty zostały bez twojej odpowiedzi, a na swoim blogasku zamknąłeś ryj i siedzisz cicho już drugi dzień. Co ty tam ku rwa zeszmaciłeś? Dobre filmy szmacisz samym faktem, że ci się podobają. Pier dolona cioto, miałbyś spokój, łaskawie nie drążyłem tematu i skoro zamknąłeś piz dę to uznałem, że dostałeś odrobiny rozumu i posiedzisz cicho. Ale widzę, że ty lubisz być je bany w dupsko. No to ku rwo, będziesz miał je wręcz rozprute na wzór twojej mamusi.

ocenił(a) film na 9
Warborn

on i siedzenie cicho? ;) będzie tak długo trollował aż go mamusia nie zawoła żeby odszedł od kompa bo musi się pouczyć na jutro do gimnazjum ;) z reszta widać że pisze to wszystko z premedytacją. Większość jego postów jest napisana tylko po to by być bez większego sensu głębi czy czegokolwiek poza odpisaniem i pokazaniu światu że jeszcze żyje.

Hans

Pff...

ocenił(a) film na 9
0wner2

sorki niezauważyłem myślałem że warborn odpowiada naszemu kochanemu koledze plantunowi ;) ale głupie przeoczenie ;P

Hans

No właśnie nie za bardzo wiedziałem o co chodzi :P

ocenił(a) film na 10
Hans

Skończ pieprzyć patusie, piszę żeby ustawiać tego gnoja do pionu, cwaniaczył i wyzywał innych użytkowników, ale jak zacząłem po nim jeździć to zamknął pysk i odpisuje tylko mi. Proste. Przejrzyj sobie jego bloga i zobacz jaki ten twój kochanek jest doedukowany, bez przerwy używa nieudolnych kopii moich tekstów, raz nawet (niby przez pomyłkę) nazwał własną matkę starą ku rwą, bo źle skopiował. Popatrz sobie co ten debil wyrabia i nie ośmieszaj się.

Warborn

Popatrz co ty wyrabiasz piz do. Piszesz posty na 6 linijek z samymi bluzgami, a mi wystarczą 2 i i tak mieszam cię z błotem jak twoją starą.

ocenił(a) film na 10
0wner2

W którym niby miejscu? Coś tam popier dolisz pod nosem, nikt nawet tego nie czyta, a przykłady czystego rozpier dolu twojej żałosnej osoby są dosłownie wszędzie. M. in. w odbycie twojej starej - tej, którą osobiście nazwałeś ku rwą. Własną matkę, powinieneś za to zdechnąć na raka.

Warborn

Naprawdę łudzisz się, że ktokolwiek czyta twoje popie*dolone teksty, powtarzane tysięczny raz, oprócz debili twojego pokroju, czyli np. plantuma?

ocenił(a) film na 10
0wner2

Tak, ty to robisz, bo je kopiujesz je bany bezmózgu. Gratuluję, jesteś debilem pokroju plantuma.

Warborn

Nie kopiuje twoich tekstów szmato pier dolona bo są zbyt gówniane, a jak już to tylko po to, żeby cię podkur wić.

ocenił(a) film na 10
0wner2

W takim razie ci nie wychodzi, spróbuj czegoś innego. Może powyzywaj znowu własną matkę.

Warborn

Jak to nie wychodzi? Nienawiść ci się wylewa wszystkimi otworami, płaczesz jak dziecko gdy mieszam z gównem ciebie i twoją rodzinę.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Tylko dlatego, że twoja matka jest ku rwą, ty jesteś pedałem gwałconym przez ojca, a twoje życie to cykl porażek i upokorzeń nie znaczy, że muszę cię nienawidzić. Bawisz mnie. Swoją głupotą, egoizmem, ogólnym brakiem ogarnięcia życia. A co do wyje bania ci w pysk na ulicy - to tak wychowawczo, bo szkoda żeby matka Polska nosiła takich baranów jak ty.

Warborn

Przypisujesz mnie swoje cechy. Żenada.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Odwracasz kota ogonkiem, a tymczasem przepier dalam ci matkę w gardziel. Fajnie.

Warborn

Głodnemu chleb na myśli.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Dlatego piszę o pier doleniu twojej matki w gardło? Poniekąd prawda, tęsknię za tym, dawno tego nie robiłem. Ty ku rwa debilu, nie pogrążaj się.

Warborn

Parę godzin temu pisałeś, że dzisiaj to robiłeś, zdecyduj się kur wo o czym pier dolisz, bo widzę rozdwojenie jaźni masz jak sam skur wysyn.

ocenił(a) film na 10
0wner2

U twojej matki parę godzin bez ch uja w gardle to już wieczność, dlatego napisałem, że dawno tego nie robiłem. Proste. Ciota 0wner.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
0wner2

Nazwałeś własną matkę starą ku rwą. Ech ciota 0wner.

Warborn

Nazwałeś własną matkę starą ku rwą. Ech ciota Warborn.

ocenił(a) film na 10
0wner2

http://imageshack.us/f/845/ciota0wner.jpg/
ciota 0wner.

ocenił(a) film na 3
Hans

Na twoim miejscu bardziej bym przejmował się faktem że na forum są dwa pedały które żyć bez siebie nie mogą.... a z sobą także żyć nie mogą....
ale ponieważ, Hans, jesteś przyiebany, to tego nie zauważyłeś. Dziwisz się że tu przesiaduję, otóż robię to ze względu na takich idiotów jak ty - którzy nie rozumieją niektórych rzeczy.

Warborn

Wrzuć jeszcze więcej kur ew genetyczny przyjebie to może wreszcie się za ciebie ktoś weźmie i wypie*doli z tego portalu.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Żal ci tą twoją rozprutą dupę ściska, że usuwają mi posty tylko jak siedzisz po nocach i zgłaszasz je moderatorom? Ciebie już raz zbanowali i jak widać nic nie zmądrzałeś. Jak stąd wylecę to tylko z tobą. Chcesz żebym się uspokoił? Było się odzywać na mój temat, kupo gówna? Zamknąłeś pysk i dałem ci spokój, ale musiałeś przycwaniaczyć jak na internetowego gangstera przystało. Będziesz ku rwo płakać kolejny raz. Dwa dni spokoju były, ale musiałeś się ku rwo wynurzyć z szamba i zacząć srać te swoje wywody.

Warborn

Ty pie*dolona cioto, gadałem z plantumem, a ty się znowu wjebałeś, jak zobaczyłeś, że przestałem ci odpisywać, pieseczku jesteś uzależniony ode mnie i moich ciętych ripost, przyznaj to szmato.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Gadałeś ku rwo z nim na MÓJ temat. A tobie kundlu, zwyczajnie nie wolno, bo nie życzę sobie żeby taki pedał o mnie pisał. Uzależniony to ty jesteś od ojcowskiej lancy, którą z takim uwielbieniem bierzesz do papy każdego dnia. Zauważ ku rwo, że to ty się dopraszałeś w kilku tematach o mój powrót i doje banie cię z hukiem. Np. fallout, musiałeś mnie specjalnie zaczepiać, mało ci było nasienia w gardzieli, musiałeś łyknąć jeszcze moje. Taka ku rwa z ciebie co potrzebuje stałej uwagi, jakbyś zamknął ten psi ryj to byłaby cisza. Ale ty to lubisz, lubisz być moją ku rwą. No i będziesz.

Warborn

Po pierwsze kur wo to do matki możesz mówić, a po drugie to ty na mój temat gadałeś na forum Avatara w temacie plantuma Nejtiri cz. 3 więc pier dolona szmato sama się prosisz.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Przecież mówię ku rwo do twojej matki, o co ci chodzi? Sam ją tak nazywasz. Twoja matka to ku rwa.

Warborn

Twoja matka to kur wa i sam tak powiedziałeś.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Twoja matka to ku rwa i sam tak powiedziałeś. Tak ją nazwałeś, konkretnie stwierdziłeś, że twoja matka to stara ku rwa. Masz to na blogu poje bie. Własną matkę nazwałeś starą ku rwą. Ty patologiczny kundlu.

Warborn

Niby na której stronie ty pier dolona kur wo?

ocenił(a) film na 10
0wner2

Czwarta czy piąta, poczytaj te swoje zje bane wypociny to trafisz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
0wner2

JUŻ niema.

plantum

I nigdy nie było, obaj macie ciężkie schizy na baniach.