Już dawno tak durnego filmu nie oglądałem. Po 20 minutach włączyłem przewijanie żeby
zobaczyć wszystko w skrócie.
Same efekty specjalne (w dodatku na średnim poziomie) nie wystarczą żeby film
przyciągnął uwagę widza. Przecież ten film bez chorych i bezsensownych "wstawek" miałby
może z 30 minut.
Nie polecam, szkoda czasu na to COŚ :)
http://imageshack.us/f/845/ciota0wner.jpg/
tak oto ciota 0wner potwierdza, że jego matka jest starą ku rwą.
Ok.
Słowo ok było wyrazem obojętności na to co tam sobie piszesz bo nawet tego nie czytam dokładnie, a morda było rozkazem, żebyś zamknął swoją śmierdzącą mordę jak posłuszny piesek.
Więc jest ci to obojętne, że jesteś pedałem, a twoja matka to stara ku rwa? No spoko, można i tak. Masz szacunek do własnej starej, to się liczy, tak trzymać. Rozkazywać to ty możesz swojemu ojcu żeby ci np. wyżej dupę podniósł jak cię rucha. Ciota 0wner.
Jest mi obojętne co takie ścierwo jak ty gada sobie pod nosem bo i tak nikt tego bełkotu nie słucha, jest on gówno warty. Pośmiewisko fw Warborn.
Jest ci to tak obojętne, że ze łzami w oczkach analizujesz i odpisujesz na każdy mój tekst kopiując moje słowa albo "styl". Jesteś ciota 0wner i tak pozostanie.
Nie łudzę, robisz to i to widać w każdym temacie. Poniżasz sam siebie, jesteś przyje bany. Autentycznie mi cię szkoda. Ciota 0wner.
No tak, bo napisy coś zmienią. Film jest zje bany. To moja opinia i mam do niej prawo :)
Widzę że masa tu małych dzieci które lubią się ze sobą kłócić :D (np. 0wner2)
Z tym drugim to racja.
Ale, ale- jeśli dla mnie film jest gniotem to po to, żeby chociaż sprawiedliwie go ocenić wysiedzę go do końca.
Wysiedziałem do końca. Po prostu nie podobał mi się. Nie żebym nie miał wyobraźni i że może filmu nie zrozumiałem :)