Pierwsze dziesięć minut tej produkcji mnie zadziwił. Mroczna historia dziewczyny, którą
gwałcił ojczym. Trafia do szpitalu psychiatrycznego. Świetnie opowiedziane, nakręcone
i zagrane. No więc, co potem?
Właśnie. Dziewczyna lawiruję pomiędzy swą świadomością i znajduję się w zamtuzu.
Podczas tańca, którego niby jest mistrzynią, czego nie możemy się na własne oczy
dowiedzieć, gdyż trafia do świata skutego lodem, ubrana jakby dopiero co spod latarni
wyszła, i walczy z potworami.
Pomyślałam. Dajmy temu filmowi ostatnią szanse.
Kolejne jej loty, nie zdołałam już przeżyć. Zgraja super lasek, w której rolę bardzo
kiepską odgrywa panna Hudgens, już przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania
Super Dna.
I wtedy w moim umyśle wystąpiła pewna myśl. Czyżby ten film został specjalnie
stworzony na potrzeb mężczyzn kawalerów? Kobiety o idealnych figurach w skąpych
ciuszkach, efekty specjalne oraz za grosz dobrego scenariusza i gry aktorskiej.
Co się okazuję? Wchodzę na filmweb i oczom nie wierze. Moje przemyślenia się
zgadzały, ponieważ tylko mężczyźni dawali tak wysokie noty jak 10/10, lub opisywali ten
film jako NAJLEPSZY JAKI WIDZIAŁEM DO TEJ PORY.
Dziwię się w dodatku, bo 6,4 to naprawdę za wysoka ocena jak dla takiego motłochu,
że się wyrażę.
Była gwałcona przez ojczyma hahaha . Widać blondynkę mamy ;) przebiłaś nawet to ,że była schizofremiczką .MOJE GRATULACJE !!!
No i niech mi tu ktoś zaprzeczy ,że 80 - 90 % nie rozumie filmu . POZDRO DLA MAJĄCYCH IQ POWYŻEJ 90 ;D
SchizofreNia a nie schizofreMia... wiec byla schizofreNiczka. arturinho79 nie zablysnales ta riposta szczerze. za pozdro dziekuje.
Była gwałcona przez ojczyma hahaha . Widać blondynkę mamy ;) przebiłaś nawet to ,że była schizofremiczką .MOJE GRATULACJE !!!
No i niech mi tu ktoś zaprzeczy ,że 80 - 90 % nie rozumie filmu . POZDRO DLA MAJĄCYCH IQ POWYŻEJ 90 ;D
A ty z kolei jako kobieta oceniasz na 9-10 wszelkie dramaty i melodramaty i te filmy gdzie są wątki miłosne ;> tak więc dla każdego coś miłego ;) I odbijając piłeczkę tak samo jak ty mogę na przykład skrytykować nudnego "Angielskiego pacjenta" (w twojej ocenie 10/10), który z kolei bardzo podoba się kobietom i chyba dla nich tylko został stworzony. A ojczym zgwałcił co najwyżej jej siostrę :)
Zrozumiałam film w 100%, uwielbiam filmy akcji, powaliły mnie na kolana: niesamowite efekty specjalne, świetna muzyka i fabuła filmu, a nie aktorki. Dałam 10/10.
pozdrawiam, jestem kobietą :)
To jest kolorowy, jarmarczny obrazek z plastikowymi postaciami, lichą fabułą i muzyczką dla 15-latków.
póki co to sam reprezentujesz poziom 15-latka i jak widzę oglądasz a już na pewno oceniasz same filmy, które ci się nie podobają. Zastanawiam się po co oglądasz filmy akcji skoro ci sie nie podobają? i po co w ogóle wchodzisz na forum tak nielubianego przez ciebie filmu? masochistą jesteś czy co?
Panie 0wner2
Proszę o o przyhamowanie. Aktualnie jest pan najdziwniejszym zjawiskiem filmwebowym z jakim się spotkałem. Nie potrafi się pan przyznać się do porażki, wykazuje skrajny brak dystansu do swoich opinii. Jest najbardziej oderwanym od rzeczywistości użytkownikiem z jakim rozmawiałem. Jak widzę to że nazywa pan kogoś dzickiem neo i wpisuje na swoją listę "Trolli których rozjebałem" dając komentarze typu (cytuję)"Tępa dziw**, Mega troll i piz**." naruszając przy tym punkty regulaminu 7B i 7D regulaminu. Ma się pan za konesera i nie uwzględniając innych punktów w dyskusji, uważając że ma pan zawsze racje nie może pan otworzyć umysłu i chociaż spróbować zrozumieć co druga osoba chce panu przekazać. Jak dla mnie jest pan wcieleniem prowokatorstwa ignorancji i zbyt wysokiego mniemania o sobie. TROCHĘ POKORY, DYSTANSU DO WŁASNEJ OSOBY. BŁAGAM CZŁOWIEKU !
Akurat post ma się do całokształtu użytkowanika 0wner2 nie do tego konkretnego tematu, ponieważ na temat filmu Punch Sucker nie będę się wypowiadał ponieważ nie widziałem i nie zamierzam oglądać.
Nie potępiam pańskich poglądów. Ale proszę kulturę i argumentowanie swojego zdania.
Ja cały czas argumentuję, ale oni nie rozumieją. Jestem najbardziej zdystansowaną osobą na tym portalu bo 80% moich wypowiedzi jest napisanych dla jaj.
A zapomnieałem napisać dlaczego jesteś najdziwniejszym zjawiskiem jakie spotkałem na filmwebie. Nie dlatego że wyzywasz rodziców innych użytkowników i ogólnie mieszasz ich z błotem, wyzywasz od skur******* takich prowokatorów jest mnóstwo. Chodzi o to że mimo to oglądasz i oceniasz dobre filmy. Co jest dla mnie kompletnym absurdem. Wydajesz się przeciwieństwem własnego siebie (podkreślam że nie wypowiadam się tu o sucker punch bo nie widziałem i nie zamierzam a mówiąc dobre filmy chodzi mi o np. Lot nad kukułczym gniazdem, Donnie Darko, Mechaniczna pomarańcza itp. I gdybyś nauczył się kulturalnie dyskutować otworzyć umysł na zdanie innych kulturalnie dyskutujących a nie wyzywał ich od "dzieci neo" dlatego że mają inny gust. A jeśli znajdzie się taki Warborn i zacznie przeklinać to popatrz na to z politowaniem i pomyśl "o kolejny prowokator" i odpuść a nie zaczynaj odpowiadać mu na tym samym poziomie robiąc przy innych użytkownikach filmwebu pyskówke. Jaki to ma sens że obrazisz jego matke po czym dodasz go da jakiejś swojej listy trolli po czym nazwiesz się mistrzem ciętej ripotsy, a on obrazi twoja matke i powie że jesteś nieudacznikiem itd. dowód mieliśmy przed chwilą na górze (owner usunął swoje posty po zablokowaniu). Żaden z was na takiej wymianie nie skorzysta. Tylko to spotęguje nienawiść do drugiej osoby, a tymczasem przy wymianie argumentów zdobywamy wiedze, umiejentność innego spojrzenia na jakąś sprawe, zwracamy uwagę na inne sprawy itd.
Pamiętaj :
Obelgi to argumenty tych, ktorzy nie mają argumentów. J. J. Rousseau
Pzdr. mptorz ;)
A zapomniałem dodać apropo
"Ja cały czas argumentuję, ale oni nie rozumieją. Jestem najbardziej zdystansowaną osobą na tym portalu bo 80% moich wypowiedzi jest napisanych dla jaj."
Kiedy po tym poście warborn pana sprowokował zaczął pan wyzywać jego matke od "burej suki" i tak przytaczam jedno z najlżejszych określeń użytych przez pana i w ogóle zaczeła się ta pyskówka że w ogóle nie dało się czytać bo były to same wyzwiska i tym samym dał pan dowód swojego nie zdynsansowania do własnej osoby.
Pzdr. mptorz
Zdecydowanie nie monitorujesz dyskusji od początku, wyrobiłeś sobie mylne zdanie i starasz się świecić przykładem. Słabo.
Mój komentarz znalazł się tu przypadkowo, powinien być na blogu ownera. A jeśli chodzi Ci o "Dyskusje" twoją z ownerem to ty napisałeś że owner jest homoseksualistą a potem zaczęliście się wyzywać. I twoje i jego odpowiedzi zostały zablokowane przez administracje po czym owner swoje usunął.
Chętnie się dowiem co przeoczyłem. Podaj konkretne rzeczy
Pzdr. mptorz
"owner jest homoseksualistą"
ale to prawda, nikogo nie obrażam.
"Chętnie się dowiem co przeoczyłem. Podaj konkretne rzeczy"
moje pisanie i tak nic już nie zmieni, wszystko zostało usunięte przez moderatorów. Krótko mówiąc: uwierz mi, że to nie ja robię chlew na tym portalu.
Zaproszenie do znajomych miało pokazać że jest w stosunku do Ciebie nastwiony pozytywnie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Troche przesadziłem i źle mnie zrozumiałeś ;)
Nie znasz genezy tego sporu więc wyciągasz mylne wnioski. Prawda jest taka, że użytkownik Warborn założył swoje konto z 1,5 miesiąca temu tylko i wyłącznie po to, by mnie zwyzywać. Prowadziłem dyskusję z innymi użytkownikami, a on pojawił się znikąd i zaczął wyzywać od najgorszych mnie i moich rodziców. Z początku nie wiedziałem what the f*ck, ale po kilku kolejnych jego wypowiedziach widać było, że to marny troll. No i tak zaczęła się prywatna wojenka, którą ja prowadzę z nudów, a dla tego pajaca chyba coś to znaczy. Co do absurdalności mojej osoby to wiem o co ci chodzi. Ja kocham kino i uważam, że znam się na nim, lubię prowadzić kulturalne dyskusje z inteligentnymi użytkownikami, ale niestety, większość osób na tym portalu to debile, a żeby dojść z nimi do porozumienia trzeba się zniżyć do ich poziomu, stąd moje wulgarne wypowiedzi, które, nie ukrywam, często są prowokacjami pisanymi dla zwały.
Ok nie wtrącam się do waszych sporów to co chciałem napisać napisałem jak do tego podejdziesz to zostawiam tobie.
i jescze jedno owner troche pokory. Gusta są różne jeden lubi absurdalny angielski humor drugi lekkie francuskie komedyjki. Twierdzenie że mój gust jest najlepszy itp. jest na poziomie przedszkola.
Ale mój gust jest naprawdę dobry. Ja staram się oglądać wszystko i oceniać obiektywnie wszystko. Nie pogardzę absurdalnym angielskim humorem, jak i francuską komedyjką, o ile są to dobre filmy. Jak nie lubię jakiegoś gatunku filmowego, bądź filmów z konkretnymi aktorami (np. nie trawię Julii Roberts) to po prostu tego nie oglądam i nie oceniam, bo wiem, że komuś to się może podobać.
Dobre podejście. Dużo jest na tej stronie masochistów co ogląda filmy mimo że wiedzą że im się nie będą podobać.
Warborn wasza mała wojenka jest interesująca więc ciekawi mnie tylko dlaczego tak nienawidzisz ownera ze wzajemnością zresztą.
Czy dlatego że uważa że SS2 jest survival horrorem a ty uważasz inaczej ? Czy to powód aby wyzywać się od najgorszych a ownera. Dlaczego skoro uważasz że jest takim zerem, cały czas komentujesz na jego blogu, zaczynasz go wyzywać na różnych forach itd. Nie mówie że owner jest święty bo też powinnien się opamiętać ale skoro dla ciebie nic nie znaczy to potraktuj go jak prowokatora i się od niego odczep. A cały czas robicie pyskówke na ogólnym forum. Wylewać nienawiść do siebie możecie na gg lub jakiś chat roomach a filmweb jest serwisem do dyskusji o filmie.