To była tragedia. Naprawdę nie wiem, czym tu się zachwycać. Szkoda mi słów, dlatego krótko. Snyder ma specyficzny styl, dotychczas jego filmy nawet mi się podobały - "Watchmen" i "300", ale to było jednak coś innego. Miałem dać 2 za muzykę, ale ten film jest tak masakryczny, że muszę postawić 1.
Nie zamierzam dyskutować z pacanami, którzy dają dobrym filmom 1/10. Z kimś, kto da 1/10 Ojcowi Chrzestnemu czy Fight Clubowi również dyskutować nie będę bo to po prostu debil i tyle.
"Ojcowi Chrzestnemu czy Fight Clubowi również dyskutować nie będę bo to po prostu debil i tyle."
ownerku, to ty jesteś debilem, a nie oni. Każdy ma prawo do własnych ocen.
Ale jak ktoś ocenia arcydzieła na 1 to znaczy, że jest debilem. Zrozum wreszcie trollu, że niektóre filmy, tak samo jak dzieła z innych dziedzin sztuki są dobre bezdyskusyjnie, a zdanie jakiegoś gówno wartego prostaka nie ma prawa tego zmienić.
Jest coś takiego jak subiektywizm, trzyma się on mocno każdego człowieka., ale jest przecież też OBIEKTYWIZM. Nie ma dzieł doskonałych, tak jak nie ma doskonałych filmów. Również mógłbym o tobie napisać, że źle oceniasz, bo wiele filmów, którym wystawiłeś ocenę 10 nie zasługuje nawet na 7+, a większość z nich jest niestety w filmwebowym rankingu najlepszych, który nijak ma się do listy arcydzieł światowego kina.
Pamiętaj nikt nie wie lepiej. Mogą być tylko filmoznawcy lub amatorzy kina jak ci z KMF, którzy kinem się interesują, ale nigdy przenigdy nie narzucają nikomu, że ogląda marne kino.
Są ludzie, którzy czytują publicystyke i wiele książek światowej literatury, a jednak kina nie znają i kiedy idą na film do kina, idą właśnie choćby na taki Dzień Niepodległości. I to dla nich dobre kino! Kino rozrywkowe i mogą oceniać ten film jako najlepszy/ulubiony, bo się dobrze przy nim bawili. Filmweb to tylko opinia ogółu nikt tutaj nikogo nie rozlicza! I ty tego nie rób, bo automatycznie stajesz się trollem lub człowiekiem, który przyszedl sie dowartościować na filmweb.
Panowie, ale mu dokładnie o to chodzi. Nie ma sensu mu nic tłumaczyć, gdyż przystał on do swojej bajki i zdania nie zmieni. Będzie jeździł po każdym jak może, widocznie sprawia mu to przyjemność.
Nie prościej po prostu go pominąć?
Nie wiem po co tacy jak ''plantum'' czy ''miko'' udzielają się tutaj zdecydowanie chyba nie przepadają za takim gatunkim filmowym a piszą takie bzdety aby podkurzyć ,podziwiam Cię za to że masz cierpliwość im odpisywać,dla mnie film rewelacja żałuje że nie dałem 9 tylko 8 po,a co do Snyder czy Nolan to idą łeb w łeb i dzięki za takich Wizjonerów dzięki nim można można oglądać naprawdę dobre kino.Walcz chłopie z tymi laikami popieram cię w 100%
Nie wiem po co tacy jak ''plantum'' czy ''miko'' udzielają się tutaj"
ponieważ owner uważa się za pępek świata i trolluje na forum avatara
Nie zacząłbym trollować na forum Avatara, gdybyś ty znowu nie przypełzł na forum SP na którym już cię kiedyś pokonałem.
no przepraszam, zapomniałem o tym forum,
wybaczysz mi?
obiecuję że teraz zostanę tu na dłużej,
ok?
< 0wner pociesznie merda ogonem >