PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612429}

Syberia, Monamour

Sibir. Monamur
2011
7,6 4,7 tys. ocen
7,6 10 1 4663
7,0 6 krytyków
Syberia, Monamour
powrót do forum filmu Syberia, Monamour

a raczej kilka fragmentów filmu. Czegoś tak rozedrganego emocjonalnie a równocześnie kojącego nie oglądałem od lat. I cóż z tego. Film po9kazywany będzie w Warszawie, Poznaniu i może Gdańsku lub Katowicach. I to wszystko,,, no bo po co więcej/

Irry

Jeśli nie mieszkasz w tych miastach uwierz mi nie ma czego żałować. Fabuła kuleje, dłużyzny, nic poza zdjęciami i Kłem nie jest fajne w tym filmie. Ktos powinnien był uświadomić scenarzystę, że historia się nie klei...

kobaltowa

Są dłużyzny, fabuła kuleje, ale piesek jest i słit focie są!!! Czego ty się spodziewałaś. Cyrulika Syberyjskiego? Z wrodzonej grzeczności nie mogę ci powiedzieć w jakim temacie możesz uświadomić scenarzystę.

Irry

:D
No cóż, wiem, że to może naiwne, ale spodziewałam się historii, która ma sens!!
;)

kobaltowa

Lubisz Prostą Historię Lyncha, Dróżnika lub Dym czy Brooklyn Boogie? To podobne kino.

Irry

Lubię Dym, Brooklyn Boogie - Syberia podobna jest tylko z okładki ;)

kobaltowa

Patrząc na to co jest w kinach innego? Biorę!

Irry

Zobaczysz to zrozumiesz ;) Tez sie na nia napaliłam a na seansie modliłam się żeby dziadek wreszcie umarł ;)

ocenił(a) film na 9
kobaltowa

Fajne filmidło... Muzyka fajna, zdjęcia fajne. Strasznie melancholijny. Kilka mocnych scen... Jak zżyć się trochę z bohaterami to i napięcie się pojawia w pewnym momencie. Postacie główne i poboczne na ludzki sposób mniej lub bardziej ciekawe. Zakończenie trochę przewrotne.

Mówisz krajobrazy i pies... Takie twoje prawo. Ja dla odmiany myślę, że warto obejrzeć...