No biedny Stachu się pewnie teraz załamie, bo Jake Gyllenhaal wygrał nagrodę MTV Movie Awards za swoją rolę w "Brokeback Mountain" a co najlepsze Jake i Heath wygrali nagrodę za najlepszy pocałunek w tym właśnie filmie ^_^
no chyba nie wyrobię ze śmiechu.... :D :D :D
dobrze pamiętam jak Stachu się zdziwił, że taki pocałunek wogóle jest nominowany a tu prosze co za niespodzianka :D
BRAWA dla Heatha i podójne prawa dla Jake :)
Brokeback Mountain rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ja ciebie poprawiać? -A po co, dlaczego?
Słuchaj ja nie czytam i nie zapamiętuję trwale wszystkich wypowiedzi, jakie kto tu pisze. Nadto nie widzę dobrze, więc czasami mogę też coś przeoczyć. I m.in. dlatego nie uważam siebie za naj naj naj... jak co poniektórzy /mówię ogólnie o problemie, a nie o konkretnej osobie - żeby było jasne, o.k?/.
Bądże sobie jakim chcesz, tylko nie rozumiem dlaczego stwierdzasz, że jesteś moim wrogiem? A niby co ja ci takiego zrobiłem, co?! ;))
Idac za Twoim przykladem, postaram sie napisac w belkotliwy sposob na pol strony, moze wtedy zrozumiesz o czym mowie, bo najwyrazniej krotkie i zwiezle wypowiedzi ani do Ciebie nie przemawiaja ani tez nie sa Twoja mocna strona.
Od poczatku - nie odpowiezialem 'merytorycznie' (ulubione chyba zwrot milosciwie nam panujacych kiedy nie maja juz nic do powiedzenia), tylko ustosunkowalem sie do postawionych przez Ciebie tez - powiedzialem ze sie z nimi nie zgadzam i nie bede z nimi polemizowal, ale NIGDZIE nie powiedzialem ze nie masz prawa tak mowic, co ciagle podkreslasz mowiac ze moj sposob myslenia jest 'jedynie sluszny'. To ze obok siebie zestawiles geja i patologiczna rodzine swiadczy tylko o 'bogactwie' Twojego swiatopogladu i nic mi do tego. Spytalem czy zadajac takie pytania, w ten sam sposob sadzisz i nic poza tym. Oczekiwalem krotkiej odpowiedz - 'tak wlasnie uwazam' badz 'nie, nie uwazam tak'a dostalem wypracowanie na pol strony, gdzie na podstawie paru wypowiedzi stworzyles moj portret psychologiczny.
Nigdzie nie powiedzialem ze jestem 'madry' tylko myslacy i potrafie prowadzic dyskusje, wiec nie obracaj kota ogonem i nie mow o szydzeniu z Ciebie tudziez desperackim ataku na Twoja osobe. Gdybym utrzymywal Twoj cyniczny sposob wypowiedzi, dodalbym z czym mi sie kojarza Twoje wypowiedzi, ale w IVRP mozna za to dostac wyrok, wiec zostawie to dla siebie.
Tutaj tez moja prosba - postaraj sie na przyszlosc pisac krotko i zwiezle, bo to ze piszesz duzo wcale nie znaczy ze madrze i na temat, a wrecz utrudnia to dyskusje, co nie tylko ja zdazylem zauwazyc.
poprawka błędu:
zamiast "[...] Jeśli takie stwierdzenie uważasz za odnoszące się w twoim -niezgodnym z moim zamiarem- mniemaniu, to chyba masz do tego jakieś powody.[...]"
miało być:
Jeśli takie stwierdzenie uważasz za odnoszące się w twoim -niezgodnym z moim zamiarem- mniemaniu do ciebie, to chyba masz do tego jakieś powody.