Forum tego filmu jest już tak długie, gdyż najczęściej nowe tematy nieprzychylne temu filmowi zakładają gówniarze, dla których idolem forever pozostanie JOKER. A Mrocznego Rycerza uznają za największe arcydzieło wszechczasów. Cóż, gówniarzeria musi dorosnąć i zmądrzeć, choć coś słabo to widzę. Głupi się urodził i głupi umrze. Smutne.
Takie skutki że promowanie homoseksualistów doprowadza w kolejnych latach do : adopcji dzieci , małżeństw gejów i całej reszty chorych ustaw zniekształcających ład społeczny i normy moralne.
Edukacja w UK to nie bajka a fakty.Dzisiaj każdy kto w tym temacie ma obeznanie potwierdzi katastrofalne skutki jakie poniosła za soba nauka o seksie wpajana do świadomości dzieciom.
Gejów nikt nie bije , nikt nie prześladuje - kolejny Fakt. To że chciałbyś żeby było inaczej to Twój znamienny problem.
Polska kraj rasizmu i antysemityzmu gdzie jeszcze w 39 roku mniejszość żydowska była najliczeniejsza w skali światowej właśnie w kraju nad Wisłą LOL
Obawiam się że nie masz zielonego pojęcia co się dzieje w Rosji ze studentami z Afryki lub we Francji z synagogami.Zachęcam do głebszej lektury ostatnich dzienników.Ale to znowu jest dla Ciebie niewygodne , ponieważ Ty chciałbyś aby Polska była tym złym a moralność zachodnia wzorcem.A jest właśnie odwrotnie.
Myślisz że przekonasz kogokolwiek argumentacją typu " a mój kolega powiedział" ? he he
Ja nie na temat, ale zauważyłem, że film spadł o dobre 20 miejsc.
Mam pytanie czy chodzi wam o to żeby ten film spadł jak najniżej w TOP,
czy o potwierdzenie ze homoseksualizm jest chorobą? Do tego drugiego mnie nie przekonacie, jakby to była choroba to dałoby się z tego wyleczyć, ale nikt jeszcze na to lekarstwa nie wymyślił.
Denerwują mnie też komentarze typu: To gej wykastrować go !! Halo przecież to taki sam człowiek, żyje, myśli, chce być kochanym. Ale który Homofob Ci przyzna rację, są tacy co powiedzą Racja, ale i tak wiedzą swoje. To tak samo jak widzimy na ulicy obcokrajowca, albo kogoś kto ma inny kolor skóry, patrzą się ludzie na niego jak na jakiegoś kosmitę. Nie raz słyszałem komentarze typu: Co ten czarnuch tu robi, Patrz niewolnik bez właściciela. Żal mi takich ludzi, cały czas są obrażani, nawet się obronić sami nie mogą. Muszą to robić inni, m.in. ja i koledzy tutaj.
Ludzie są okrutni.
>> Takie skutki że promowanie homoseksualistów...
To jest właśnie wspólna cecha homofobów: nie wiedzą co znaczy słowo "promocja".
>> ...i całej reszty chorych ustaw zniekształcających ład społeczny i normy moralne.
A co takiego geje robią społeczeństwu? Co Tobie konkretnie zrobili?
Mnie, ani mojej rodzinie i znajomym nic.
>> Dzisiaj każdy kto w tym temacie ma obeznanie potwierdzi katastrofalne
>> skutki jakie poniosła za soba nauka o seksie wpajana do świadomości dzieciom.
A w dawnych czasach to nawet nic nie wpajano tylko od razu wydawano nastolatki za mąż.
>> Gejów nikt nie bije , nikt nie prześladuje - kolejny Fakt.
>> To że chciałbyś żeby było inaczej to Twój znamienny problem.
Kłamiesz.
To że chciałbyś żeby było inaczej to Twój znamienny problem.
>> ...nie masz zielonego pojęcia co się dzieje w Rosji ze studentami z Afryki lub we Francji z synagogami.
Gdybyśmy mieli tyle samo Czarnych i Arabów co we Francji, działoby się to samo. Cierpisz (jak spora część
Polaków) na freudowskie wyparcie. Nasze zbiorowe superego wie, że antysemitą być nie wypada, więc
każdy Polak będzie zastrzegał, że absolutnie w żadnym wypadku nie jest antysemitą. W zeszłym roku Asa
Yitzchak Baitch przyjechał do Polski w takim stroju, w jakim podróżuje po całym świecie, zgodnym ze
swoją tradycją i obyczajami. Samotnie pojechał do Warki, żeby obejrzeć grobowiec cadyka. Młodzi
mieszkańcy Warki zobaczyli Żyda i go pobili. Oczywiście, miejscowe władze zapewniły, że nie był to akt
antysemityzmu (he, he). A "liberalny publicysta" Janusz A. Majcherek napisał, że pobity zapewne sam był
sobie winny, bo z niepotrzebną ostentacją manifestował pejsami swoją odmienność.
>> ...ponieważ Ty chciałbyś aby Polska była tym złym a moralność zachodnia wzorcem.
>> A jest właśnie odwrotnie.
Ojej, ale fantazjujesz na temat tego co ja bym chciał.
Wszak Polska to kraj godny naśladowania. Nie ma w tym kraju cwaniaków, złodziejów, chamów, głupich
polityków a mecze piłki nożnej to bardzo rodzinna atrakcja.
>> Myślisz że przekonasz kogokolwiek argumentacją typu " a mój kolega powiedział" ? he he
Myślisz, że przekonasz inteligentnego człowieka "głebszą lekturą ostatnich dzienników"?
W szczególności "Naszego Dziennika". He, he :)
PS. Prawicowca zawsze poznać po prawicowej interpunkcji.
>To jest właśnie wspólna cecha homofobów: nie wiedzą co znaczy słowo "promocja".
-Natomiast wspólną cechą homoideologów jest polityka wmawiania innym że nie wiedzą o czym mówią.
>A co takiego geje robią społeczeństwu? Co Tobie konkretnie zrobili?
Mnie, ani mojej rodzinie i znajomym nic.
- Manify homoseksualistów i żądanie praw należnych związkom par heteroseksulanych o adopcjach dzieci nie wspomnę. Te fakty wystarczą aby 'coś' robić spoleczeństwu.
>A w dawnych czasach to nawet nic nie wpajano tylko od razu wydawano nastolatki za mąż.
-Nie zauważyłem aby w krajach gdzie nie ma edukacji seksualnej vide Polska liczba nieletnich z dziećmi była na tyle wysoka aby alarmowała opinię. W UK od czasu wprowadzenia edukacji powszechne są takie ciąże a co gorsza aborcje.
>Kłamiesz.
-Podaj statystki.
>Gdybyśmy mieli tyle samo Czarnych i Arabów co we Francji, działoby się to samo.
-W Rosji mordują czarnych , we Francji panuje nierzadki antysemityzm. Pomyliłeś kraje.
>Cierpisz (jak spora część
Polaków) na freudowskie wyparcie. Nasze zbiorowe superego wie, że antysemitą być nie wypada, więc
każdy Polak będzie zastrzegał, że absolutnie w żadnym wypadku nie jest antysemitą.
-Polski antysemityzm nigdy nie mial wymairu etnicznego. Od czasów pana Dmowskiego antysemityzm mial związek z kwestiami spolecznymi,miejscami pracy etc.Z grubsza chodzilo o to że Żydzi zajmowali na takich wsiach i malych miasteczkach 90% handlu. To niezbyt normalne jak grupa mniejszościowa kontroluje tę sferę aniżeli Polacy prawda ? Wlaśnie na tym polegał 'antysemityzm'
>W zeszłym roku Asa
Yitzchak Baitch przyjechał do Polski w takim stroju, w jakim podróżuje po całym świecie, zgodnym ze
swoją tradycją i obyczajami. Samotnie pojechał do Warki, żeby obejrzeć grobowiec cadyka. Młodzi
mieszkańcy Warki zobaczyli Żyda i go pobili. Oczywiście, miejscowe władze zapewniły, że nie był to akt
antysemityzmu (he, he). A "liberalny publicysta" Janusz A. Majcherek napisał, że pobity zapewne sam był
sobie winny, bo z niepotrzebną ostentacją manifestował pejsami swoją odmienność.
-I co to ma udowadniać ? Żydzi z Izraela a szczególnie rabini traktują Polaków jak najgorsze zło,winią za Holocaust a fakt że Polska to naród gorliwych katolików tym bardziej karze im nas 'nielubić' Oczywiscie każdy akt przemocy jest niedopuszczalny ale posiłkowanie się tego typu przykładem jest słabym argumentem na jakiekolwiek udowadnianie rzekomej nianawiści Polaków do Żydów.Taka Francja ma znacznie bogatszą historię antysemityzmu ale oczywiście Tobie nie po drodze taka wizja bo lepiej oczerniać wlasny kraj..bo jest Katolicki.
>Ojej, ale fantazjujesz na temat tego co ja bym chciał.
Wszak Polska to kraj godny naśladowania. Nie ma w tym kraju cwaniaków, złodziejów, chamów, głupich
polityków a mecze piłki nożnej to bardzo rodzinna atrakcja.
-Jest jak jest ,podziękuj Niemcom i Rosjanom.
>Myślisz, że przekonasz inteligentnego człowieka "głebszą lekturą ostatnich dzienników"?
W szczególności "Naszego Dziennika". He, he :)
-Wow, to ja rozmawiam z 'inteligentem' ,nie widzialem. Pewnie jestes "po studiadich" jak Wy to mowicie Trzeba trzymac fason "juz ja nie prostak juz ja nie cham Chopina czytam Sienkiewicza gram"
>PS. Prawicowca zawsze poznać po prawicowej interpunkcji.
-Lewaka vel 'lewicowca' zawsze można poznać po tym że szczyci się znajomością interpunkcji w tekstach. Argument często stosowany.Względnie chodzi o to że tacy ludzie traktują internet jako pole wojny na każdym froncie.Kropki i przecinki do boju !! pokażcie jacy to prawicowcy są malo rozgarnięci !
ha ha ha :)