PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197530
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Jestem ciekawa czy waszym zdaniem homoseksualizm jest zły?? i czy w tym fimie aktorzy was obrzydzili czy zachwycili??
bo moim zdaniem zagrali świetnie to arcydzieło !!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Gotrek09

Skąd w Tobie tyle nienawiści? Żyj i daj żyć innym.

użytkownik usunięty

Wiesz, to się nazywa chęcią do działania, odwagą, zapałem itepe - Też jestem młody i uwierz - mam to samo ;)

użytkownik usunięty

Na świecie jest wiele zła. Warto tracić czas i energię na walkę z czymś, co nie jest tak naprawdę dla nikogo krzywdzące?

PS Widzę jednak, że znalazłeś w tym filmie jakiś plus:)

użytkownik usunięty

Nie jest? Z tym można się kłócić, ale nie chce mi się od nowa tego samego wałkować ;P

Plusów jest sporo. Poza tym gdyby to było o kobiecie i mężczyźnie to wystawiłbym 8. Ta dwójka to tak z litości xD

użytkownik usunięty

Zaraźliwy na pewno nie jest;)

Z litości czy nie, to i tak dobry początek:)

użytkownik usunięty

Żaden początek, nie przejdę na ciemną stronę mocy ;P

użytkownik usunięty

No tak, w końcu jestem Lady Sith xD

użytkownik usunięty

A ja jestem bloody irishman. Wymiękasz co nie? ;p

użytkownik usunięty

Zadzierać nie będę:)

użytkownik usunięty

Masz rację ;D

użytkownik usunięty
Gotrek09

Też uważam, że te blokady nie są potrzebne, bo i tak nie przynoszą większego skutku.

użytkownik usunięty
Gotrek09

"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich im obdarzyć? Nie bądź tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmędrszy nie wszystko wie." - Znajome prawda? ;D

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja uważam, że homoseksualiści zasługują na szczęście tak samo jak wszyscy ludzie. Nie jestem pewna, co oznacza słowo "Pedalizm", ale w każdym bądź razie jestem heteroseksualna.

PS Skoro dodałeś "Tajemnicę Brokeback Mountain" do ulubionych, tzn., że problem homoseksualizmu nie jest dla Ciebie tak denerwujący, jak to opisujesz.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja? Na pedalizm?? A kto do ulubionych dodał górską tajemnicę? ;p I po co dajesz 3? Niby ja mam teraz dać 4, później ty dasz 5, ja 6, i kto da więcej tak? ;p Ty kryptogayu jeden ty !! xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Czemu? Toż to arcydzieło kina gajowego ! :) A gajowy po angielsku czyta się gejowy ! xD

gajowego to mamy hagrida w Hogwarcie :P

użytkownik usunięty
Gotrek09

Moje gratulacje kolego :)

Jest jeszcze gajowy Gugała i gajowy Marucha ;P

użytkownik usunięty

Jestem z Was obu dumna. Takie rzetelne oceny... xD

Miało być 3, ale Adamkowi się nie podobało to dałem 2 xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Przeginasz Tomuś, będzie ustawka ;P

Dalej pomiocie snotlingów, mój Topór łaknie krwi !

użytkownik usunięty
Gotrek09

:) ;p

użytkownik usunięty
Gotrek09

Swoją drogą, pierwszy raz widzę, aby ktoś oceniał dany film na mniej niż 7 i dodawał go do "ulubionych":)

użytkownik usunięty

Bredzisz ! Ja mam Van Helsinga w ulubionych a dałem 6 ;p

użytkownik usunięty

Jeszcze "Klan" mam w ulubionych z oceną 1 :)

użytkownik usunięty

Hehe, i nie musisz pisać, ze jesteś dumna z jakiegoś tam oceniania, bo ja ogólnie jestem mądry, przystojny, utalentowany i wspaniały :D

użytkownik usunięty

Będę pamiętała na przyszłość:)

Dałem do ulubionych z tego względu by każdy widział że tego nie lubię :P

użytkownik usunięty
Gotrek09

Myślę, że 2/10 mówi już samo za siebie;)

Dla osób odwiedzających to forum tak, ale dla ludzi którzy odwiedzą mój profil nie :P

ocenił(a) film na 7
Gotrek09

myślicie że jack twist był gejem czy to była jednorazowa akcja?

użytkownik usunięty
gotuje_fasole

Chyba jednak był, bo miał podobne "przygody" w Meksyku.

ocenił(a) film na 9
kasiulec12

ZACHWYT tylko i wylacznie. Najbardziej "ambitnie wzruszajcy" film jaki mialam okazje widziec. 10 i tyle.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja też lubię ten film, a nie jestem lesbijką. Musisz się z tym pogodzić, że ten film jest przeznaczony dla wszystkich dojrzałych widzów, bez względu na poglądy, rasę, płeć, zainteresowania, a także orientację seksualną. Przypominam też, że sodomia może mieć charakter homoseksulany, jak i czysto heteroseksualny.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Bzdura. To tak, jakbym miała być lesbijką tylko dlatego, że daję jakiemuś bardzo dobremu filmowi mniej niż 10, w którym są tylko związki heteroseksualne. Zresztą, nie dałam temu filmowi 10, bo scenariusz mógłby być, według mnie, trochę lepszy. Dodałam go do ulubionych właśnie za ciekawy temat i odwagę jego twórców (szczególnie aktorów).

użytkownik usunięty
Gotrek09

Możliwe, że są i tacy, ale zapewniam Cię, że jest wielu ludzi, którzy podchodzą do tego filmu w podobny sposób, co ja.

użytkownik usunięty

Z filmu "Meet the feebles" Petera Jacksona. 'The sodomy song' :) - http://www.youtube.com/watch?v=BCcaMIcwz30 Polecam film xD

użytkownik usunięty

Na razie mam bardzo wolny Internet, więc ciężko mi będzie obejrzeć jakikolwiek filmik. Obejrzę w bardziej sprzyjających warunkach:)

użytkownik usunięty
Gotrek09

Rozumiem Natka ;p

Nie znasz się buraku, nigdy nie zaznałeś prawdziwej sztuki i teraz się plujesz. Brzydzę się tobą plebsie średniowieczny ;P