Jestem ciekawa czy waszym zdaniem homoseksualizm jest zły?? i czy w tym fimie aktorzy was obrzydzili czy zachwycili??
bo moim zdaniem zagrali świetnie to arcydzieło !!!
Wiesz, to się nazywa chęcią do działania, odwagą, zapałem itepe - Też jestem młody i uwierz - mam to samo ;)
Na świecie jest wiele zła. Warto tracić czas i energię na walkę z czymś, co nie jest tak naprawdę dla nikogo krzywdzące?
PS Widzę jednak, że znalazłeś w tym filmie jakiś plus:)
Nie jest? Z tym można się kłócić, ale nie chce mi się od nowa tego samego wałkować ;P
Plusów jest sporo. Poza tym gdyby to było o kobiecie i mężczyźnie to wystawiłbym 8. Ta dwójka to tak z litości xD
Też uważam, że te blokady nie są potrzebne, bo i tak nie przynoszą większego skutku.
"Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich im obdarzyć? Nie bądź tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmędrszy nie wszystko wie." - Znajome prawda? ;D
Ja uważam, że homoseksualiści zasługują na szczęście tak samo jak wszyscy ludzie. Nie jestem pewna, co oznacza słowo "Pedalizm", ale w każdym bądź razie jestem heteroseksualna.
PS Skoro dodałeś "Tajemnicę Brokeback Mountain" do ulubionych, tzn., że problem homoseksualizmu nie jest dla Ciebie tak denerwujący, jak to opisujesz.
Ja? Na pedalizm?? A kto do ulubionych dodał górską tajemnicę? ;p I po co dajesz 3? Niby ja mam teraz dać 4, później ty dasz 5, ja 6, i kto da więcej tak? ;p Ty kryptogayu jeden ty !! xD
Czemu? Toż to arcydzieło kina gajowego ! :) A gajowy po angielsku czyta się gejowy ! xD
Swoją drogą, pierwszy raz widzę, aby ktoś oceniał dany film na mniej niż 7 i dodawał go do "ulubionych":)
Hehe, i nie musisz pisać, ze jesteś dumna z jakiegoś tam oceniania, bo ja ogólnie jestem mądry, przystojny, utalentowany i wspaniały :D
ZACHWYT tylko i wylacznie. Najbardziej "ambitnie wzruszajcy" film jaki mialam okazje widziec. 10 i tyle.
Ja też lubię ten film, a nie jestem lesbijką. Musisz się z tym pogodzić, że ten film jest przeznaczony dla wszystkich dojrzałych widzów, bez względu na poglądy, rasę, płeć, zainteresowania, a także orientację seksualną. Przypominam też, że sodomia może mieć charakter homoseksulany, jak i czysto heteroseksualny.
Bzdura. To tak, jakbym miała być lesbijką tylko dlatego, że daję jakiemuś bardzo dobremu filmowi mniej niż 10, w którym są tylko związki heteroseksualne. Zresztą, nie dałam temu filmowi 10, bo scenariusz mógłby być, według mnie, trochę lepszy. Dodałam go do ulubionych właśnie za ciekawy temat i odwagę jego twórców (szczególnie aktorów).
Możliwe, że są i tacy, ale zapewniam Cię, że jest wielu ludzi, którzy podchodzą do tego filmu w podobny sposób, co ja.
Z filmu "Meet the feebles" Petera Jacksona. 'The sodomy song' :) - http://www.youtube.com/watch?v=BCcaMIcwz30 Polecam film xD
Na razie mam bardzo wolny Internet, więc ciężko mi będzie obejrzeć jakikolwiek filmik. Obejrzę w bardziej sprzyjających warunkach:)