Podstawowe zasady kina amerykańskiego:
1. Każda dziewczyna posiadająca starszych braci umie odpalać samochód bez kluczyków ( moja siostra w takim razie jest jakaś lewa... ).
2. Każdy koleżka ze skórzaną twarzą jest praktycznie niezniszczalny, nie krwawi i się nie męczy ( radzi sobie doskonale nawet ze zranioną nogą i odciętą ręką ).
3. Każda rodzinka mieszkająca na peryferiach ma obsesję na punkcie prania prześcieradeł ( zawsze i o każdej porze na podwórzu suszy się conajmniej kilkadziesiąt sztuk ).
Nieno ale tak na poważnie to film zajebiście mi się podobał mniej więcej do połowy. Dalej już był standard, czyli: uciekanie, przewracanie się, zabawa w chowanego itp. Muszę jednak przyznać że zostało to wszystko zrealizowane dość sprawnie. Nie jest to film zły, ale jednak to tylko remake. Mnie osobiście zaczyna drażnić wszechobecny standard amerykańskiego horroru, w którym nastolatki krzyczą, biegają, wywracają się, wpadają na siebie i tak dalej. Mamy to w każdym filmie tego gatunku.
Ogólnie można obejrzeć... do połowy, która jest zajebista. Dalej wieje nudą...
Mnie osobiscie najbardziej rozbroila jedna rzecz...gosc tyle razy przegazowywal ta pile,ze powinno mu paliwa zabraknac..dwa - kiedy pila spada na ziemie nie kreci sie w kolo,bo lancuch juz nie pracuje.To tak na marginesie...
Wogole..film byl bardzo sredni..nie ogladalem poprzednich odcinkow, ale wydaje mi sie ze byly lepsze..nie polecam nikomu tej czesci
Mi się film podobał. Wiem, że w wielu horrorach "...Każda rodzinka mieszkająca na peryferiach ma obsesję na punkcie prania prześcieradeł..." Ale czy to nie dodaje klimatu??
Film Moim zdaniem super :)
Kilka razy nawet podskoczyłam w kinie
nie ma sie co czepiac zadko ktory film jest idealny. mysle ze w kazdym znajdziemy jakieś wady. ale ogulnie gra aktorow bardzo dobra. Mnie najbardziej podobała sie ta scena na koncu co ona wsiada do ciezarowki i mowi prawie to samo co to dziewczyna co ja napoczatk do auta zabrali.
Ja jestem jak najbardziej na tak Dla mnie film świetny!! :)
Punkt 1 W takich autach starociach to bezproblemu odpalało się przez kabelki, sam w swoim vw tak odpalałem jak mi stacyjka się popsuła :]