PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Oglądałem jednego dnia "PIŁĘ (saw)" oraz "Texańską masakrę..." No i dużo straszniejsza i ciekawsza była masakra niż przereklamowana PIŁA!

_chreo_

zgadzam sie z Toba. PIŁA jest przereklamowana

użytkownik usunięty
_chreo_

no pewnie! teksanska jest po prostu genialna no i rzaczywiscie straszna

użytkownik usunięty

nie podzielam takiego entuzjazmu i w dodatku martwię się kiedy pojawi się naprawdę dobry, mrożący krew z żyłach horror, a nie kolejna "komedia"...

użytkownik usunięty
_chreo_

"Masakra..." wcale nie byla straszna tylko nudna Można było przysnąć na tym "rewelacyjnym" filmie. A co do "Piły" to nie jest film przy oglądaniu którego widz ma sie bać!!To jest psychologiczny film i uważam że jest jednym z lepszych które osatnio ukazały sie w polskich kinach.

użytkownik usunięty

No wiesz ja niepowiedziałabym że ,,Masakra..." była nudna ale każdy ma swoje gusta. Ja osobiście też wolę filmy psychologiczne, a ten film wcale niebył straszny tylko raczej obrzydliwy :( aż jeść sie odechciało. Ale ogółem to był człkiem fajny i ciekawy :).

użytkownik usunięty

No wiesz ja niepowiedziałabym że ,,Masakra..." była nudna ale każdy ma swoje gusta. Ja osobiście też wolę filmy psychologiczne, a ten film wcale niebył straszny tylko raczej obrzydliwy :( aż jeść sie odechciało. Ale ogółem to był człkiem fajny i ciekawy :).

ocenił(a) film na 3

Co tam jest pscyhologicznego??? Nie horror, to thriller... ale bynajmniej daleki od psychologicznego.

The_Perfect_Drug

A mnie tak dla kontrastu nie podobało się ani jedno ani drugie. Nie jestem fanką filmów, których podstawowym elementem jest bryzgająca z poodcinanych kończyn krew czy zmasakrowane na miazgę twarze. ( To tylko takie przykłady niekoniecznie związane z filmami bo te wyłączałam po pierwszych dwudziestu minutach) Psychole latający z piłami mechanicznymi czy tez innymi mnie absolutnie nie pociągają ;)

Pozdrawiam ("...") Iskra