PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Totalnie super wypasiony horrorek.Już długo nie widzilem tak dobrego filmu-nic tylko ogladać...Moja ocena:9.5/10.To 0.5 punkta to za to że taki krótki;)

Dawid20

zdecydowanie za brutalny!!! Ludzie, lubiecie patrzeć na krew i cierpienie innych?! Przecież tam grali tacy ludzie jak my! Może i na filmie wyglądało mało przekonywująco, ale jeżeli np. jakiś wariat obejrzy ten film i będzie go chciał naśladować?! To że film został oparty na faktach autentycznych to nie znaczy że jest super mądry i pouczający.

Toksyczna

Ej to że ktoś jest psychopatą to niezależnie od tego czy zobaczy ten film,czy inny,w kinie lub w tv to i tak zrobi to co miał zamiar zrobić.Film nie tworzy rzeczywistości!A co do sprawy brutalności:ja ten film oglądnołem bo chciałem a inni jeżeli nie chcą to nie muszą-nikt nikogo do niczego nie zmusza.A poza tym to jest tylko film-fakt iż opraty na prwdziwych faktach,ale każdego dnia ktoś jaest zabijany czy to na ulicy czy we wlasnym domu i my nie mamy na to wplywu

ocenił(a) film na 3
Toksyczna

Kochamy i nawet było jej zdecydowanie za mało. Sceny, gdy tą piłą przeciną dziewczynką powinny być pokazane, a tu takie 'pitu pitu'.