PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

czekam na Wasze komentarze. Jak oceniacie fabułę , efekty specjalne i ogolnie cały film po obejrzeniu w skali od 1 do 6.

Ja dopiero dzis widzialam ten film. Powiem tak : sam początek zapowiadał sie niezle. (nawet sie bałam chwilami ale moze dlatego ze ogladalam go sama ) ale szczerze mowiac to juz tak w połowie, po 15 minutach ogladania jak ten koleś biega z piłą i jest cały czas to samo, to na pozostałą część juz nie bardzo chcialo mi sie patrzec Fabuły wielkiej ten film nie mial...
spodziewałam się czegoś lepszego.
ogolna ocena : 2+
teraz Wasza kolej ;)

użytkownik usunięty
Kamcia_2

film jest beczny, a najlepszy jest ten krawiec który robił sobie ubranka z ludzkiej skóry:):):). ogólnie to świetna komedia na którą warto pójść. osobiście uważam ze spokojnie mogą pójsc na to nawet dzieci. tylko się dobrze uśmieją, a śmiech to zdrowie hahahahahahahahaha

Kamcia_2

hmmm jesli tam byly jakies wysmienite effekty to niech mi ktos powie gdzie:) to po pierwsze:) po drugie jak juz czesto sie to wypowiadalem to TEKSANSKA MASAKRA PILA MECHANICZNA!!!!!! a nie mlotkiem,sikiera czy lyzeczka;)) po trzecie hmmm a czy wiesz ze ta historia wydarzyla sie naprawde i podobno wlasnie PILA zostalo zabitych tych kilka osob wiec czym LEATHER FACE mial ich zabic??? a co do fabuly to zgodze sie z Toba jest jaka jest po czwarte czy ten film mial byc ambitny...??? raczej nie:) ale w skali od 1do 6 daje 4:)
Pozdrawiam

Thedues

4 to ja bym dła filmowi pod pt. "klątwa" :)
teksanska masakra sie do tego nawet nie umywa :) to było coś :D

Kamcia_2

hmmm ale zobacz ze to dwa clakiem rozne filmy!!TCHM miala byc straszna i przerazajaca a THE GRUDGE straszyla sytuacyjnie i tez dzieki muzyca Younga:) nie porownywalbym tych dwoch filmow:)