PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

JA oglądałem do tego jak ten morderca odciął nogę temu chłopakowi i koniec sceny zasnąłem hehe :D a jak było u was?

mesogog

ja oglądałem całość. ale to dlatego ze w tym roku poszedlem spac moze 5 razy przed połnocą wiec jestem juz nocnym markiem :)

tomasz_user

ja ogladalam całe hehe. świetny film ;d

ocenił(a) film na 6
Ladybaby

dotrwałem, ale wiedziałem że jak zamknę oczy to już nie otworzę...:D

rasheed777

Ja oglądałam do końca. Teraz już wiem na czym chyba wzorowali się twórcy Wrong Tur. Miałam cichą nadzieję, że to dziecko ją capnie , no wiecie taki brak happy endu, że niby jednak z wyglądu normalne ale bestyja w środku ;)

ocenił(a) film na 10
Ewcia78

W te wakacje chodze spać ok 2 i 3 w nocy wiec dla mnie to żaden problem xDD

ocenił(a) film na 3
Ladybaby

"swietny film" hehe dokladnie :D tak to sie nawet nie usmialem na "w paszczy krokodyla" ktory lecial przed teksanska masakra, a ogladalem calą bo to byl pierwszy (i raczej ostatni) raz. jako komedia dalbym 6/10 ale ze to niby horror to takie dobre 3.

ocenił(a) film na 10
Ladybaby

racja film Rewelka ;]

ocenił(a) film na 5
turek86_pwse

Napisz ktoś proszę jak film się skończył, zasnąłem jakieś pół godziny przed końcem, ale co jakiś czas udało mi się otworzyć oczy i zerknąć. : D

ocenił(a) film na 10
Czandler_Bing_STG

jedna laska przeżyła, zabrała małe dziecko od tych wariatów i rozjechała tego całego szeryfa

elegancko

ocenił(a) film na 5
turek86_pwse

A co się stało z Leatherface'm? Teraz kojarzę, że Jessica Biel rozjechala szeryfa. : D

mesogog

ja oglądałem i wiedząc co to za fim udało mi sie na straszniejsze momenty zamykac oczy xd

ocenił(a) film na 4
bodzio2701

Przez to zę film popularny dość liczyłem an coś więcej ale się zawiodłem 4 :)

ocenił(a) film na 8
kalaf3

A mi się bardzo podobał ; D Nie zasnęłam, bo chodzę późno spać ; ] Świetny film ; D