JA oglądałem do tego jak ten morderca odciął nogę temu chłopakowi i koniec sceny zasnąłem hehe :D a jak było u was?
ja oglądałem całość. ale to dlatego ze w tym roku poszedlem spac moze 5 razy przed połnocą wiec jestem juz nocnym markiem :)
Ja oglądałam do końca. Teraz już wiem na czym chyba wzorowali się twórcy Wrong Tur. Miałam cichą nadzieję, że to dziecko ją capnie , no wiecie taki brak happy endu, że niby jednak z wyglądu normalne ale bestyja w środku ;)
"swietny film" hehe dokladnie :D tak to sie nawet nie usmialem na "w paszczy krokodyla" ktory lecial przed teksanska masakra, a ogladalem calą bo to byl pierwszy (i raczej ostatni) raz. jako komedia dalbym 6/10 ale ze to niby horror to takie dobre 3.
Napisz ktoś proszę jak film się skończył, zasnąłem jakieś pół godziny przed końcem, ale co jakiś czas udało mi się otworzyć oczy i zerknąć. : D
jedna laska przeżyła, zabrała małe dziecko od tych wariatów i rozjechała tego całego szeryfa
elegancko
A co się stało z Leatherface'm? Teraz kojarzę, że Jessica Biel rozjechala szeryfa. : D