PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

bez masakry

ocenił(a) film na 7

Niestety nie moge w pelni wypowiedziec swojej opinii na temat tego filmu, bo nie widzialem w calosci pierwowzoru, tylko jego zajawke :(. Mimo wszystko rozczarowalem sie. Sam zwiastun pierwowzoru Masakry byl straszny, czego nie moge powiedziec o calym remaku. Teksanska Masakra Pila Mechaniczna to przeciez horror gore, ktory powinien byc krwisty do granic (przynajmniej tak mi sie wydaje), a widz powinien po nim miec mokre gacie i obzygany kibel. Produkcja z 2003 roku TAKA NIE JEST!!! Ale w sumie, to ciezko zrobic remake, ktory dorownywalby pierwowzorowi. Jak ktos nie widzial pierwowzoru, to moze isc na remake, ale nie wyjdzie z kina zachwycony (i zostawi czyste sale).

han_lecter

Nie zawsze krew w filmie jest najważniejsza chociaż tytuł na to wskazuje tu liczy sie bardziej fabuła, a ona mi sie poprostu podobała i tyle. A co do rzygania w kinie i lanie w gacie to ten fil taki jest no może bez tego rzygania bo nie jest obrzydliwy, ale trzyma w napięciu. Zresztą mnie sie nigdy nie chciało rzygać na widok krwi, bardziej na widok głupich ludzi.