PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

film obżydliwy

użytkownik usunięty

czasem robiło sie naprawde niedobrze patrzac na niektore sceny, jestem zniesmaczona filmem

użytkownik usunięty

a ktore to sceny ?
Przepraszam a ktore to sceny wywolaly w tobie niesmak ? Pytam z ciekawosci, bo mi film przypadl niezwykle do gustu. Juz dawno nie widzialem czegos takiego i milo przy nim wypoczalem po pracy. Ten film udowodnil iz mimo iz "ameryka tez sie sypie..." , to jednak nadal kreca dobre filmy. Niestety bardzo rzadko...

jak po tym ci sie zrobilo niedobrze to obejrzyj "Gozu" Ja myslem ze mam mocny rzaladek , ale sniadanko przy tym filmie cos mi kiepsko szlo ;]

zobacz orginał !!!! a nie to coś tam dopiero jest NIESMAK...:) film zdecydowanie mocniejszy z przeciwienstwie do tego "filmiku" zreszta widać ze autorzy zrezygnowali ze scen okrucienstwa (przynajmniej je zmiejszyli) moze chcieli go umieści w przedziale od 15 lat wiecej kasy co? niz od 18 zenada...ORGINAŁY SA LEPSZE OD KOPII.....

zobacz orginał !!!! a nie to coś tam dopiero jest NIESMAK...:) film zdecydowanie mocniejszy z przeciwienstwie do tego "filmiku" zreszta widać ze autorzy zrezygnowali ze scen okrucienstwa (przynajmniej je zmiejszyli) moze chcieli go umieści w przedziale od 15 lat wiecej kasy co? niz od 18 zenada...ORGINAŁY SA LEPSZE OD KOPII.....

użytkownik usunięty
thom95

Obuch Leatherfejca lub cięcie piłą inwalidy na wózku... więcej nie napisze!!!
Pierdolcie się!!!!!!!!!!
Pozdrawiam ekipe z http://horror.superhost.pl/forum/ [horror.superhost.pl/for ...]