weź spi r da la j stąd nie rozumiesz , że nikt cie nie chce won prymitywny dresie
przyjde,przyjde i zglosze kazda wasza wypowiedz a takze was jako osoby oglupiajace portal.dydki
zapraszam na moj blog gdzie wysmiewam 'inteligencje' tego pajaca.jak bedzie wystarczajaca ilosc komentarzy zaczne wysylac link po wszystkich forach gdzie udziela sie ten jelen;]
pozdro
Coś ty na takie wszy . Na dzieci i zwierzęta a nie na wszy na nich wpłacałem ostatni raz xOO
Jak wróce złoje ci dupsko pasem który dla ciebie kupiłem
Ty gówniarzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XDDDDDDD
Nie przejmuj sie oni piszą ( its fun) ze jesteś idiotą tylko zee względu na to że nie lubisz LORty
Przejmować się tymi baranami . Heheheh żal mi słów na nich zaczęli z nudów i teraz beczą .
Nie. Wszyscy piszą, że Kileeer jest idiotą, bo to prawda. Ty zdaje się jesteś nie mniejszym od niego, baranie.
Nie lubiąc trzeba szanować o czym wy nie macie zielonego pojęcia. Zero argumentów, tylko jakieś kłótnie i nic z tego nie wynika. Jeszcze tak dalej i administratorzy będą mieli co blokować.
TO wyjdź po.j,ebie który czytania nie opanował tak trudno sie tego domyślić 10n latku ? Wy macie co ś z głową normaln ludzie by zrezygnowali ty jesteś( i inni) papugującym 10 latkiem
Po** nie są tak denerwująca a jeśli jestem idiotą to Cro 90 to Buszmen z zoo . Tak BO Tak żaden argument Lordzi e kiełbasie zależy na argumentach które otrzymał już dawno kolejny punkt tego , że nie umie czytać mam już 2
Klasyczna arogancja, albo wrodzona patologia. Wiele osób wie co to kultura ale wy, nic z tych rzeczy, dalej swój świat. Pisowni można wam pozazdrościć i jakie byki strzelacie.