Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553330
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Czy ty wogóle wiesz co to jest. Zastanów się lepiej co mówisz i co piszesz. Widoczne tobie internet nie służy.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Ani tobie ośle wiesz co to wzajemność zacząłeś od obrażania mnie a teraz kultury chcesz .

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

Administratorzy powinni nie tyle blokować, co banować. I wtedy chociaż by spokój był. Prześledź początkowe wypowiedzi autora tego tematu i nasze odpowiedzi.
Kileeer poległ na argumenty już dawno, ale ta oczywista prawda do niego nie dotarła. Teraz znalazł sobie przydupasa Delivery i błazenada w ich wykonaniu trwa w najlepsze. Ciśnie się na usta sporo niezbyt wyszukanych określeń (parę z nich wyżej padło za co trochę mi wstyd, ale w końcu się wnerwiłem...)

Największą wadą Internetu jest zrównanie głosu takich debili z osobami bardziej normalnymi. Cokolwiek byśmy nie napisali, te przygłupy i tak się będą odszczekiwać... I gdzie tu logika, rozsądek i prawda, o którą ponoć chodzi ? Chyba należy zostawić tą garstkę patafianów samą sobie i doprowadzić do tego, by ich wypociny wylądowały na drugiej stronie tego forum.

ocenił(a) film na 1

Weź się zamknij było dobrze jak ciebie nie było więc sio ciebie nie powinno być na ziemi. Debil 0 waszych kochanych argumentów a mi zbrzydły już wpisy takiego pięciolatka jak ty więc wypad

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Przydupasie Cro90 dobre Taki smarkacz ze spanch boba
Weź kiki on nie pójdzie za głup na to a jak skasują nam kota zesra si ze szczęścia dzieciak

ocenił(a) film na 10

ALe zwalony obroni a on bezpodstawnie przydupasami z nicelodiona ciska

ocenił(a) film na 1
Delivery

weź to bachor bez kultury chyba będe go ignorować jak saczo

ocenił(a) film na 10
Kileeer

sanczo debilu! i przypominam ci ze nie jestem dziewczyna.deklu buahahahahahahaaha!
a co do kultury to tobie jej brak juz nie wspominajac o tym chamie i prostaku delivery.ladna parke tworzycie pederasci od 7 bolesci!:)

ocenił(a) film na 10

Spokojnie zgłosiłem tematy do usunięcia. Jak to nie poskutkuje to trzeba będzie ich zgłosić.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Jednak nie umiesz iść ciebie i resztę napewno skasują

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Odkrycie świat by był wtedy idealny pogódź si oni nie pójdą będą nadal tutaj dawać prym wpisy

ocenił(a) film na 1
Delivery

Szkoda prośby nie skutkują rozkazy trzeba zgłosić ich .

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ja to już zrobiłem

ocenił(a) film na 1
Delivery

Mi szkoda czasu przynajmniej zostanie ślad po tych prymitywach

ocenił(a) film na 10
Kileeer

weź za chwile tu wbiją

ocenił(a) film na 1
Delivery

Oni tu są

ocenił(a) film na 10
Delivery

weź jak w horrorze xd boje się XD

ocenił(a) film na 1
Delivery

haha ja nie

ocenił(a) film na 10
Delivery

przeciez ty nawet nie wiesz jak to zrobic.musialbys sie nauczyc myslec a to w twoim wypadku jest awykonalne.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

To ładnie skłamałeś, nadal nie odpuścisz. Twoja sprawa.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Hipokryta z takimi zerami jak ty nie rozmawiam żegnam

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Dalej prowokujesz, żałosny dzieciaku.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Weź się zamknij i wyjdź 10 latku bo nikt cie tu nie chce. Zrozum to

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Żałosne teksty, tak jak i osoba, którą reprezentujesz. Ciągle ci się wydaje jak Hitler albo Stalin, że jesteś lepszy od innych. Twoja głupota nic nie przebije. Sam sobie możesz wydawać rozkazy, nudny pusty elemencie.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Ja cie ty jesteś jakiś trudnym 10 latkiem. Nie nie uważam może daj przykład ,,twoja głupota nic nie przebije " żałosny prowokacyjny tekst którym obrzucałem się z innymi jak miałem 9 lat

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Najlepiej jak zapiszesz się do psychiatry albo psychologa. Wystarczy zobaczyć to co wypisujesz i jak to kierujesz do poszczególnych osób. To jest obsesja albo wrodzona nienawiść do innych osób.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Boże nie pasuje ci to wyjdź . Obsesja ? Psychiatryk przynajmniej mnie chce czy pedagog a ciebie nikt więc won Natręcie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Coś ci zrobiłem, albo w tym przypadku zrobiła twoja przeszłość. Tacy ludzie nie robią nic bez powodu, wszystko musi mieć przyczynę i skutek. Zła sytuacja rodzinna, mieszanie się w politykę, albo brak przyjaciół. Są różne powody. Najlepszym przykładem jest obsesja, często przez nią ludzie popadają w nienawiść. Więc tak jak mówiłem w takim przypadku to prowokacja, jest twoją najlepszą bronią, jak i zgubą.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Nie mam obsesji , bo jak zakładałem temat nie znałem ciebie i na żadnym forum 1 ci nie napisałem ty tu wkroczyłeś i skrytykowałeś w stylu władca jest najlepszy gówno się znasz . I ty kontynuujesz rozmowę mówiąc , że mam obsesje .
NA rodzinę nie narzekam miałem the best
Polityka mnie nie interesuje
A ja jestem typem samotnika ale mam wielu przyjaciół.
Coś jeszcze?
DO skrytykowania

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Nie tędy droga, nie tędy. Chcesz, żeby wszyscy myśleli tak jak ty, więc próbujesz komuś coś wmówić typowo np.wyzywając od gówien, abo gówno coś ma racje(żadna to kulturalna rozmowa). Ja sądzę inaczej od ciebie, ale jeśli ktoś zaczyna działać nerwowo na innych to temat się rozkręca. To tak jak z ogniem, zaczyna się powoli.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Nie próbuje ci tego wmówić .
Kochaj sobie władce ile tylko chcesz ja wyraziłem swoją opinie a ty swoja Fajnie?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Kochać można dziewczynę, albo żonę. Żeby kochać film, chyba, że czysto w przenośni. Wolę określenia uwielbiam, najbardziej lubię, bardzo lubię lub prosto lubię.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Ludzie gówno mnie to obchodzi porostu zamiast słowa kocham wstaw inne i się ciesz .

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Przecież wiadomo.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Co tu natłok Crea90 ?

ocenił(a) film na 10
LordWieslaw55

Działanie czysto prowokacyjne, przesycone arogancją.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Co chcesz dziecko osiągnąć ? Zostawisz ostatni wpis o to ci chodzi , bo ja założyłem temat . Natręt stwierdzam fakt a nie oceniam Więc rozumiesz po polsku czy mam pisać po chińsku, że jak coś ci nie pasuje , to droga wolna . TO ty zacząłeś prowokować . Po raz pierwszy a także teraz
Więc wniosek , że mnie twoja opinia , że mam się leczyć mało obchodzi .
A co do arogancji oczekujesz , że będę pisać jak ? Jak ty tak piszesz , to nie oczekuj tolerancji

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Po co ci to, nie szkoda zdrowia. Pomyśl pierwszy kto stworzył temat i wyzywał ludzi o wariatów, albo fanatyków, idiotów, debilów. Gdy nie ty nie było by tyle stron, nie ma w nich nic rozsądnego. Ten temat dawno powinien zostać zamknięty, a że administratorzy są na rękę i cenią nietolerancję co zrobić. Nie sztuką jest wyzywać, lub być wyzywanym, a rozsądnym.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Boże gdyby im zależało to by dawno na 3 stronie wyszli nie uważasz tak ci zależy żeby skończyć , to skończ a nie mów , że to zrobisz tylko to po-prostu zrób

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Spokojnie to się może skończyć, ale pierwszy ruch musi zrobić właściciel postów. To jak z firmą interes się nie kręci, trzeba z tym skończyć. Proste?

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Może nie chce jak ty chcesz to idź kur** Nie rozumiesz pojęcia słowa idź sobie?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Dzisiaj jest to bardzo popularne, rozkazywanie. Jednak nie praktyczne, więc jakoś z tego punktu widzenia końca nie widać, ogółem.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

I fajnie

użytkownik usunięty
Kileeer

Jak miałeś 9 lat? Z dwa- trzy lata temu?

ocenił(a) film na 1

A ty 7 rok temu więc nie jesteś lepszy i się zamknij BO nawet nie wiesz ile mam.

użytkownik usunięty
Kileeer

Nie wiem ile masz i mało mnie to obchodzi. Mogę natomiast po twoim poziomie umysłowym i umiejętności (a właściwie to braku takowej) pisania określić przedział wiekowy. 11-16 lat. Nie masz więcej. Popraw mnie jak się mylę, szczawiu.

ocenił(a) film na 1

Szczaw to rośnie ci w głowie zamiast mózgu i go pielęgnujesz .

Długo cie nie było i było fajnie więc zachowaj swój prymitywny wpis , a jak tak bardzo cie paluszki świerzbią to idź obierać ziemniaki.

Oceniasz go po 400 wpisach jeśli tak patrzeć to jesteś 10 latkiem z patologi który rzuca epitety jak się poddenerwuję

A jak naprawdę , to ja nie wiem i prawdę powiedziawszy nic mnie to nie obchodzi

użytkownik usunięty
Kileeer

Zero kontrargumentów, znaczy się, że trafiłem. Dostarczasz kolejnego dowodu na to, że jesteś szczylem. Atakujesz każdego pisząc, że jest dzieckiem i ma 10 lat. Dlaczego nie czternaście albo piętnaście ? W końcu to też dzieci.
Odpowiedź jest dość prosta - sam masz tyle i pozjadawszy wszystkie rozumy uważasz się za kogoś inteligentnego, ergo dorosłego. A słoma z butów i dziecięcy infantylizm wyłazi z każdego twojego postu. Nie odpisuj, bo jedynie się pogrążysz.

ocenił(a) film na 1

Jesteś zdrowy chyba nie nie mam 10 lat a moim zdaniem 14 lat , to osoba która powinna być samodzielna.
Kontrargumenty myślisz , że będę ci podawał .
Sam sobie zaprzeczasz dzieciaku masz niech ci będzie 5 latku
Jesteś człowiekiem namolnym i nie rozumiesz , że nikogo nie interesuje twoje zdanie
Takie teksty ty masz są dobre w szkole ale nie tutaj
Pogrążam się ja ? Ty tu robisz cyrk
Żal mi cie nawet jeśli coś mi nie odpowiada , to nie czytam tobie jak widzę robi wielką różnice .

użytkownik usunięty
Kileeer

"Kontrargumenty myślisz , że będę ci podawał . "

Sam rozpocząłeś dyskusję zakładając ten temat i jeżeli nie chcesz wyjść na niepotrafiącego obronić własnych tez lamusa to wypadałoby jakichś kontrargumentów czasem użyć.