"Ale je się przedstawia mądrym osobom"
Dokładnie. Ty do nich nie należysz. Dobrze, że chociaż z tego sobie sprawę zdajesz.
"a po za tym nie zapraszałem cię tutaj ."
Zacytuję twoje własne słowa:
to wolny filmweb
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adca+Pier%C5%9Bcieni+Powr%C3%B3t+Kr%C3%B3la-20 03-11841/discussion/Oskary,1621993?page=2
Dobra czytać nie umiesz.
pomyliłem się w słowie jestem tylko człowiekiem Ja do nich należę lecz tylko 2 osoby na tym portalu oprócz mnie (na pewno nie ty)
Aha sprawia ci ten temat przyjemność
Nie jestem masochistą i pisanie z imbecylami przyjemności mi nie sprawia. Traktuję to jako obowiązek szanującego się filmwebowicza - wszelkie przejawy głupoty należy tępić i stąd wyplenić. A jednym z takich przejawów jesteś ty sam.
Ty jesteś powalony . Jak ja czegoś nie lubię i nie muszę robić , to tego nie robię . Jesteś tylko wulgarny i sam się stąd wywal , bo to nie jest twój obowiązek tylko to lubisz
Obrażasz mnie od imbecyli a sam nie jesteś lepszy
Mylisz się kolego - jestem znacznie lepszy. Ba! Wszyscy poza tobą i twoim kolegą z oślej ławki o nicku Delivery są od ciebie lepsi. O wiele i pod każdym względem.
Haahah śmiech do bólu jesteś na poziomie sanczopansy Więc dla ciebie wylizać stopę żula to coś ( zniżam się do twego poziomu) A co do Delivery uważasz tak , bo mnie popiera . Pod względem głupoty i ignorancji wyprzedzasz mnie 1 . Idealista i perfekcjonista . Za pewno jesteś rasistą i seksisto a także katolikiem ? Podobał ci się czyn Berevika?
"Idealista i perfekcjonista . Za pewno jesteś rasistą i seksisto a także katolikiem ? Podobał ci się czyn Berevika?"
Pofolguj sobie głupocie i chamstwu. Przecież to nie wszystko na co cię stać. Dodaj jeszcze antysemitę, homofoba i faszystę. I co tam jeszcze ci przyjdzie do tego pustego łba
Ja cie aleś ty głupi ,,przyjdzie do tego pustego łba "COś tam musi by dzieciaku.
Zjeb.any jesteś i tyle. Nie wiem jak tępym trzeba być ch.ujem, by wyskakiwać z takimi tekstami jak ten o Bereviku. Pierd0l się zaj.ebany ciole, tyle ci powiem .
Takiego szczyla jak ty to jedynie za łeb chwycić i kilkukrotnie jebnąć o betonową powierzchnię. Mocno.
Na ciebie szkoda słów więc zamilcz
Rozumiesz po polsku zamknij się nie chce cie czyta dzieciaku bo dorosły nie używa takiego słownictwa . Więc zamknij się i idź sobie . Nie rozumiem jak możesz mieć jeszcze konto oceniasz mnie szczyl bez podstaw i pragniesz kontrargumentów więc pasuje ci ta rozmowa e nie mów , że to jest twój obowiązek , bo nie jest doNIEwidzenia
Wiem ten debil sanczo cie wkurza on czytać nie umie napisałem , że jak mi odp to znak , że jest debilem .
a poza tym nie wiem po co on do mnie pisze myśli , że mu odp .
Wyjątkowy dzieciak ;)