Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Każdy może mieć swoją opinię, dopóki nie mówi, że tak genialny film jest do dupy i w ogóle bez sensu. Można go nie lubić, można się nie zachwycać, ale krytykować nie

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Dlaczego ? A genialny jest tylko twoim zdaniem .

ocenił(a) film na 10
Ryloth

A biorąc pod uwagę te twoją listę, to zupełnie nie znasz się na takich filmach. Nie wiem jak można nie lubić melodii i nie uznawać efektów w WP.

ocenił(a) film na 10
Ryloth

Genialny jest tylko moim zdaniem? Ehh... Nie czytałaś poprzednich komentarzy, poczytaj recenzje, opinie o filmie w internecie, te światowe jak i prywatne i zobaczysz czy tylko moim zdaniem.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

10 osób czy tam więcej a świat nie zakłada się tylko z takich , więc tylko 1tyś ludzi tak uważa.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Tyle, że światowe recenzje nie piszą byle jakie osoby tylko znawcy filmów i nie takie trolle jak ty.

Muzyka nie, dźwięk tak, gdzie tu logika, przecież to sam żeś wypisał.

1 tyśtyśtyś osób to się zgodzę.

Chyba nie rozumiesz. Nie musisz lubić tego filmu, tylko nie krytykuj pół świata i tych co rozdają nagrody, że uważają ten film za arcydzieło, bo się kompromitujesz.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Po pierwsze dziecko JA wyrażam swoją opinie I co z tego , że piszą recenzje DLA MNIE ten film był dnem i mogę wyrażać ocenę .

Po drugie jeśli sugerujesz , że jestem 5 latkiem , to się zachowuj nie jak dziecko tylko jak dojrzały człowiek A dorosły jak widzi jakiś tępy temat czy jak tam go opisałeś , to nie czyta .

Muzyka i dźwięk , to różne różności dostał za Muzykę , Dźwięk i Piosenkę I z tych 3 lubię tylko dźwięk

To wolny kraj i wygłaszam opinie . Cyba w temacie nie obraziłem żadnego użytkownika i nie kompromituje się , bo każdy ma inne podejście do tego filmu .

Oglądałem go wczoraj podobał mi się ale w sposób zobaczyłem zapomniałem . I, to nie jest film genialny tylko wybitny a , to dwa różne sformułowania.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ale ten temat i twoje wypowiedzi są śmieszne, więc go czytam, zwłaszcza twoje posty, które pisałeś poprzednio.

Zgodzę się, że to nie arcydzieło, jeżeli dopiszesz "dla mnie" i zakończymy dyskusję. Bo każda taka wypowiedź powinna zawierać stwierdzenie "wg mnie" bądź "dla mnie" i nikt się nie będzie kłócił.
Czyli jeśli napiszesz: WP nie jest arcydziełem wg mnie i mnie się nie podobał to będzie gut. Bo to tylko twoje zdanie. Rozumiem przecież, że nie wszyscy muszą lubić WP.

Aha, i nie wyzywałem cię od dzieci, ty sam zacząłeś.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Nie tylko gorzej od trolli. Więc Według mnie itd...

ocenił(a) film na 1
Ryloth

A poza filmografią i dyskusją na tym temacie Masz leksykon Kałużyński & Raczek ??

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Znam się. i widać lepiej bo melodie w 100% popieram czyli DŹWIĘK. I to nie moja lista wysłałem link . Inteligentny Rylothosie

użytkownik usunięty
Kileeer

to znaczy tutaj bym się wtrąciła :) do dźwięków nie zaliczają się same utwory czy melodie . liczą się także odgłosy np.: różnych walk jak w filmie władca pierścieni ) . to wszystko zsumowując we wspomnianym filmie było jak najbardziej doskonałe :)

ocenił(a) film na 1

Mnie chodziło o tą muzyczkę bez śpiewu . Na muzyce nie znam się aż tak lubię tylko je słuchać

użytkownik usunięty
Kileeer

ok :) czyli chodziło ci o utwory w tle :)

ocenił(a) film na 1

http://www.youtube.com/watch?v=n8jznWAwnzI O to Idealne i doskonałe jedyne w swoim rodzaje świetne jednym słowem

użytkownik usunięty
Kileeer

Tak masz rację :) to naprawdę piękne i jedyne w swoim rodzaju :) szczerze mówiąc mi się jeszcze podoba z piosenek ,, gollum's song '' - emiliana torrini ; ) to dość specyficzna jak i zarazem śliczna piosenka :)

ocenił(a) film na 1

Wyjątkowy głos ma emiliana torrini bardzo mi się podoba ta piosenka

użytkownik usunięty
Kileeer

mnie też :) podoba mi się także piosenka may it be - enya :) ale sądze ,że gollum's song jednak lepsze :)

ocenił(a) film na 1

Moim nr 1,2 to
1 Louis Armstrong-What a wonderful world
2 John Lenom- imagine

użytkownik usunięty
Kileeer

tak :) ja też bardzo , bardzo lubię piosenkę What a wonderful world :) podoba mi się także głos leony lewis ( to tak już inne klimaty ) w piosence I see you :) naprawdę bardzo mi sie spodobało to wykonanie :) ona ma naprawdę bardzo dobry głos ; )

ocenił(a) film na 1

Też ja lubię ogólnie dużo artystów.

A , co do trylogii wole Pottera. Mniej opisów więcej akcji .

Dużo osób go czyta , bo jest łatwiejszy od Tolkiena

Ale naj. bardziej lubię pożegnanie z afryka
(książkę i film)

użytkownik usunięty
Kileeer

znaczy się owszem książka harry potter jest całkiem niezła , przyznaję ale film tak bardzo mnie jakoś nie zachwycił. bardzo w tym filmie harry potter podobała mi sie muzyka ( genialna ) i nawet obsada :) ale i tak wolę władcę pierścieni :) to jest dopiero dzieło :)

ocenił(a) film na 1

Ja wole bardziej komedie w władcy niestety ginie wiele postaci pozytywnych jak i złych taki klasyczny film przygodowo fantasty . Wole mniej rozlewu krwi . Dlatego wole pottera. Jednaki wole filmy w stylu chihuahua w bevery hills legalna blondynka czy wspaniale z Leslie Nielsenem.

użytkownik usunięty
Kileeer

Rzeczywiście we władcy pierścieni ginie dużo bohaterów ale w potterze o ile pamiętam też :) komedie też lubię ale ostatnio oglądałam film sweeney todd co podchodzi bardziej na horror musicalowy ( choc w niektórych momentach było parę komediowych scen ) :) naprawdę dobry ( gra min.: johnny depp i helena bonham carter ) :) myślę ,że osobom które za fantastyką nie przepadają ale lubią właśnie tych aktorów może ten film trochę zaciekawi :)

ocenił(a) film na 1

No ale pod koniec . I za dużo krwi tam niema .

A z westernów uwielbiam Rio Bravo i Błękitnego anioła .

użytkownik usunięty
Kileeer

ja za westernami jakoś nie przepadam :) wolę fantastykę :)
lubię także oglądać filmy na podstawie książek agathy christie :)

ocenił(a) film na 1

Ja je kocham .

użytkownik usunięty
Kileeer

ja jak wcześniej napisałam kocham fantastykę ,ale w sumie nic do westernów nie mam ; )

ocenił(a) film na 1

Ja też ich nie lubię tylko te 2

użytkownik usunięty
Kileeer

aaa spoko :)A lubisz polskie komedie ? np.: tylko mnie kochaj czy coś w tym stylu ? :)

ocenił(a) film na 1

No są fajne aaaaalbo ciacho testosteron lejdis fajne

użytkownik usunięty
Kileeer

znaczy się ja tak bardzo za nimi ( ogólnie wiesz tylko mnie kochaj czy coś w tym stylu ) nie przepadam ale nie są złe :)

ocenił(a) film na 1

Ja lubię w sposób obejrzałem i zapomniałem . Z tych filmów nic nie wyniosłem ale się pośmiałem ;D

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Opisze teraz większość filmów

Tekst z jakiejś tam strony

GÓWNA - analiza i rodzaje

Gówno Duch
- czujesz, że gówno wyszło, ale nie ma go w kiblu

Gówno Czyste
- czujesz, że gówno wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym

Gówno Zasadzka
- nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami

Gówno Pijackie (Kackupka)
- następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli

Gówno Szampańskie
- masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z dupy wypływa gazowana ciecz

Gówno Przylgnięte
- kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu dupy

Gówno Wybuch
- poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań

Gówno Mokre
- podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły

Druga Fala
- kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wysrać

Gówno Pękająca Żyła na Ciemieniu
- ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji

Gówno Gigant
- wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg

Gówno Kłoda
- tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla

Gówno Gazowe
- jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z ciebie

Gówno Kukurydza
- jak sama nazwa wskazuje

Gówno Jak Chciałbym Się Wysrać
- kiedy chcesz się wysrać, ale wszystko, co możesz zrobić, to usiąść na kiblu, cisnąć i pierdnąć kilka razy

Gówno Naciąganie Kręgosłupa
- takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup

Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy)
- wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje ci dupę

Gówno Płynne
- żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje całą muszlę

Gówno Meksykańskie Żarcie
- tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć

Gówno Wysokiej Klasy
- nie śmierdzi

Gówno Spławik
- kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody

Gówno Egzorcysta
- piekąca, żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy, opryskując całą muszlę (patrz też: Gówno Płynne)

Gówno Zabawa w Chowanego
- wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca...

Gówno Królicze
- wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje srać z nudów.

Gówno Alfabet
- wychodzi powoli, z jedną lub więcej przerwami, a kiedy na nie spojrzysz, myślisz: "Czyż nie przypomina litery ...?"

Gówno Feministyczne
- nieważne jak wygląda ani jak wychodzi, i tak jest to wina mężczyzny

Gówno Pochodnia
- gówno, które tak pali dupę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia)

Gówno Dualnej Gęstości
- jedna część gówna jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym

Gówno Wstążkowe
- półpłynna materia fekalna, która jest zbyt cienka, aby sklasyfikować ją jako Gówno Kłodę, a również zbyt gęsta, aby była Gównem Płynnym. Wygląda raczej jak trzycentymetrowej szerokości brązowa wstęga z kolorowymi cętkami

Gówno Publiczne
- przypomina znane uczucie ciepłego, miłego smrodku, który naciera w niezbyt higienicznych kiblach publicznych

Gówno Mały Chłopiec
- wystarczająco potężne, aby zrównać z ziemią niewielkie miasto

Gówno Powódź
- wysrywasz tyle, jakby rozpruł się wielki worek z piaskiem; zazwyczaj kończy się zalaniem muszli i zostajesz sam na sam z brązową, ciastowatą masą

Gówno Sen
- kiedy nie byłeś w kiblu przed 2 tygodnie, to jest gówno, o którym śnisz

Gówno Betonowe
- gówno, które zostawiasz po 2 tygodniach niechodzenia do kibla

Gówno Chirurgiczne
- następuje po Gównie Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta

Gówno przekleństwo
- kiedy chce ci się srać idziesz do kibla a kiedy już masz usiąść na klopie to ci się odechciewa

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Kileeer cóż twój poziom wychodzi bardzo zerowy, masz bardzo dziwne upodobania. Szczególnie jeśli o takich rzeczach piszesz, może czas spoważnieć.

ocenił(a) film na 10
LordWieslaw55

Co jeszcze można było by dodać, jeśli według ciebie WP to żenada to Titanic to gniot, drentwe romansidło xD

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Szkoda że do września jescze daleko, przynajmniej było by mniej TROOLLLIII na forum .

ocenił(a) film na 1
darkempire

Po co wypisujesz 3 posty o swoim życiu w psychiatryku ?

,,żenada to Titanic to gniot, drentwe romansidło xD"

Jest lepszy
Ale nie jestem wariatem jak ty i olewam taką osobę mam w dupie twoja opinie bach orku 1 września do 1 klasy i nauczysz się ....

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Po po twoim poście widać prostotę w zdaniach i niestety jakże ubogim wyrazie inteligencji. W porównaniu z Władcą Pierścieni, Titanic taki słaby film, nudny romans, a nie film katastroficzny. Bynajmniej ja tak uważam, a ty wyzywając mnie od "wariatów", sam z siebie robisz fanatyka i to na tle prowokacji, pisząc na kilkunastu stronach o tym samym. Niestety jak chcesz się kompromitować to twoja sprawa. Nie uważacie, że to jest dziwne gościu wyzywa film od żenady, niestety to on sam z siebie robi żenadę, wyzywając fanów, sympatyków od fanatyków, wariatów. Tak jakoby padło stwierdzenie, że fani krzyża byli po pałacem. Nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania, albo udajesz wariata?

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

,,Titanic taki słaby film, nudny romans, a nie film katastroficzny. Bynajmniej ja tak uważam, a ty wyzywając mnie od "

Taki i miały do 14 mam do czynienia z wyjątkowym dzieckiem

Waszym zdaniem żaden film prócz wp nie jest dobry tu gratuluje ci braku inteligencji

O matko straszne jesteś wariatem ponieważ piszesz takie głupoty , że si nieznam .

Mnie gówno obchodzi opinia takiej osoby jak ty ,,Titanic jest słabym nudnym filmem..." mało mnie , to ...dziecko

Potrafie normalnych ludzi może najpierw bez krytyki

ocenił(a) film na 10
Kileeer

ekhm co to ma być za komentarz? Toż to ani składni nie ma ani logiki. Coraz bardziej skłaniam się ku stwierdzeniu, że użytkownik powyżej to następny 8-letni gracz w Metina, który przez zafascynowanie tą jakże użyteczną grą nie potrafi sklecić poprawnie nawet jednego zdania. Cóż, zdarza się, że są wśród nas "inni" - jak kto woli - "odmienni" ludzie.
Na szczęście jedyne co możemy zrobić my, ludzie normalni, to modlić się do Boga lub innego bóstwa o litość dla nich. Ewentualnie zaakceptować ich odmienność.

ocenił(a) film na 1
Chiro

Nuda . A , że grasz w tą gierkę , to ja wiem może cytat ?
Ale ty nie wiesz gdzie ten post jest
Jesteś zafrapowana tym , że większość tych dzieci Jest z tobą fun of każdy ma swoją opinie .

De gustibus est non disputandum.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

naprawdę, bardzo mądre stwierdzenie..

ocenił(a) film na 1
Chiro

Nawet nie wiesz co oznacza ;P

ocenił(a) film na 10
darkempire

ekhm dlaczego mu odpisujecie? Przecież on ma gdzieś wszystkich innych, próbuje przekonać nas, że jego zdanie i tylko jego jest najważniejsze i najbardziej poprawne.
Nie szkoda wam czasu? Ja już mu nie odpisuje, nie da się walczyć z aroganckimi "odmiennymi" ludźmi :) Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Chiro

Czy się to komu podoba czy nie "Trzy części "Władcy Pierścieni" otrzymały w sumie 17 Oscarów i 30 nominacji ("Drużyna Pierścienia" - 13 nominacji, 4 Oscary, "Dwie Wieże" - 6 nominacji, 2 Oscary, "Powrót Króla" - 11 nominacji, 11 Oscarów). " taka jest prawda, ale i tak będą osoby, które będą przeciw prawdziwym faktom. Takie osoby zawsze nie mają racji, to jak mochery zawsze mają swój inny świat.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Tak tylko , to nie jest jeden film inteligencie.

ocenił(a) film na 1
Chiro

Niee tylko ty mnie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Łoł aleś ty spostrzegawczy i tak za późno, bo Kolumb wcale Ameryki nie okrył. Oskary to nie wszystko, jeśli wiesz co to kwestia gustu.

ocenił(a) film na 1
LordWieslaw55

Kiedy , to odkryłeś miałeś , to w 5 klasie i przypominasz sonie? ,,jeśli wiesz co to kwestia gustu." lepiej od was , bo ja wam nie kazałem pisać jaki wp jest wspaniały.

Wiec moim zdaniem wp , to żenada bo tamto i owamto