Ładnie błędy popełniasz, naucz się pisać. Nawet wysłowić się nie potrafisz i ty dalej wierzysz, że Kolumb odkrył Amerykę. Cóż niektórzy dalej są tak zacofani, bo śród nich zawsze natrafi się na jakiegoś cwaniaka.
przykład polonisto ? Nie nie uważam , a kto ? Popisz si teraz . Sam lepszy nie jesteś.
polonistka? chyba brakuje Ci kilku klepek w mózgu. Zresztą, jak zapewne potwierdzą inni użytkownicy, widać powyżej - po Twoich komentarzach.
Obrońca krzyża? Ty naprawdę nie wiesz co piszesz. Polecam wizytę u pediatry, może da skierowanie Twojej mamie na leczenie w klinice urazów psychicznych. Pozdrawiam wszystkich innych użytkowników ;]
Polecam ci weterynarza i 1 klasę szkoły podstawowej żebyś nauczyła się czytać , bo na tym forum tak napisałaś fun of
Ale i tak ci nie pomogą
pozdrawiam natręty i obrońców wp ppk a także
wp dp wp dw
na więcej Cię nie stać? Tylko na powtarzanie tekstów? Zresztą wymyślanych na podstawie postów innych.. Cóż... Chłopcze, naprawdę szkoda mi takiego dziecka jak Ty.. Żałuję, że nie mogę Cię spotkać i porządnie tyłka przetrzepać..
O psychopatka raczej wróciła byś z ząbkiem ty masz nowe z pudelka i się nie dzielisz . ;PPPPPPP
Ile masz lat, dzieciaku? Pytałem już cię o to, ale się od odpowiedzi wykręciłeś. Piszesz "nie po polskiemu" a każdy twój post ma się nijak do wypowiedzi na którą odpowiadasz. Raczej się w tym temacie już nie udzielam, bo z głupcem nie ma co dyskutować. Tym bardziej, jeśli jest to głupie, niedouczone dziecko o ilorazie inteligencji pierwszego z brzegu orangutana.
Teksty się skończyły a poza tym paluszki świerzbią Masz racje małpko nie dyskutuję z tobą naucz się czytać i przejrzyj forum
Odpowiesz smrodzie na pytanie o wiek czy nadal będziesz próbował przekręcać kota ogonem i udawać kogoś kim nie jesteś. Osobę inteligentną, dorosłą , mającą pojęcie o czymkolwiek?
No już zrobiłeś poprawnie Siad teraz jeszcze 2 sztuczki , a dostaniesz kosteczkę Azorku
Piesek w dupę zaraz pasem nie wolno lizać miski ile razy mam mówić perswazja nie , to pas
Dalej piesku Pisz . Posłuszny Azor . Masz kosteczkę smacznego Azorku ;P
masz w.jeb 'Azoreku'! lepiej dla ciebie jezeli naprawde mieszkasz w tych zasranych stanach,bo inaczej ktos cie znajdzie i zbutuje ci morde!
teraz pasuje? a moze jeszcze zrobic jakas sztuczke.pederasto od 7 bolesci.
Ostatni raz ci odpisuje gnojku ze nikt cie tu nie chce a poza tym ty zacząłeś od epitetów a teraz kultury chcesz . Współczuje twoim starym
Nara ci debilu odpisz a jak nie odp to znaczy , że masz coś jeszcze w wełbie ale odpowiesz więc z góry wiadomo , że jesteś kretynem
Coś ty ten zapluty karzeł reakcji . Na 100% odpisze . On nie wie , że jestem mężczyzna porostu ta ,suka" to z pewnością o jego matce mówił .
Brak szacunku dla matki sanczo (to męski rodzaj on tego nie wie) Dalej dziecko dalej ;)
Nie próżnuje saczo szybki jest nie piszmy jego nazwy profilu , bo zaczyna pisać
I co mnie to obchodzi ? Nie pisałeś było dobrze a wyganiasz nas z jego profilu zdecyduj się