Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553330
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

Kileeer

Cóż za ciekawa konwersacja... -.-

ocenił(a) film na 10
Kileeer

bede cie meczyl az zrozumiesz ze oprocz tej suczki delivery nikt cie tu nie chce!kazdy jest przeciw tobie bachorze!napisalbym zebys w koncu to zrozumial ale za glupi na to jestes synek.

ocenił(a) film na 10
Delivery

'Po prostu nie chce żeby te dzieci miały coś na mnie' spierd@laj hipokryto!

sanczopansa

Daj sobie już z nim spokój... I tak nic nie przemówi mu do rozsądku, więc po co tracić nerwy na kogoś takiego jak Kileeer ;)

ocenił(a) film na 10
yvonneD

ja mu przemowie do rozsadku.

ocenił(a) film na 1
yvonneD

A jednak ci pasuje dziewczynko jak tu jesteś.
Dobry on jest ,,sanczo debilu" a tu jego odp ,, nie jestem dziewczyną' czy tam kobietą twój koleżka nie zna rodzajów , albo myli r żeński z męskim . Nudzą mnie twoje posty dawno już przestały by świeże

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Kileeer

dla mnie jest klasykiem od tak tylu Oskarów się nie dostaje

ocenił(a) film na 10
Lulszczuch

zaraz kileer pseudointeligent sie na Ciebie rzuci.xP

ocenił(a) film na 1
fauzi

pseodointeligent pisze si od dzielnie dziewczynko . Gratuluje nie umiejętności czytania

użytkownik usunięty
Kileeer

<Pseudointeligent> pisze się razem a <oddzielnie> też. Gdybyś nie był zjebem to może byś to wiedział.

ocenił(a) film na 1

Zamknij się dziecko . Gdybyś miał mózg to byś umiał czytać.

użytkownik usunięty
Kileeer

Czytać umiem. Napisałeś <oddzielnie> z błędem więc nie pierd0l.

ocenił(a) film na 1

Tak z błędem a czyta i tak ni umiesz i zamknij się dziecko , bo twoje posty nikogo nie obchodzą

użytkownik usunięty
Kileeer

Kogo nazywasz dzieckiem kmiocie?

użytkownik usunięty
Kileeer

Za tego azorka bym ci tak śmieciu najebał, że by cię matka-suka nie poznała.

użytkownik usunięty
Kileeer

Kozaczysz zasrańcu, bo nikt nic ci za to zrobić nie może. Nie tutaj- to w końcu Internet, miejsce w którym takie nic nie warte i nie mające nic do powiedzenia debile jak ty dowartościowują się i mają ułudę, że coś w życiu znaczą .

Niech moderacja coś pocznie na tego trolla, bo nawet Helsing i inne pajace mnie tak z równowagi nie wyprowadziły. Udzielałem się już w jakichś siedmiuset tematach, a moje posty były raczej dość konstruktywne . Tutaj jednak szlag mnie trafia, jak jakiś dwunastoletni koniotrzep-ekspert filmowy nie liczy się z nikim i z niczym. Usuńcie ten cały temat i rozważcie, drodzy moderatorzy/administratorzy także zablokowanie samego Kileera. Potwierdzi to wielu użytkowników, jeśli będzie trzeba.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

nikogo absolutnie nikogo! nie miesza sie z blotem tak dobrze jak ciebie.glabie!

ocenił(a) film na 10

zgłoszę go do moderatora:) już się za to biore;] może coś zdziałają :)

Chiro

Ten cały szajs powinien iść na stos razem z założycielem. Ja też zwracam się do moderatorów o usunięcie nie tylko tych Żałosnych tematów ale i też założyciela. Niech idzie trzepać gdzie indziej.

ocenił(a) film na 10
kaper666

popieram!!!

ocenił(a) film na 1
Chiro

Znowu ty -.- dzieci napływają . Możesz swoje głupie wpisy wstawia gdzie indziej ? Czy , to takie trudne ?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

głupie wpisy? hahaha chłopcze, czy Ty naprawdę uważasz, że mnie sprowokujesz? hahaha nie przejmuję się takimi błahostkami jak Ty :D hahahahahahaha jesteś naprawdę żałosny ;]
po drugie nie zwracałam się do Ciebie tylko do kolegów powyżej ;] a za takowego ( dla mnie stety) nie mogę Cię uważać ;]
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Chiro

Usuń swoje ,,hahha" , bo ci się literki pomieszały . i nadal jesteś w przekonaniu , że piszesz list ?

ocenił(a) film na 1
Chiro

Administrator może was wywali nie wy jego , a poza tym jak widzę wasza praca , to sprzątanie ( czyli zgłaszanie itd) nie było cie tak długo i niech tak pozostanie.
Doniewidzenia .

użytkownik usunięty
Kileeer

"Administrator może was wywali nie wy JEGO "

???

ocenił(a) film na 1

Jezu człowieku jak ja kogoś uznaje za debila , to daje mu spokój jednej samogłoski mi zabrakło .
Nie pisałem o ,,psach " żeby cie urazi tylko po to żebyś sobie poszedł
PS Sądzę , że wytkniesz mi błędy i skomentujesz , że idiotą trudno twojego uprzedzenia i mojego już nie naprawisz i nie jesteś od tego
Żegnam cie .

ocenił(a) film na 10

Też mi się wydaje, że ma nie pokolei w głowie ;]

ocenił(a) film na 1
Chiro

Widze , że usiłujesz mnie prowokować tekstami które uchodzą w szkole podstawowej pisze tylko , żebyś do mnie nie pisała , bo i tak nie przeczytam twoich postów (bł cel)

użytkownik usunięty
Kileeer

"(bł cel)"

Bullshit .

ocenił(a) film na 1

?
Weź nie pisz na tym forum .

użytkownik usunięty
Kileeer

Wytykam ci jedynie błędy. Nie rób byków i się nie wymądrzaj a wtedy być może nie będę się tu udzielał.

ocenił(a) film na 1

Czyli sio ,bo ty też popełniasz błędy polonisto

ocenił(a) film na 10

trzeba zbutowac ta dzwike!a moderzy to lenie.. co zrobic

sanczopansa

A, zgłosiliście go do modów w ogóle? Oni w miarę szybko działają.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

yyyy. nie!

sanczopansa

Nie mają raczej czasu żeby wszystkie fora sprawdzać ale wklejasz tutaj temat z dowodami i się zainteresują:
http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL
Będzie konkretne poparcie to może zablokują

ocenił(a) film na 10
Kileeer

'Gratuluje nie umiejętności czytania' chyba pisania deklu!

Kileeer

To jest najgłupszy temat na całym FW. Jest to ogromny zaszczyt biorąc pod uwagę że istnieją forum inne i forum Deppa.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

To co tu robisz . Myślisz , że ci si uda by najgłupszym użytkownikiem tego portalu ?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Te honory są zarezerwowane dla ciebie.Powinni ci ten tytuł podpiąć pod avatarem.

użytkownik usunięty
fauzi

chciałam tak tylko wtrącić ,że wy wszyscy już dawno przestaliście wypowiadać się o władcy pierścieni . ten post został założony po to by wyrazić swoje poglądy . i owszem tak na początku było ale teraz to tylko wyzywacie się od dzieciaków ,debili itp. jeśli chcecie się tak wyzywać to może zmieńcie albo załóżcie inny post bo nie dość ,że tracicie czas to ośmieszacie się sami ! taka mała sugestia : może zakończymy wyzywanie i wrócimy do oceniania filmu ,, władca pierścieni " :) ? '' legolasbloom ''

ocenił(a) film na 10

post nie rowna sie temat synek!

ocenił(a) film na 9
sanczopansa

legolasbloom ma racje ... ten post założony jest po to by komętować ten film według swojego uznania ........ a się tytlko wyzywacie jak byście mieli kurde po 5 latek ?
zacznijmy oceniać ten film !!!

ocenił(a) film na 1
Step_Up_123

Ok. Film mi się nie podobał zasłużył według mnie tylko na 4 Oscary. Oglądałem lepsze. I tyle.
Temat po raz drugi się skończył.

ocenił(a) film na 10

Kileer założył ten temat tylko i wyłacznie żeby prowokować.Od samego początku nie miał nic mądrego do przekazania,próżno doszukiwać się argumentów z jego strony.Nie jestem nawet pewien czy obejrzał Władce do końca.

ocenił(a) film na 1
fauzi

Kiedy , to odkryłaś , że nie obejrzałem . Oraz widać ulegasz prowokacją .