Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.
Daje ci coś czepianie sie moich postów ??? Właśnie że umiem , po angielsku sie posługiwać . Teraz wraz z Elrondem i dante za mną przyszłaś na forum Warcrafta . Aby mnie podręczyć , i takie małe info Elrond i dante są spokrewnieni , to dwaj bracia . Obaj piszą podobnie
Tak rozszyfrowałem ich . Obaj mają bzika na punkcie pisowni i są zaślepieni sw .
Ponieważ jesteśmy rodzeństwem. Ale Dantemu chyba nie chce się już z tobą gadać. Woli zjeść śniadanie:)
Podejrzewałem was o pokrewieństwo , od dnia kiedy przypięliście sie o moją pisownie . Jesteś młotrza od dantego , a starsza od Elronda .
Tak też myślałem . No bomba rodzeństwo , siedzi na filmweb , i czepia sie o pisownie . To wina waszych rodziców .
Kit mi wciskasz . Na serio podejrzewałem , was o pokrewieństwo od dnia kiedy przypierdzielicie sie o moją pisownie .
No dobra może nie wszyscy. Ale prawda jest taka, że z większości z tyc osób znam się od bardzo dawna. Np z takim Bartoszcycem....będą z 2 lata jak nie więcej. Ryloth, Wort, Matysek. Prawie jak jedna wielka familia
Nie możliwe byście , byli wszyscy spokrewnieni . Piszecie w inny sposób . Tylko ty Elrond i dante jesteście spokrewnieni .Rodzice wpoili tobie i twym braciom , że trzeba sie o pisownie czepiać .
To nie ma znaczenia . Tylko u ciebie Elronda i dante , wykryłem pokrewieństwo . Wasi rodzice pewnie są dumni , waszej postawy .Wpoili wam głupoty w stylu ; Pisownia jest najważniejsza .
Istnieje bardzo prosty test, sprawdzający czy ktoś używa translatora czy potrafi sam angielski.
Wystarczy przetłumaczyć na angielski to zdanie, z uwzględnieniem jego potocznej formy:
"Czuję do Ciebie pociąg, a skoro mnie nie chcesz i jest już po ptakach, to proszę Cię, nie rób scen. "
Jaki to sposób ? Proszę wyjaw mi prywatnie . Zapewniam cie że to Elrond dante99 i sentia robią sceny nie ja .
Nie ważne KTO robi sceny.
Po prostu przetłumacz to zdanie na angielski. Jeżeli znasz, to zrobisz to w minute, jeżeli użyjesz google translatora to będę wiedział o tym. Prosty test:
"Czuję do Ciebie pociąg, a skoro mnie nie chcesz i jest już po ptakach, to proszę Cię, nie rób scen. "
I feel you train, and if you do not want me, and after the birds, then I beg you, do not make a scene . Tak wystarczy ?
To twoja sprawa , jeśli wg ciebie , pisownia jest najważniejsza . Ale przestań MNIE się już o to czepiać .
Mi akurat te zasady wpoił Bartoszcyc. Tak smalił do mnie cholewki i katował mnie z pisownią, że teraz nie potrafię inaczej funkcjonować. Moje Psiapsi tyle dobrego wniosło na to forum. :) Odkąd ludzie piszą poprawnie. Świat stał się lepszy. :)
Bartoszyc ? ciekawe mi jeszcze takich zasad nie wpoił . Uwierze w to gdy i mi bartoszyc tak wpoi , i potwierdzi to co napisałaś .Świat NIE stał sie lepszy dzięki pisowni .
Bartek jest litościwy i niepełnosprawnych umysłowo osób się nie czepiał.
Owszem świat stał się lepszy dzięki pisowni.
Ktoś na twoim blogu napisał ze , skandalicznie zachowujesz . I miała ta osoba w 100 % racje . Widziałaś bartoszyca kiedyś na oczy ?? Nie życzę sobie , byś już do mnie pisała kujonko .
Ale przecież w regulaminie nie ma nigdzie napisane, że nie można pisać do drugiej osoby jeśłi sobie tego nie życzy. Moje Psiapsi mnie tego nauczyło :)
Nie ma takiego punktu regulaminie :) I bardzo dobrze to wykorzystywałeś. Teraz ja mogę trochę to wykorzystać.
A to musisz się jej zapytać.Nie jestem odpowiednią osobą do udzielania takich informacji.
Wiedziałeś, że Dante i Erlond są moimi braćmi? :P
Nie przepadam za serialami. :)
Kiedyś oglądałem Skazanego na śmierć , Zagubionych i Kompanię braci.
No i oczywiście Świat według Kiepskich. :D
Bo nie mam co oglądać. Ostatnio w 3 dni obejrzałam wszystkie odcinki wikingów. Teraz będzie Gra o Tron ale jakoś niezbyt entuzjastycznie do tego podchodzę. Zaczęłam oglądać skazanego i zagubionych, ale jakoś mnie nie wciągnęło
"Sentia, ty zachowujesz sie skandalicznie xD" by Michael Jackson Filmweb. Hahahahaahaha pozdro dla ciebie młotku