PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1263}

Wożąc panią Daisy

Driving Miss Daisy
1989
7,2 48 tys. ocen
7,2 10 1 48048
6,6 19 krytyków
Wożąc panią Daisy
powrót do forum filmu Wożąc panią Daisy

TVN + TVP

ocenił(a) film na 9

Zastanawia mie tylko jedna rzecz. Czemu ostatnio jak zarówno TVN jak i TVP wyświetlały ten film, było to w późnych godzinach nocnych. Nie rozumiem, przecież nie ma w nima ani ostrych scen erotycznych, ani przemocy. Może boją się, że ich widownia tego nie zrozumie.

Lord___Sidious

hmm..pomyślmy...przeciętny Polak pewnie wolałaby(niestety) obejrzec denną komedyjkę niz film z jakimis wartościami...

ocenił(a) film na 6
Hypnotic_

o 20 jest najwyższa oglądalność, przeciętny kowalski by sie na nim zanudził
dla koneserów są późnie godziny zarezerwowana (cykle kocham kino, uczta kinomana

Lord___Sidious

no mnie to aż chujoza strzela. Dają jakiś klasyk grubo po 22 a potem wysiedź do 1 czy 2 przed TV a rano idz do szkoly na 7. No ale nic, ja i tak bede oglądał. Pytanie tylko kiedy się wykończe :P Pozdrowienia dla wytrwałych!

Lord___Sidious

oooo właśnie się zaczął na tvp 1 , no to lece oglądać

ocenił(a) film na 10
Lord___Sidious

Też się nad tym zastanawiam...

ocenił(a) film na 9
Lord___Sidious

Niestety, takie prawa rządzą telewizją publiczną. W porach normalnych, dla ludzi, tzn. około 19-20 puszczane są większe lub mniejsze gnioty komercyjne, bo to one niestety zdobywają wśród publiki największą oglądalność. Ambitne kino, albo w ogóle klasyki kina, które zwykle mam wielką ochotę obejrzeć, pojawiają się średnio od godziny 23, a ostatnio nawet od 1:00! Żenada :/

ocenił(a) film na 10
Lord___Sidious

Tak. To jest denerwujące. I dlatego ja ten film oglądałam na Ale Kino o godz. 20 :)

ocenił(a) film na 8
Lord___Sidious

Dlatego ja mam ten film na DVD. Bez reklam, w lepszej jakości, o godzinie której chcę ;-)

ocenił(a) film na 8
Lord___Sidious

Dlatego tez dawien dawno juz temu z telewizji zrezygnowalem na wiek wiekow
Telewozorniowa oferta obraza moje uczucia estetyczno-estetyczne, a to ze "rzucą" jakis wartosciowy film, czy program nad ranem, to tylko potwierdza, ze rządzą tam BUCE. Ludzie! Wyrzuccie telewizor przez okno: telewizja-schizofizja!!!

ocenił(a) film na 8
Lord___Sidious

Ps. Są oczywiscie platne kanaly tv z fajną ofertą, ale to nie ta tv, ktorej nie cierpie Howgh