PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498509}

Wredne dziewczyny 2

Mean Girls 2
2011
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20945
Wredne dziewczyny 2
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny 2

Porażka

ocenił(a) film na 2

Ten film wygląda jakby był zrobiony za równowartość 2 zł. Aktorstwo do bani, scenariusz DO BANI. Nie mówiąc o tym, że autorzy próbowali chyba pojechać na podobieństwach do "Glee", które wrzucali to tu to tam. Nie powinno być zaskoczeniem, że "Wredne Dziewczyny 2" mają się nijak do oryginału, ale to co zobaczyłam przerosło moje obawy.

ocenił(a) film na 5
sicksister

Osobiście odniosłam wrażenie jakbym oglądała kolejną produkcje Disney'a. Pomijając obsadę żywcem wyjętą z fabryki myszki miki, gdyby nie te kilka wulgaryzmów, musiałabym się głeboko zastanowić nad tym do kogo skierowany jest ten film.. Bardzo mierna produkcja, Film przewidywalny, bez zaskakujących zwrotów akcji, mało smieszny. Nie chcę się wypowiadać co do podobieństwa związanego z Glee, ale co do reszty niestety musze sie zgodzic z przedmówczynią.

sicksister

Nudny,brak śmiesznych momentów,przewidywalny do bólu i źle zrobiony.
3/10

sicksister

popieram was wszystkich!

dodsab

Ojej,film jest bardzo kiepski. Nie bawi,nie wzrusza. dno dna. omijać !

ocenił(a) film na 3
sicksister

syf!!!! ten film

ocenił(a) film na 10
sicksister

Gdzie można go obejrzeć? :)

ocenił(a) film na 5
Juleczka2998

Jak dla mnie strasznie przewidywalny. 5/10

ocenił(a) film na 4
AngiBells

tak przewidywalnego to jeszcze nie było. Same jakieś aktoreczki z Disneya, postacie grane sztucznie, jak dla mnie to tragedia jakaś, pierwsza częśc była całkiem fajna, przynajmniej miałą jakąś fabułę, a nie to co to

ocenił(a) film na 3
sicksister

Ogólnie obejrzalem ten film bo nie mialem nic innego do obejrzenia podczas podróży - i bardzo żałuje.. bardzo przewidywalny , odgrzana ''jedynka'' , nie mozna polecić