PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498509}

Wredne dziewczyny 2

Mean Girls 2
2011
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20945
Wredne dziewczyny 2
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny 2

Tak jak w tytule - Może to zdziwi wiele osób ale obie części są równie dobre. No może
dwójka odstaje trochę w tyle, ale niewiele. Obsada nie jest taka tragiczna jak się wydaje, a
do gry aktorskiej też nie mam żadnych zastrzeżeń. W sumie to liczę na kontynuację, bo film
jest naprawdę dobry. Oczywiście jeśli ogląda się go w oryginale lub z napisami, bo jestem
pewien że lektor to totalna klapa... Cóż, daję mu 7/10 i serdecznie polecam.

ocenił(a) film na 4
Witak

MOIM ZDANIEM druga cześć jest pod każdym względem gorsza od jedynki nawet dziewczyny były brzydsze

ocenił(a) film na 4
zelek97

zelek97 - zgadzam się w 100%, nieudolna próba skopiowania 1, ledwie wytrzymałem.

użytkownik usunięty
zygdresze

ten film to żenada, nie wiem jak Witak mogłeś/aś napisać że to jest fajne i dać 7 ..

ocenił(a) film na 3

Zgadzam się, porażka, ledwo dotrwałam do końca :/ daje 3/10 aczkolwiek nie wiem czy ta 3 to nie za wysoka ocena.

ocenił(a) film na 8
Witak

a mi się bardzo podobał. Też bym chciała kolejną część tego filmu ale żeby była równie dobra co 1 i 2 bo film naprawdę super :)

ocenił(a) film na 7
natalkaa969

Mi też ta cześć się podobała, i to nawet trochę bardziej od pierwszej, może dlatego, że milsza dla oka, i nie aż tak przesłodzona :)
Ale i tak obie dosyć prawdziwe, w każdych liceach i gimnazjach teraz są takie plastiki "królujące" na korytarzach...fuj ;/