PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498509}

Wredne dziewczyny 2

Mean Girls 2
2011
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20945
Wredne dziewczyny 2
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny 2

Słaby...

ocenił(a) film na 3

Słaby.. 3/10. Bardzo przereklamowany motyw;: nowa w szkole, walczy z najpopularniejszą i
wredną, zyskuje przyjaciół, traci ich, a potem znów ich ma, wygrywa walkę z popularną
wredną. Dodatkowo tutaj słaba gra aktorska.. Jednym słowem BEZNADZIEJA!

użytkownik usunięty
Joasia_1996

a mi się za to podobało. Właśnie oglądnęłam i muszę stwierdzić że ten film jest dużo lepszy od pierwszej części. Po prostu ciekawszy...
7/10

To fajnie ze ci sie podobal, a ile lat niech zgadne 13?? HAha
film dla ludzi z ilorazem zerowym;)

-10 / 10 ;D WIELKI MINUS :)

jamingrasta

hahha no nieprzesadzajmy ...niemusisz odrazu tak obrazac kogos komu ten film sie spodobał w sumie ten film akurat jest własnie dla takich nastolatek przeciez zawsze wiadomo ze 2czesc bd gorsza ..wiedzialismy praktycznie jaki bd finał ..sadze ze zle dobrali aktórw i tym po czesci zniszczyli film ;/

ocenił(a) film na 4
PinkFlower

od razu na wstępie zaznacze że jamingrasta pewnie ma 14 lub góra 15 lat skoro się wyśmiewa z kogoś komu się film podobał. gusta są różne, a że są odmienne od własnego to nie jest powód aby kogoś dyskredytować.

obejrzałam film ze względu na pierwszą część, która jest bardzo fajnie nakręcona, śmieszna, luźna, po prostu nic do zarzucenia i zawsze chętnie do niej wracam, tym bardziej mam ten film w mojej mizernej ale zawsze kolekcji DVD :) aczkolwiek kontynuacja wydana tylko na DVD więc do kin się nie dostała, więc wymogi oglądajacego powinny być zniżone znacznie - na to się szykowałam. I to dostałam : taki sobie filmik o bardzo zbliżonej tematyce, aż przesadnie z tym "zmienieniem się" bohaterki. Trochę za dużo wymiocin... zaraz po nim obejrzałam Jackass 3 i nie wiem gdzie się bardziej rzygniki przelewały ;)

Podsumowując moja piekną recenzję : film na rozluźnienie, choć są lepsze. Już bardziej komedia familijna. Taki miły Oderwacz Od Świata