PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498509}

Wredne dziewczyny 2

Mean Girls 2
2011
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20945
Wredne dziewczyny 2
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny 2

a mnie się podobał...

użytkownik usunięty

lekka komedyjka, przewidywalna, co prawda, ale świetna na popołudnie. Nie przesadzajcie z tą grą aktorską, grali całkiem nieźle i na luzie, co daje się wyczuć.

ocenił(a) film na 7

Mnie również się podobał :) Nie mogłam się doczekać drugiej części bo bardzo podobała mi się pierwsza a poza tym uwielbiam niektórych aktorów, którzy grali w tej części. A w szczególności jednego <3 :)

anusialka94

no też mi się podobał ten fiom a Tyler no po prostu ciasteczko ja go głównie kojarze z pretty little liars już wtedy mi się spodobał :P

ocenił(a) film na 7

hm.. według mnie to film nie był taki zły :))

DorCiA_Sweet

Skoro wam się tak film podobał, to za pewne jesteście tzw. 'tepe 13latki' bo film nawet normalnego przekazu nie ma, dziwica walczaca z plastikiem? Śmiech na sali, sztuczne dialogi, nie wytrwalam nawet 30 min. przy tym g o w n i e. Film na miare bez mozgowcow. powodzenia;)

ocenił(a) film na 4
jamingrasta

o, znowu to coś. jamingrasta skoro ci się film nie podobał na jaki h się produkujesz? w temacie "a mi sie podobal" ? moze jednak ci sie podobal, ale ci hormony buzuja, tak to jest w tym wieku. pogodz sie z tym.

co do Normalnych użytkowników : Tylera kojarzę, po szperaniu na IMDB wyszło że grał Alexa w PLL ale kogo? tzn kto to był, bo już nie pamiętam? no i Christy czy jakoś, ta idiotka teraz też w PLL gra Samarę :) ją poznałam od razu, ale Tyler? nie przypominam sobie postaci

ocenił(a) film na 7

mi się ten film też bardzo podobał ale przecież i gustach się nie dyskutuje... ;P