też tak macie?
http://imageshack.us/f/96/wtfim.jpg/
jeśli to tak zostanie, to masakra, nie da się na to patrzeć, mam nadzieję , że to chwilowy
błąd :)
poczuj ten kawalek i daj sobie na luz bo tutaj juz tak wszystko dziala ;p
http://youtu.be/TrxmhbNKCXM
http://www.youtube.com/watch?v=_SFFBJI7iJs
to bardziej uspokaja skołatane nerwy:p
i dobranoc
Jakie smęty? Noon to geniusz, wiele utworów może podchodzi pod to określenie, ale ma też wiele "żywszych" beatów.
To chyba jedyny artysta, którego elektronika mi się podoba (np. After).
Geniusz, geniusz i jeszcze raz geniusz ;d
No mówię, że ktoś to tak określił. Mi nie musisz tłumaczyć :p
a to znasz?
http://www.youtube.com/watch?v=K1zBNMjgGwE
Już znam. Jakby to był Noon to bym znał już dawno :D
Ale dobre, wręcz genialne. Masz więcej tego typu?
No mam, w głowie:)
dj shadow, czy vadim pewnie kojarzysz., rjd2, boards of canda, bonobo, quantic, podobne klimaty.
Pisz na mejla, mogę Ci przesłać parę kawałków.
Znam Shadowa, reszta to dla mnie anonimy. Tak jak pisałem, bardzo nie lubię muzyki elektronicznej (z wyjątkami)
Jak masz lasta, to wbijaj do mnie http://www.lastfm.pl/user/Hermes0017
Nie mam, ale widzę ze moja lista by się pokryła:)
To chyba bardziej trip hop, chociaż te wszystkie kategorie się przenikają. Masz dużo rapu, ale nie widzę mos defa, atmosphere albo masta ace, czemu?:p
enaa@wp.pl jakbyś chciał coś z wyżej wymienionych. Pzdr, bo duży offtop się zrobił.
a ja upraszam się by oceny gustopodobnych na stronie filmu były podane także na wykresie tak jak to było dotychczas
dołączam i upraszam również! już nawet przeżyję scrollowanie na sam dół strony, aby je obejrzeć (chociaż nie wiem komu przeszkadzały pod tabelką z moją oceną?) - ale niech będzie podana chociaż średnia ocena gustopodobnych!
no jak tak można....nowy layout jest nie tylko okropny, ale przede wszystkim nie czytelny i po prostu utrudnia korzystanie ze stron, ja wiem, że zmiany zmianami i pewnie nic już się nie poradzi, ale to już jest przesada...
Jak dla mnie to bardzo nieczytelny, wszystko na opak i zdecydowanie za duże. Brak menu po lewej, dzięki któremu można było łatwo przejść do interesującej nas treści, nie wiem czemu opis jest na dole, zdjęcia aktorów strasznie duże, po co to, nie potrzebnie dużo miejsca zajmuje.
jest stare menu po lewej ;]
Musisz kliknąć w "wiecej informacji", czy coś takiego. Tylko po co ono tam komu....
Ja chyba będę się powoli żegnał z portalem.
Tylko gdzie ja pójdę? Na IMDB w życiu...
Mam nadzieję, że cofną ten nowy wygląd. Nie chodzi o to, że ciężko będzie się przyzwyczaić, ale o to, że poprzedni był po prostu lepszy! Rany. Cofnijcie to, prooooszę!
Również mam nadzieję, że to chwilowy błąd. Czemu nie dają ludziom wybrać? Czy chcemy zmianę czy nie?
Jeden mankament bardzo mnie irytuje, mianowicie ocena filmu podana tylko w liczbach. Proponuję wrócić do systemu gwiazdkowego, znacznie szybciej odczytuje się wtedy ocenę - niby nic, a jednak.
O... jak pięknie , zablokowali mój wpis... Tak właśnie myślałam...- admini jesteście beznadziejni... wystarczy jakiś wulgaryzm i od razu działacie...za to w ogóle nie zwracacie uwagi na nasze zdanie, jeżeli chodzi o wygląd filmwebu ... gratuluję... naprawdę!!! Wy macie nas w d...pie i my was też!!! pozdrawiam - użytkownik tego portalu (nie wiem jak jeszcze długo)!
Nie potrafie ścierpieć tych śmiesznych zarysów fabuły. Raz, ze ich w większości nie ma, no ale dobra, kto by je miał w takim tempie napisać, ale te, które sa czyta się jak ostrą jazdę na prochach i to najgorszego sortu. Już nie mówię że z tego badziewia nic nie wynika, bo nie wiem jak dwie trzy linijki nielogicznego biadolenia miałyby pomóc mi zdecydowac , czy chce obejrzeć dany film, ale nie mogę zrozumieć po co!!! po co to to zajmuje miejsce opisu
Najgorsze, że w ogóle się tutaj nikt nie liczy z opinią użytkowników...ma się podobać i tyle, a jak nie to przykro nam...
A myślałam ze FW juz nie może bardziej się stoczyc ;/ obsada zdecydownie za wielka, nie da się na to patrzeć a opis (czyli jakby nie patrzec jedna z ważniejszych rzeczy przy flmie) wciśnięty gdzieś na dole. Porażka!!!
Też się z tym zgadzam. Powinni wrócić do poprzedniego stanu, bo wygląd był bardziej estetyczny i portal miał wtedy lepszy klimat. A tak jest trochę lipnie. Jedynie co bym zostawił to zdjęcie postaci po prawej stronie. Niestety, ale administracja chyba wszystkie te wpisy olewa. Dużo osób wyraża sprzeciw, a i tak nic z tym nie robią. Zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że jednak przywrócą normalny stary wygląd.
Musisz kliknąć skomentuj i dopiero indywidualnie dla każdej osoby możesz polubić jego ocene filmową.
Żenada, tyle stron negatywnych wypowiedzi i odniesień, a żadna osoba odpowiedzialna za design nie raczyła nawet wyskrobać zdania w swej obronie, tudzież obronie tych gównianych pomysłów, które są wprowadzane.
Filmweb powinien dać sobie podtytuł - im więcej dodanych filmów do bazy, tym głebiej w dupie mamy użytkowników portalu :)
Ale skoro wy macie nas w żopie, ja będę miał jeszcze bardziej.
gdzieś 'tylko troche'?
przyjmowanie krytyki milczeniem jakkolwiek pięknie by to nie brzmiało to w efekcie sprawi, że kolejne style fw beda coraz bardziej mijac sie tylko z oczekiwaniami userow. jezeli ktos tworzy 'dla siebie' to niech tworzy sam wszystko a nie wykorzystuje 'murzynów' do budowy a pozniej calkowicie o nich zapomina i nie slucha co maja do powiedzenia. dla mnie to jest zaden fun dorzucać się przetwarzajac za darmo dane tylko po to aby jasniepanom natrzepac kiermane
zgadzam się, mają nas głęboko w d...., ważne żeby kasa płynęła strumieniami, pewnie siedzą za biurkami i zrywają boki z tych żałosnych użytkowników którzy się pieklą na forum. Nowy look jest tak beznadziejny że odkąd się pojawił znacznie rzadziej wchodze na fw, nie da się z niego korzystać. Jednego nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem: po co zmieniac coś co jest dobre?? albo czemu nie zmienić czegoś co uzytkownikom nie pasuje (obecny wygląd)???
Przyznam, że szkoda mi od tak po prostu rzucić portal, w który też mam jakiś tam swój wkład: tworzenie profili, poprawki, dyskusje, blogi, oceny... Dlatego dam im trochę czasu, aby odkręcili ten bałagan, a ja tymczasem zajmę się przenoszeniem swoich ocen z fw na imdb, bo jeśli okaże się, że zmiany mają pozostać to sorry, ale wolę już siedzieć na imdb, niż na jego kopii.
dokładnie póki fw był oryginalny to było wszystko ok ale chyba ktoś tutaj nie rozumie, że właśnie ta oryginalnosc byla zaleta. jezeli profil strony ma odpowiadac imdb to jaki jest sens siedziec na 'podrobce'
problem własnie z tym przenoszeniem na inna strone, nie chce mi sie tego robić bo troche by to trwalo ale chyba zrobie pierwszy krok i zaczne chociaz wystawiac rownolegle oceny nie tylko na tym portalu. do tego wlasnie wszystko sie sprowadza, że co update to mniej czasu tutaj spędzam
Ja pie..proszę o stary wygląd bo ten nowy poprostu jest irytujący i w ogóle nie fajny.Który to już raz ktoś próbuje zmienic jakiś dany serwis i kompletnie mu to nie wychodzi ehhhh..
Jak dla mnie porażka. Wszystko jakieś takie wielkie, rozciągnięte i mało czytelne. Cóż czasem lepsze jest wrogiem dobrego...
Masakaraksa, to jest rzeźnia. Okropność. Obrzydliwość. Ohydztwo. Fuj, fuj, fuj. Nie chcę tutaj brzydko wyrażań, ale jest obleśny ten nowy wygląd. Oby nowy szybko powrócił.
Pamiętajcie, kochani ludzie odpowiedzialni za wygląd portalu - nowe nie zawsze znaczy lepsze :)
jest strasznie, chyba zrezygnuję z korzystania z portalu :(
Czy ktoś w ogóle się przejmuje komentarzami użytkowników ?