też tak macie?
http://imageshack.us/f/96/wtfim.jpg/
jeśli to tak zostanie, to masakra, nie da się na to patrzeć, mam nadzieję , że to chwilowy
błąd :)
A co tu jeszcze pisać:< ile razy można to samo poruszać. jest źle i wszyscy dobrze wiemy, że stary wygląd nie wróci, tak jak było ostatnim razem. Cieszmy się, że nie jest tak jak na początku zmian. Ja tam liczę nadal, że wprowadzą jeszcze parę poprawek. Najbardziej mi te zarysy fabuły przeszkadzają, ale z tego to już na pewno nie zrezygnują. Może pocieszę Cię jak usłyszysz, że za 2-3 lata znów zrobią kipisz ;)
Jak można tak spieprzyć sprawę?!
Pomijam już tragiczny wygląd do którego trudno będzie się przyzwyczaić... trudniej teraz sprawdzić informacje, które są interesujące a DODATKOWO FILMWEB FUNDUJE SPOILERY swoim użytkownikom.
Jak to możliwe? Wystarczy znaleźć film gdzie ciekawostki zawierają coś w stylu "gdy główny bohater zostaje postrzelony...", "raz widzimy krew a raz nie" itd. - przecież jest takich cała masa. Właśnie przed chwilą zafundowałem sobie taki spoiler, "zwyczajnie" sprawdzając wybrany tytuł. Dziękuję za to odpowiedzialnym za tworzenie strony. Ktoś jeszcze chce wiedzieć jak kończy się Negocjator? Może inny film?
Dodajcie opcje "Zakończenie" obok tytułu. Będziecie jeszcze bardziej nowocześni
Hm, dostałam odpowiedź z góry (mejlowo), że zmiany zostają i nie przewidują żadnych modyfikacji :]
No, koleś napisał coś w stylu 'wszystko z myślą o użytkownikach, a zmiany powstały na podstawie statystyk'
Wkleiłabym tutaj, ale nie wiem, czy powinnam :D
wklejaj prosze. w cytacie oczywiście z podpisem autora, z pewnością wszyscy chętnie przeczytają komercyjne wypociny
Tak. Tzn. pisałam do niego, a dostałam odpowiedź od innego, ale nie ma go w stopce redakcyjnej.
Też Ci odpisali? Pewnie metodą kopiuj/wklej.
Bo M. Pietrzyk to zły adres :P On jest tutaj tylko dziennikarzem, a za zmiany odpowiada ktoś wyżej stojący od niego :)
Wiem, ale tego nazwiska 'wyżej stojącego' nie ma nigdzie na portalu, przynajmniej nie mogę znaleźć.
To jest góra fw
www.filmweb.pl/publisher
ja nikogo nie podpuszczam, ale Pan Nr 2 ma nawet podany numer telef :P
:D
Widziałam wydawcę, ale ten co mi odpisał nie widnieje nigdzie. Może to jakiś dział 'pomocy'.
No ja pisać i tak nie będę, bo 100% pewności już mam, że nic to wszystko nie da. Dzwonić tym bardziej :P
Pewnie mają taką osobę, która siedzi i odpisuje wkurzonym ludziom te same wiadomości :p
Retoryczne pytanie, chcę zaproponować obejrzenie meczu Chelsea vs United już jest 0:2 więc się dzieje. Albo mecz Legi z Gliwicami, byle byś się zajął czymś innym niż tym czego i tak nie zmienisz ;p
Podejrzewam pytanie retoryczne, ale odpowiem dlatego że nie chcę im się ruszyć dupy do pośredniaka :D
Nie oglądam, ale dalej twierdzę że Ci się nudzi i powinieneś np dodać coś albo oglądać mecz w którym właśnie Mata strzelił gola na 1:2 prosto z rzutu wolnego. Coś pięknego :0
To pierwsze odpuszczam sobie na razie, ale z nudą sobie poradzę, właśnie myślę nad drugim przemówieniem ;p
z nim nie gadajcie, dopiero jakby zrezygnowali z rankingu dodawaczy to by zaczęło coś mu nie pasować. Przecież on nawet nie umie filmów oceniać
Dzisiaj zauważyłem, że usunięto opcję (podejrzewam że przy zmianie wyglądu) która pokazywała średnią notę gustopodobnych. Pokazywało dawniej ową średnią, a także wykres wraz z ilością osób jakie dały daną notę. A obecnie pokazuje ta opcja jak dany gustopodobny ocenił film i nic więcej. To przejściowy "problem" czy też filmweb usunął jedną funkcję jaką oferował?
niby drobiazg ale wg mnie jednak średnia gustopodobnych jest istotniejsza niż średnia ocena społeczności
zgadzam się z Tobą w 100% - zawsze tylko patrzyłem na ocenę gustpodobnych - teraz jest to zdecydowanie utrudnione przez brak wykresu :/
linki są do top 100 dalej już nie ma
w ogóle rankingów jest kilka a przy filmie są tylko informacje o top świat
jeszcze dodam o tych gustopodobnych tylko, że to trochę dziwne najpierw promować tego typu patent a później kiedy już wszyscy się 'przyzwyczaili' to go marginalizować gdzieś drobną czcionką na dole strony
myślę, że dobrym pomysłem byłaby możliwość zmiany średniej oceny filmu przez społeczność tak aby mogłabyć do wyboru jeszcze np średnia ocena gustopodobnych i średnia znajomych, obok oceny gdzie jest napisane "ocena społeczności" mogłaby być mała strzałeczka do zmieniania tej wartosci tak żeby mozna było to dysktetnie zmieniac
Upraszam się ponownego wprowadzenia "słupkowego wykresu" ocen gustopodobnych w profilu danego filmu.
to jest ciekawe
http://i48.tinypic.com/34rewer.jpg
i ten Ogromny Plakat. jeju, oni naprawdę tego nie poprawią?
Nowy wygląd w ogóle mi się nie podoba. Próbowałam się przyzwyczaić, ale nie da się, bo wszystko jest tak beznadziejne ułożony. Np. na górze jest krótki opis filmu/serialu, następnie recenzja (Dlaczego recenzja nie może być z boku, jak wcześniej?!), a na końcu - pod ''obsadą'', a jakże - dłuższy opis. Na cholerę to? Może niech jeszcze walną ''średni'' opis, na wypadek, gdyby krótki był za krótki, a długi - za długi? ; / Na dodatek przez długi czas nie potrafiłam zlokalizować Rankingu seriali/filmu, bo wszystko jest tak źle zorganizowane.