Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Za 9 dni mam iść na ten film do kina czy aby napewno jest taki zarypisty jak mówią ludzie . I czy warto sie naniego wybrać?? Prosze o odpowiedż . Buziaczki dla wszystkich pozdro papapa

Dlaczego tego filmu jeszcze nie puszczono w ogolnodostepnym kanale telewizyjnym np w tvp czy polsacie? Przecież film jest już stary.

czesc wszystkim mam prosbe jesli ktos zna niech mi poda tytul piosenki ktora jest w zwiastunie z filmu debiut (the debut) jako ostatnia z gory dzieki

Ogladając kilka odcinków serialu zakochujemy się w nim, czekamy z utęsknieniem na następny odcinek i cieszą nas nawet błahe rzeczy.
Dotąd oglądałem seriale komediowe, dzięki którym bardzo dobrze się bawiłem jednak nigdy nie oglądałem serialu którego odcinki wciągały by mnie. Juz jakiś czas oglądam "Inspektora Eddiego"...

więcej

Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze oglądał serial "Lost" (Zagubieni)
na stacji abc?
Opowiada on o losach ludzi którzy ocaleli z katastrofy lotniczej i przebywają na bardzo tajemniczej wyspie.
Oglądnęłam pierwsze 11 odcinków i ciekawi mnie co stało się dalej.

Thnx

Czyżby nikt z was nie lubił muzyki z filmów bądź seriali nie chce mi się w to wierzyć

Otóż nie podoba mi sie to, że wchodząc na stronke poświęconą jakiemuś filmowi trzeba jeszcze raz kliknąć (w słowo "więcej") aby dowiedzieć sie czegoś o tym filmie! Przecież wchodząc na tą witrynę oczywistym jest, że pierwsze co robimy to czytamy opis filmu. Obsada, która tutaj jest "rozciągnięta" na większą część...

Chciałbym się dowiedzieć czy są tu -"portal" fani "Smallville" nieto żeby jacyś fanatycy, ale zwykli fani co lubią dobry serial

Jeśli ktosik wi jaki jest tytuł piosenki z zapowiedzi filmu "Nie patrz wstecz" to plosilabym podajcie mi go, pliźźź :)

Czy ktoś ogląda ten program???Bo ja niestety nie miałem jeszcze okazji,ale już słyszałem opinie że jest to program robiony pod Legie Warszawa i skróty z meczów to minutowe migawki,a następnie mamy 10 minut reklam,albo paplania pseudo specjalistów....Słowem próbują skopiować "Lige+" z Canal+,ale im to nie wychodzi wcale...

więcej