Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś może wie, kiedy nastąpi W KOŃCU emisja 3-go sezonu "Smallville" na TVN??? Podobno na jesieni ale z naszymi wszystko jest, niestety, możliwe...:(

W zasadzie z tego serialu oglądałem tylko 1 odcinek. Jednak po rozmowie z kilkoma znajomymi ktorzy mowili mi ze jest swietny. POstanowiłem go oglądać. A co wy sądzicie o tym serialu.

piszcie, gilotynujcie!!!
ja łeb tnę KIEPSKIM na poczatek!!!

Pare lat temu leciał w telewizji serial, którego fabułę spróbuje po krótce przedstawić. Główny bohater jako dziecko wraz z innymi rówieśnikami, był poddawany jakimś eksperymentom. Udało mu się uciec i teraz pomaga innym ludziom. Występują tam retrospekcje gł. bohatera. Ludzie z tego "zakladu" próbują go schwytać....

skonczyli nadawc srial SHOGUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy ktos wie czy beda pozniej puszczane????
:(

Witajcie. jaki jest właściwy tytuł tego serialu (filmu)?? Na FW nie moge znalezc nic co by pasowalo. Pozdrawiam

Czy morze ktoś się orientuje kiedy będzie leciał w tv jakiś z tych filmów bardzo prosze o odpowiedzi:
2001: Rozkaz (Order, The)
1999: Piekielna walka (Coyote Moon)
1993: Uciec, ale dokąd? (Nowhere to Run)
1988: Czarny orzeł (Black Eagle) jako Andrei
1985: Bez odwrotu (No Retreat, No Surrender)
1991:...

TVP1 Niedziela 4 września!! Tego nie można przegapić!!!

Może za wcześnie się o tym wspomina, ale lepiej teraz, niz dwa tygodnie przed. tak było ze mną w tym roku. Men! no i nie dałam rady, nie obejrzałam gali. (bo canal+ oczywiście nie uświadczysz) I ten, może bysmy zakręcili się dookoła tematu, bo wg mnie warto. Czekam na pomysły czy w ogole głosy. men, niech ktos mnie...

wczoraj na kino polska o 21:25 lecial Rejs, szkoda ze nigdzie o tym nieinformowali (oprócz oczywiście programu tv, którego nie da sie przeczytać w czałości). nNic jednak straconego . dziś o 11:25 leci powtórka. i zajebiście bo dobrze sobie odświerzyć jeszcze raz to wszystko. kto nie oglądał zapraszam przed tv a kto...

więcej