Çağatay Ulusoy obecnie gra w serialu İçerde. Chciałam dodać ten serial do jego filmografii, ale nie wiem jak.
Serial jak na razie jest genialny.
moim zdaniem stare lokum Coscuna to obecnie opuszczona rudera, w której nikt nie mieszka i dlatego Mert z Melek wyznaczyli je sobie jako tajne m-ce spotkań. Tam raczej nie ma mowy o żadnych zamkach czy kluczach :)
Coscun obserwował to m-ce, kiedy ponownie pojawił się na scenie. Melek rozpoznał od razu. Pewnie dlatego, że jest w otoczeniu Celala. Merta zaś rozpoznał dopiero po jego spotkaniu z Melek właśnie na podwórku tej rudery.
ok, faktycznie to jakas rudera, bo na początku myślałam,że to dawne mieszkanie Umuta i Sarpa :) oglądałaś juz przetłumaczony odcinek 15 ?
tylko tak ogólnie, by nie psuć innym przyjemności. Dużo zwrotów akcji dot. zapisów z kamer w domu Leyli i do końca nie wiadomo, co się stanie. Decyzja ost. w rękach Merta :) Zlikwidować czy zostawić (Evet, Hayir - oto jest aktualne pytanie). Głupie postawienie się Melek Celalowi w kwestii Sarpa. Ale z drugiej strony, dzięki temu Sarp się o nią pobił z Davutem (dość zabawna scena baletowa w kałużach). Natomiast gwiazdą odc. okazał się niewątpliwie Alyanak. Polecam wszystkie jego rozmowy i zwycięski taniec indiański na koniec tych przeżyć :)
Wiem,że cię zamęczam ale przeglądałam sobie odcinki Ferihy po hiszpańsku, i jedno pytanko za co eriha dostała plaskacza od Emirka, powiem ci,że nei toleruje przemocy wobec kobiet,ale zdaje sobie sprawe ,że ona nie raz go wkurzyła
nie mam pojęcia xD
ja bym ją zadusiła na jego miejscu i mocno kopnęła w d..ę, ale on ten nasz piękny i słodki ...... i tak dalej (zęby bolą, oj bolą) Ależ mnie wykrzywia.
Brawo ja. Jednak Cię zachęciłam :(
A ten nowy serial z Kivancem fajny ? Myślę,żeby obejrzeć sobie jakiś dodatkowy serial, myślałam też o Anne, ale sama już nie wiem. Chyba, że ty mi coś polecisz ;)
Tak, bardzo fajny. Polecam. Piszemy o nim tu:
http://www.filmweb.pl/person/Tuba+B%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn-639344/discussi on/Cesur+ve+Guzel-2849481
Polecam też "Córki Gunes". 37 odc. serial już zakończony. Chyba też dostępny po pol. Para Celin - Ali genialna :)
Mi się bardzo podobał 15 odcinek (poza końcówką, bo jak dla mnie jest przewidywalna). Ta sytuacja z nagraniem najlepsza w odcinku i ten dylemat Merta.
Celal stracił panowanie nad sb i biednej Melek się oberwało :( Dziewczyna ma już pewnie ponad 25 lat, a on traktuję ją jak dziecko...
Jak dla mnie "Miedziany" "odtańczył" taniec foki hahaha Zastanawia mnie ta jego radość... Celal już na początku serialu chciał pozbyć się Hasana, ale udało mu się uratować. Potem Hasan chciał zabić Celala, ale niby żałuje i nawet postanowił go ostrzec przed "szefem", ale on chyba ma świadomość, że Celal może się go w każdej chwili pozbyć?
Myślę, że ma tego pełna świadomość, ale na razie ŻYJE :)
I o to chodzi, prawda?
A jak pięknie odśpiewał swój marsz żałobny (ha, ha, ha, ha). Wykończył tym nawet samego Celala (ha, ha, ha,ha)
Czy ktokolwiek może czuć się bezpiecznie w mafii :)
Sądzę, że nawet Celal nie zakłada, że jest całkowicie bezpieczny. A cóż dopiero Alyanak! Za długo jest w tym interesie. Ale ze swoją filozofią 'szakala' chłop sobie radzi, nieprawdaż? Nie można mu odmówić swoistego sprytu i inteligencji. No i niewątpliwie szczęście mu sprzyja :) Ale on umie obserwować i wyciągać dobre dla siebie wnioski. Słowem nieźle kombinuje i umie wykorzystać nadarzające się okazje. Brawo Alyanak :) A za poczucie humoru, biegi i tańce dostaje ode mnie dodatkowego plusa :)
Coskun powiedział Mertowi, że jak pomoże mu wykończyć Celala to ten w zamian powie mu o jego rodzinie. I teraz Mert zastanawia się, czy usunąć z nagrania Celala, czy nie...
Haha, ja się tylko modle, żeby nie pomagał Celalowi, niech dziad radzi sobie sam, bo on bez niczyjej pomocy nawet wysrać się nie potrafi :D
A czy nie po to stworzył mafię, by nie musiał radzić sobie sam??
Merta też po coś wziął, a nie z 'dobrego serca' ;)
Poza tym praca koncepcyjna to znacznie więcej niż fizyczna. A Celal główkuje non stop. I po to ma ludzi do wykonywania zadań. Ponadto, on również ma ręce umaczane we krwi co najmniej po łokcie i to całkiem niedawno. np. to on osobiście zabił Aslana, to on osobiście karał Davuta i to on wykonał wyrok na Konstanceli.
Wiem, co czujesz, ale weź tez pod uwagę, że bez Celala serialu nie będzie :) Jemu też trzeba oddać 'sprawiedliwość' :)
Ja też lubie Yusufa, może nie ubóstwiam, ale mi nie przeszkadza, myślę że chłop odkupil swoje winy ;)
Chyba jednak wybrali Amine. Dobra wiadomość porannej prasy tureckiej dla jej fanów
https://www.instagram.com/p/BOrG1JUA1Mn/?tagged=sukruozyildiz
Dzięki za info ;) Widziałam na stronie show tv, że nowy odcinek 9 stycznia, ale miałam nadzieję, że może jednak się zbiorą i skleją ten 16 odcinek przed Sylwestrem, ale jednak nie. Ehhh szkoda. Ale do 9 stycznia 15 odcinek na pewno będzie przetłumaczony na polski.
to chodzi o rynek reklam. Na pocz. roku zawierają nowe umowy i nie chcą być stratni. Dlatego dają powtórki lub ewent. coś innego :)
Nasz Aras złożył nam życzenia noworoczne na insta :) https://www.instagram.com/p/BOssXUjDEfm/?taken-by=iynemliarasbulut był ostatnio widziany w Londynie, może tam spędził sylwka, i oczywiście Cagatay tez fajnie https://www.instagram.com/p/BOpkVwIhPJj/?taken-by=cagatayulusoy normalnie nasz artysta ;D
Taaaa, też to widziałam 'naturalmą' :) W ogóle nasz Caga to taki prymusik, który ciągle się czegoś uczy i oczywiście musi być najlepszy :) Ale trzeba przyznać, że chłopak jest b. zdolny. Jak na razie najbardziej zaimponował mi w Delibalu. Cały jest do zjedzenia, ale jak nauczył się grać na bębnach !!!! On po prostu 'cały chodzi' w sensie rytm go roznosi xD Uwielbiam to :)
a tu nasza Damla https://www.instagram.com/p/BOpIIfFldh9/?taken-by=damlacolbay https://www.instagram.com/p/BOZhItrFcSx/?taken-by=damlacolbay Bensu tez dała zdjęcie z facetem https://www.instagram.com/p/BOpLzXvhlwj/?taken-by=bensusoral ale gdy daje z nim zdjęcia to zawsze blokuje komentarze, pewnie ma jakieś swoje powody, taka mała ciekawostka partener z którym ma grać z Amine grał kiedys w jednym serialu z Bensu Soral https://www.youtube.com/watch?v=5E7mtfR5bPw scena nawet niezła jak na tureckie standardy
Tak, pisałam już o tym wcześniej, że próbując przekonać się do gry Bensu obejrzałam jej poprzedni serial. I to był właśnie ten (13 odc.) zresztą remake amer. Pretty Little Liars :)
Mój komentarz był taki, że w grupie 5 koleżanek kupuję i jej grę (ani lepsza, ani gorsza) ale na pewno ma szczęście do pięknych i przystojnych partnerów (tu właśnie z Sukru). Tu smaczku dodaje fakt, że ona jest jego studentką :)
Na mnie jej erotyczne uniesienie nie zrobiło wrażenia ;) ale powiedzmy że się stara :) Oglądałam amerykańską wersję ale tylko 3 sezony bo reszty nie da się oglądać ;/ Grała odopwiedniczkę Aire, ona też miała romans z wykładowcą, pewnie słabe wyniki skoro tylko 13 . Ten film Delibal o czym w skrócie opowiada ? Cagatay tak pieknie zaśpiewal na ich ślubie, że aż się rozpływam
O erotycznym uniesieniu nie ma w ogóle mowy :)
13 odc. dla tur. serialu to chyba klapa absolutna, choć na ros. forum były opinie, że lepiej to tak skrócić niż ciągnąć jak w wersji amer. Coś w tym jest :)
Delibal to film kinowy. Porusza b. ważną kwestię (także i u nas) choroby umysł. (tu choroba afektywna dwubiegunowa) i trag. skutków niewykrycia, nieleczenia. Bohater niestety popełnia samobójstwo, ale do ich ślubu to można oglądać - czysta przyjemność. Potem jak kto chce. Ja obejrzałam całość i mi się podobało (Caga w końcu żyje, prawda?). Natomiast to, jak zagrał swojego bohatera to po prostu majstersztyk. Każdy kadr, po prostu :) No i ja b. lubię Leylę, która mu tam partneruje. Tak naprawdę jego poznałam dzięki niej.
Powiem ci ,że ja to bym chciała obejrzeć ten film ale pewnie nie ma z napisami polskimi ;// a dla Cagatay to ja wszystko obejrzę a nad piosenką się rozpływam https://www.youtube.com/watch?v=8LUN-GO27cg ta scena łóżkowa też hot ;) Choroba dwubiegunowa jest straszna i dziedziczna :/// W Shamless też jest ten przypadek ich matka na to choruję i syn odziedziczyl po niej chorobę
To się ciesze ;) Ja nie oglądałam. Widziałam tylko zwiastun i niestety takie filmy to nie dla mnie :(
chyba jest na cda....
Uchchhhhhh, UWIELBIAM TO :) Mogę oglądać bez końca xD
W tym filmie Caga jest taki, nie wiem jak to określić, taki naprawdę zaangażowany. W in. filmach odbieram pewien dystans. A tu cały jest swoim bohaterem, od pocz. do końca. I jednocześnie jest tak b. przekonujący. Marzenie każdej kobiety. Uroczy to za mało powiedziane, a jednocześnie bardzo męski. Dlatego ten koniec jest taki trudny. Ale jest to problem prawdziwy i nie ma co chować głowy w piasek. Rozumiem, że o to chodziło twórcom. Uczulać, uczulać, uczulać.
A Damla jest przepiękna, nieprawdaż? I do tego zdolna, co dla mnie jest zdecydowanie ważniejsze. Tu z koleżanką, której urządziła urodziny i zdj. z imprezy :)
No Damla jest śliczna i utalentowana, nie powiem Bensu tez jest śliczna na jakiś wybieg Victoria Secret by mogła iść, ostatnio była na ich pokazie , urodę ma więc aniołkiem by mogła zostać ;)
Bensu ma ładną buzię (jest twarzą chyba MaxFactor), chociaż dolną szczękę ma dziwnie wysuniętą ;) Ale generalnie OK. Natomiast na wybieg to musiałaby się nauczyć chodzić w obcasach. Dziewczyna drobna i szczupła, a chód ma ciężki jak słoń (wielkie kroki na ugiętych kolanach). Jedynie rozwiązanie to wąska spódnica. Ostatnio tak ją ubrali na kolację do Fusun i wcześniej, gdy spotkała się z Mertem szła w niej absolutnie bez zarzutu :) Brawo dla spódnicy :)
W butach na płaskim chodzi OK. Ale na obcasach w spodniach lub w szerszej spódnicy sadzi 7 - mio milowe kroki :) Tylko wąska spódnica, powiadam, wąska spódnica :)